ugac 1150 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Значи ти си био онај што је у Краљеву код авиона стајао на сред пута и снимао Ето мене на снимку од 2:09 до 2:10 (на крају групе, црна рокерица, црна кацига) Поздрав за тебе и хвала на снимку Taj sam. Taman dođoh sa šljake, a prve grupice prođoše pored mene. Rekoh da odem po aparat da ve pribeležim. Inače čučao sam onde preko pola sata. Rastegli ste se ko piroćanski dinar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jul 2, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i liku koji je išao skuterom 125cc izlepljen selotejpom, on je dokazao da se sve može uz dobru volju! Evo me )) ahahah legendo! Svaka čast još jednom! @Djordjino videću sa dedom mojim, on kupuje 5-6 novina pa ako te nađem čuvam ti @Ugac - u'vatio si i nas pred kraj, mi smo ;ekali da svi odu da sam znao da te gađam onom rakijom što sam je poneo... Pitaj Dzoksa kakva je (bila ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook....54474341&type=3 valljda ce ovo da radi..... Uzgred, zahvaljujem nepoznatim momcima koji su pritekli u pomoc da podignu motor kad sam konacno stigao u KG na pumpu pa se onako obnevideo pruzio preko motora na zemlju respect 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jul 2, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlično je bilo.Nikada lakše nismo prešli granicu u oba smera.Manje ljudi je bilo u Mitrovici.Osetila se finansiska kriza,kao i na većini skupova ove godine.Šteta samo što nas više nije išlo.Pozdrav svima i da se sledeće godine okupimo u još većem broju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1299 Napisano Jul 2, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав ЈУНАЦИ ! Ево и ја завршио са послом па реко да се јавим. У К.Митровицу смо стигли са групом и без икаквих проблема. Прелаз преко границе и људи који су нас чекали поред пута су нам измамили сузе а кнедлу смо давно изгубили. Веома је чудно то где смо били и где смо се вратили, пуно преврта за 24 сата. Чим смо стигли сачекали су нас мештани и частили пивом које смо ексирали а затим су нас одвели кући код њих на кафу и туширање. Невероватно колико су били жељни да нас чују да попричају да разменимо осмехе и колико су се трудили да сакрију како се они стварно осећају, а осећало се у ваздуху. Ма једноставно ко није ишао боље да има ДОБАР разлог за то. У повратку су нас прегледали испод визира и довиђења. Имали смо мали дефект на мотору, ЦДИ је одбио послушност и задао нам главобоље, међутим некако је одлучио да се самопоправи и ГАС. Ја сам имао излетање са пута између Горњег Милановца и Бојковца, пут је узан и стар и препун густо збијених кривина, ризле до гуше и ето рецепт за кикс. Успео сам да се задржим на точковима и да уватим неку линију низ долину. Дуууго сам кочио без успеха и претрнуо сам, скилл левел - МОДЕРАТЕ. Чак смо набасали на Ибарској на пресретача, замислите ту слику , пресретач јури за доминатором - будалирају се. Све у свему било је феноменално и поздрављам све који су нам притекли у помоћ кад нам је стао мотор (Симе Страхоте) и успели да га оспособимо за повратак кући. Има доста слика али нећу све, искочиће осигурач на форуму. На слици (са лева на десно), Никола љути бајкер , Божа ( Сима Страхота) и ја (Грнча). Прелаз у К.М. , језиво клинци на моторима, маштају о кривинама месец над К.М. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim. bilo je super Osećanja pomešana. Vožnja - super, super, druženje - super super, putevi - super super, doček od strane meštana - super super super, organizacija - onako, način na koji ljudi dole žive i pod kojim su pritiskom i stresom - užas užas uažas!!! I pored svega toga imaju snage za osmeh i druženje, a o gostoprimstvu neću ni da pričam jer se ne može opisati. Mogu samo da kažem da mi je žao što nisam bio prošle godine. A nisam bio zato što sam promašio datum. zato sam ove godine dobro uradio domaći zadatak i pokrenuo ovu temu na forumu. Hvala svima koji su mi pomogli oko motora dok me je zezao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1299 Napisano Jul 2, 2012 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim. bilo je super Osećanja pomešana. Vožnja - super, super, druženje - super super, putevi - super super, doček od strane meštana - super super super, organizacija - onako, način na koji ljudi dole žive i pod kojim su pritiskom i stresom - užas užas uažas!!! I pored svega toga imaju snage za osmeh i druženje, a o gostoprimstvu neću ni da pričam jer se ne može opisati. Mogu samo da kažem da mi je žao što nisam bio prošle godine. A nisam bio zato što sam promašio datum. zato sam ove godine dobro uradio domaći zadatak i pokrenuo ovu temu na forumu. Hvala svima koji su mi pomogli oko motora dok me je zezao. Ма није те зезао, само ти је одржавао ``радну темературу`` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan @FJCharlie Druze iz kojih novina je ovaj isecak i od kog datuma,evo mene u krupnom planu da pokusam na nekom kiosku da potrazim,mozda im je ostalo? jucerasnji kurir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @FJCharlie