Usamljeni jahač 1089 Napisano Maj 17, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno ! Kako je lepo videti BG table po ovim predelima. Željko, ISKRENO nam nedostaješ! Uhhhhh, a tek vi meni ! Hajde vraćajte se da se vozimo malo zajedno. Pozdrav svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBS 102 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam je dobro, Nema kise, ovde ubi danima. Uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeea... live putopis ps. Ziveo Japan !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 17, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Japan, Japan!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Jooooojjjj meraka!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan strvarno se ljepo provodite na ljepim mjestima i u odlicnom drzštvu pa stoga i nastavite tako. pozdrav svima. ps. koliko vidim safalti su dobri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 18, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Super momci, lepo, čak mi se Mimi nešto prolepšao (nova evropska frizura) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Maj 18, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mene nema ni na jednoj slici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Maj 18, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne piskarajte po forumu previse već put pod tockove i na uživanje Mašem celoj ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 18, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da se kladim da vaš bas zabole što nećete biti tu za drugi krug prešjedničkih izbora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 18, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da Vasa, Toske, Bojan...otvore novu temu pa da i njih malo vidimo na fotografijama... osim ako iz NEKIH razloga ne bi bilo pametno da se pojavljuju u javnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duracell 3 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, prijatelji !!! U zdravlju i veselju pa da se dogodine prosiri grupa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Maj 18, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je da se ne zaboravi iz prethodne teme................ Redovni pregled dnevne štampe... Negde na nekom obronku Alpa...(Mimi tražio autorska prava za ovo... ) Što prija ovaj sladoled posle kiše,vetra i ... ...na 1500m...nadmorske visine. Ekipa mala...sa najmlađim članom... Ovi mi potrošiše sve pare... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, drugovi i drugarice, cenjene kolege i koleginice iz Italije sa jezera Garda, samo da potvrdim da je prva grupa bajkera u sastavu Vasa maser, Chicha i njegova lepsa polovina i moja malenkost Bgboki, uspesno doputovala u Beograd nakon 11h i 30 min voznje u jednom danu. Vreme je bilo idealno, isto kao i asfalt. Bilo je pravo uzivanje ovih 7 dana istinske voznje po krivudavim putevima Italije. Zelim sutra svima sretan put i dobre uslove na putu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim. Stigli smo posle nepunih dvanaest sati putovanja, po racunici je trebalo da se vozimo devet, a da odmaramo tri sata ali smo napravili samo jednu vecu pauzu od pola sata, a sve ostalo je bilo na juris. To znaci da moze da se stigne u danu ali mora da se ima dobar tempo. Mi smo imali sjajno vreme za put i isto takvo zelimo i vama. Jel vam Milan danas spremio neku ljutu turu? Ko nije bio na ovom putovanju ne moze ni da zamisli sta smo sve doziveli, mi smo mogli to samo da sanjamo, a imali smo srecu da to dozivimo. Nadam se da cemo ovo uskoro da ponovimo. Pozdrav svima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 19, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo stigli oko pola 8...11 sati, a letjeli smo kao sumanuti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo stigli oko pola 8...11 sati, a letjeli smo kao sumanuti. Bravo Mile, znaci bilo je : ja nabod, on corba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Maj 19, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zadavicu vas kad vas budem video...promasili smo se jutros za pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, drugovi i drugarice, cenjene kolege i koleginice iz Italije sa jezera Garda, samo da potvrdim da je prva grupa bajkera u sastavu Vasa maser, Chicha i njegova lepsa polovina i moja malenkost Bgboki, uspesno doputovala u Beograd nakon 11h i 30 min voznje u jednom danu. Vreme je bilo idealno, isto kao i asfalt. Bilo je pravo uzivanje ovih 7 dana istinske voznje po krivudavim putevima Italije. Zelim sutra svima sretan put i dobre uslove na putu. komšo, za mene si stig`о tek kad vidim da si stao pored svoje bandere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 19, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosli kucama majstori . Jos jedno, ocigledno savrseno, skolski organizovano putovanje je done Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Maj 20, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ste se tresli nocas? Roknuo zemljotres oko 4 jutros i to bas ovde negde gde smo mi (kod Nese u okolini MOdene) Kazu tresao se ceo sever Italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 20, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Mene je diglo ljuljanje u 4 i nešto http://24ur.com/novi...-tri-zrtve.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Maj 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda naša ekipa izazvala zemljotres svojim odlaskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...