Okula 0 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav menjao sam i u nekoj zameni sam dobio Apriliu leonardo, treba da se radi na njoj. ovako. Vergla vergla, nece da upali upalim je jedva i to anlaser mora da drzim vise od 20 sekundi kada upali, mora da se turira jer kada ga pustim na leru kada upali duze vreme krene da se gasi polako, vozio sam ga kod komse mehanicara kaze odokativno, cuju se ventili, prednju plastiku mora da menjam, zadnji disk, plocice i rolnice. sad videcemo jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan a sta ti ustvari pitas? novi delovi su skupi za njega... i bas mi javi gde si i za koliko nasao nov disk. Za polovne delove znam par ljudi koji ih imaju pa ako ti treba tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okula 0 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta moze da mu bude ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Maj 16, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude da treba da se poradi na karburatoru. Treba da se ocisti i da se nasteluje kako treba. Treba da se prekontrolise elektronski saug, posto on zna da mrsi na tim masinama. Probaj kad verglas posle 3-4sec da zavrnes pun gas i nastavis da verglas. Trebalo bi lakse da upali. Ako ne pomogne ni to sredjivanje karbuartora onda traziti dalje Disk ima na raznim mestima (Kompp.co, Moto bike, Guevara...) da se kupi cena je oko 4000rsd, plocice su oko 1500rsd. Rolnica ima gde hoces isto oko 1000rsd. Vidjao sam na moto berzi da neko prodaje delove oklopa, pa potrazi tamo tu plastiku. Mislim da ima i Capo (serviser iz Ivanjice). Ja imam kompletan, ali 250ccm. Mozda i odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 16, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan A da se Okula predstavi, da znamo s kime pricamo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Maj 16, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se malo uhoda, bice bolje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81124-pozdrav/page__gopid__1301848#entry1301848 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...