Druze iz kojih novina je ovaj isecak i od kog datuma,evo mene u krupnom planu da pokusam na nekom kiosku da potrazim,mozda im je ostalo? jucerasnji kurir Hvala,sad odoh da trazim. @Maxxa Ako je deda kupio sacuvaj mi pa cu nekako uzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=7YaLpTaxk_U&feature=related 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Na drugom snimku evo mene na 1:27,odlican snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam presao crtu plakao sam ispod kacige :'( nestidim se toga. Kako su/smo zasluzili toliku torturu i otimacinu nije mi jasno Takva lepota prirode i ljudi, gostoprimstvo, snaga i nada nevlada nigde u Srbiji. Ranije nisam bio nikad dole, a nisam ni motor imao mada mi preti KRIZA i bez ovoga da ostanem trudicu se i dogodine da dodjem pogotovo sto mi je buduca zena iz Peci Pisite ako ima neka akcija da se pomogne dole bilo kako tu sam Hvala svim mestanima i organizatorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 2, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan @Cane, nisi jedini koji je plakao pod kacigom @Djordjino, mi se ne upoznasmo brate Nema veze, ima vremena, bice jos ovako lepih voznji, pa se mozda sretnemo negde P.S. Ako se neko pronadje ovde nek vice, ja sam na 2:48 sec. Crni GPz 550, bela kaciga ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @Rock-On Ja sam na 1:38 takodje bela kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 2, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan @Cane, nisi jedini koji je plakao pod kacigom @Djordjino, mi se ne upoznasmo brate Nema veze, ima vremena, bice jos ovako lepih voznji, pa se mozda sretnemo negde P.S. Ako se neko pronadje ovde nek vice, ja sam na 2:48 sec. Crni GPz 550, bela kaciga ... 3:47 Ja i Ana GSXF, nix GS 500 i stevans qingqi200 2:55-2:58 Nix GS 500, stevans qingqi200, Ja i ana GSXF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No.007 7 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Крагујевац Motocikl: Honda cm 125 custom Prijavi odgovor kao problematičan @Rock_oN Ето мене на 3:03, а опрему већ описах (црна јакна, црна кацига) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 2, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan И није тодалеко, 4 сата вожње и није то негде тамо, то је ту, врло близу, и не живе тамонеки...већ Марко, Илија, Дејан, Мирослав, Владо, Марина, Славица..... Људи којиимају своје животе, са избором да остану на почетку Србије и да нас подсећајушта су праве вредности. И накрају знам да ће моја застава стојати на мом мотору, сада малко више него досад, мало поноснија него до сад и мало јача него до сад и ту ће бити док год јабудем седео испред ње, јер другу немам нити је желим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jul 2, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan И није тодалеко, 4 сата вожње и није то негде тамо, то је ту, врло близу, и не живе тамонеки...већ Марко, Илија, Дејан, Мирослав, Владо, Марина, Славица..... Људи којиимају своје животе, са избором да остану на почетку Србије и да нас подсећајушта су праве вредности. И накрају знам да ће моја застава стојати на мом мотору, сада малко више него досад, мало поноснија него до сад и мало јача него до сад и ту ће бити док год јабудем седео испред ње, јер другу немам нити је желим. Tako je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam sad bio,i odusevljen sam docekom bilo je bassss dobro.U povratku preko kopa malo se tu povratili pa preko Brusa, Goca,Vrnjacke Banje i dalje za Kragujevac i kuci za Mladenovac.Evo da i ja stavim neku fotku mozda se neko prepozna veliki pozdrav svima....!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan И није тодалеко, 4 сата вожње и није то негде тамо, то је ту, врло близу, и не живе тамонеки...већ Марко, Илија, Дејан, Мирослав, Владо, Марина, Славица..... Људи којиимају своје животе, са избором да остану на почетку Србије и да нас подсећајушта су праве вредности. И накрају знам да ће моја застава стојати на мом мотору, сада малко више него досад, мало поноснија него до сад и мало јача него до сад и ту ће бити док год јабудем седео испред ње, јер другу немам нити је желим. Cu usvojim i tebe i Violetu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan И није тодалеко, 4 сата вожње и није то негде тамо, то је ту, врло близу, и не живе тамонеки...већ Марко, Илија, Дејан, Мирослав, Владо, Марина, Славица..... Људи којиимају своје животе, са избором да остану на почетку Србије и да нас подсећајушта су праве вредности. И накрају знам да ће моја застава стојати на мом мотору, сада малко више него досад, мало поноснија него до сад и мало јача него до сад и ту ће бити док год јабудем седео испред ње, јер другу немам нити је желим. Bravo DzOkS, sve si objasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je dobro, ali mislim da je bilo znatno manje motora nego prosle godine. Ako bog da vidimo se i dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene na 2.13 crna beretka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...