Jump to content

Moto Zajednica

Lago di Garda i Dolomiti 2012

Recommended Posts

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

... Spremam ja vas za novu akciju, to će biti moja pomoć.

Znaš da za tebe stoji večna otvorena wild-karta (za septembarsku, ali i druge akcije u planu :hej: ).

Kao logistika ili učesnik, tvoj izbor, ali deo si ekipe :takoje:...

Sektaši...:nanana:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Cizme fenomenalne...Posle kupovine (ja sam kupio iste pri odlasku u Italiju) zagazio sam u Savu Bohinjku do iznad clanaka, zapalio cigaretu i sigurno 10-tak minuta stajao u vodi. Nisu propustile ni jednu jedinu kap 0takoje.gif

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Passo Giau sam prvi put pohodio kad je gore bilo 2m snega (zank Passo Giau se je jedva video iz snega), a drugi put kada je sve bilo zeleno...stvarno fenomenalno uzivanje gledati sve te predele kad ozelene.

Znaci, morate barem jos jednom...

• Integrisan, 8364 postova

Passo Giau sam prvi put pohodio kad je gore bilo 2m snega (zank Passo Giau se je jedva video iz snega), a drugi put kada je sve bilo zeleno...stvarno fenomenalno uzivanje gledati sve te predele kad ozelene.

Znaci, morate barem jos jednom...

Hehe doktore... predlog prihvatamo ;)!

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA

... Poseta je bila više nego produktivna: Mimi (najzad!I) dobija dugo planirano Revit odelo (model Send, ukupna cena posle svih popusta i povraćaja poreza oko 410Eur!)...

A gde je slika Carevog novog odela? :lol:

p.s. msm u odelu!

Promenio član unas

... Poseta je bila više nego produktivna: Mimi (najzad!I) dobija dugo planirano Revit odelo (model Send, ukupna cena posle svih popusta i povraćaja poreza oko 410Eur!)...

A gde je slika Carevog novog odela? :lol:

p.s. msm u odelu!

Aaaa...to novo cuva se samo za svadbe 1moto3.gif

• Podržavam 1

Znaš da za tebe stoji večna otvorena wild-karta (za septembarsku, ali i druge akcije u planu :hej: ).

Ti sedaj na tu masinu da ne zardja 1moto3.gif

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Ti sedaj na tu masinu da ne zardja 1moto3.gif

Samo da se setim gde sam ga ostavio...:zvizduk:

• Podržavam 1

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Izlet br.1 - Fugazze i Rovereto:

izletd1.png

Jutarnje zagrevanje i silazak od hotela do pumpe, a onda nazad do Lagola (gde je pored jezera smešten hotel Picollo Principe), pa opet penjanje u planinu. Odatle na Fugazze, krivine, serpenetine. Ekipa se zagreva, tek je prvi dan.

Odmor, vožnja, odmor... Vreme je predivno! Silazimo u Rovereto i predivnom deonicom puta dolazimo iznad jezera Coldenazze, a nakon toga i do Trenta. Odatle - poslastice za kraj: Mont Bondone. Serija potpuno zatvorenih serpentina i jurnjava u planinu, pa onda lagano do hotela.

Ovu lokalnu deonicu (mont Bondone) vozili smo gotovo svaki dan rekreativno (oko 25km serpentina delilo je naš hotel i Trento. Sa druge strane oko 35km puta sa dugim i brzim krivinama. Sa obe strane bajno!).

Ukupno prvi dan: 216km i predeli od kojih zastaje dah!

Šteta je samo što se ljudsko oko brzo navikne, pa svi ti predeli brzo počnu da izgledaju normalno i kao da se podrazumeva vožnja u takvom okruženju :moto3:.

Edit:

Prizor sa puta

P1010004.JPG

(Fotografija: Ghostmile)

Ma znate šta! Od jutros čitam ovo i sada bacim pogled na sat... od 9-10:30 u sred radnog vremena uz režanje svakome ko me je prekinuo telefonom ili ušao. Upropastićete me na početku karijere! :lud:

Moram nešto i da radim pa ću nastaviti... sutra... :Mina:

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ako neko ima relevantnu informaciju, ili bar misljenje: U prvoj nedelji jula planiran je put do Garde, pa do San Marina, pa nazad isto preko Bleda. U medjuvremenu su se dogodila 2 ozbiljna zemljotresa sa mrtvima i gomilom evakuisanih bas u krajevima gde smo mislili da prolazimo, Verona itd. Ima li uopste smisla ici tamo za mesec dana?

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ako neko ima relevantnu informaciju, ili bar misljenje: U prvoj nedelji jula planiran je put do Garde, pa do San Marina, pa nazad isto preko Bleda. U medjuvremenu su se dogodila 2 ozbiljna zemljotresa sa mrtvima i gomilom evakuisanih bas u krajevima gde smo mislili da prolazimo, Verona itd. Ima li uopste smisla ici tamo za mesec dana?

Ko ti kaze da nece da drmne zemljotres u Beogradu?

To j enesto sto ne moze da se predvidi...eventualno samo da se konstatuje.

Ja sam se bas obreo u pomenutim krajevima za vreme onog prvog (20. maj), a nas drugar i kolega "balkanlover" tamo zivi vec godinama. On i gomila drugih zitelja, mnogo mnogo starijih,ne secaju se da se na tim prostorima IKADA dogodio nesto tako. Sto je jos interesantnije u toj zoni je (kako kazu mnogo pametniji od mene) seizmicka aktivnost vrlo niska, ali eto...

To naravno ne znaci da se nece vise nikada ponoviti ili jos gore...biti jos jaci.

Interesantna je i info. da se u toku proslog vikenda dogodio izuzetno veliki broj zemljotresa na citavoj planeti...

Bice brzo propast sveta (a kakav je nije ni steta), pa sto pre ispunimo sebi zelje...to bolje :)

• Podržavam 1

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Ko ti kaze da nece da drmne zemljotres u Beogradu?

To j enesto sto ne moze da se predvidi...eventualno samo da se konstatuje.

Ja sam se bas obreo u pomenutim krajevima za vreme onog prvog (20. maj), a nas drugar i kolega "balkanlover" tamo zivi vec godinama. On i gomila drugih zitelja, mnogo mnogo starijih,ne secaju se da se na tim prostorima IKADA dogodio nesto tako. Sto je jos interesantnije u toj zoni je (kako kazu mnogo pametniji od mene) seizmicka aktivnost vrlo niska, ali eto...

To naravno ne znaci da se nece vise nikada ponoviti ili jos gore...biti jos jaci.

Interesantna je i info. da se u toku proslog vikenda dogodio izuzetno veliki broj zemljotresa na citavoj planeti...

Bice brzo propast sveta (a kakav je nije ni steta), pa sto pre ispunimo sebi zelje...to bolje :)

vec je propao samo nismo toga svjesni.

• Integrisan, 8364 postova

Druže Unas - hoće da bude još neki film? :aha:

Kamarad Severian... bice, trenutno ne postizavam 1zdravo.gif

AJde, ajde... ako je već propao svet, da bar gledamo kako nam je lepo bilo dok je trajalo :lol:

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: YAMAHA FJR 1300A

svaka vama čast , divim se vama što ste sve prevozali , kao šta vidim super klapa na ovakvim putovanjima , što je najvažnije .... SUPER ...!!!!

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

svaka vama čast , divim se vama što ste sve prevozali , kao šta vidim super klapa na ovakvim putovanjima , što je najvažnije .... SUPER ...!!!!

Pa i ti si debeli bio tamo!!! :zdravo:

• Zainteresovan, 987 postova
  • Motocikl: R 1250 GS Adventure

Meni licno je mnogo drago da imate tako lepe utiske naseg zajednickog putovanja 2012 na Garda jezero. :takoje:

Prosle godine zapoceta tradicija sa " Toskanom " i ove godine nastavljena sa "Garda jezerom", dovodi me na ideju da se bar jednom godisnje skokne od Italije.

Iz gore navedenog razloga predlazem ovo kao sledecu destinaciju :

• Svrati ponekad, 366 postova
  • Motocikl: SF V4s

Meni licno je mnogo drago da imate tako lepe utiske naseg zajednickog putovanja 2012 na Garda jezero. :takoje:

Prosle godine zapoceta tradicija sa " Toskanom " i ove godine nastavljena sa "Garda jezerom", dovodi me na ideju da se bar jednom godisnje skokne od Italije.

Iz gore navedenog razloga predlazem ovo kao sledecu destinaciju :

Milane

Ovo za Korziku i Sardiniju izgleda mnoooogggoooooo dobrooooo!!!! 1moto3.gif

Ja se vece upisujem....0takoje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja