maxxa 303 Napisano Jun 21, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre po' sata na FB POLAZAK U SUBOTU 30. JUNA U 10 SATI SA NISOVE PUMPE ''ZMAJ 2'' (pumpa iz pravca Šida ka Nišu na Novom Beogradu) DRUGO SIPANjE JE OKO 14 SATI U KRAGUJEVCU TAKOĐE NISOVA PUMPA ''KRAGUJEVAC 3'' (NASELJE STANOVO) OČEKIVANI DOLAZAK U KOSOVSKU MITROVICU JE OKO 18 SATI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ugac (ime moje ) je l' može rakija? Ali samo domaćica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa evo "niksloter" link radi. Znam sad gde je. A i nema šanse da vas promašimo. Hvala momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 21, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ugac (ime moje ) je l' može rakija? Ali samo domaćica. ja drugu ne gajim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Jun 21, 2012 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan moze li preko sa potvrdom o registraciji,bez saobrecajne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa evo "niksloter" link radi. Znam sad gde je. A i nema šanse da vas promašimo. Hvala momci :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan moze li preko sa potvrdom o registraciji,bez saobrecajne? Moze isao drugar prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 21, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan woohooo, taman ako ne stignem da pokupim saobraćajnu da se ne cimama, ovaj Student me upropastio sa registracijom E ljudi, a je l' gledaju vozačku dozvolu? Hoće ortak da ide, ima motor a nema dozvolu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2692 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan moze li preko sa potvrdom o registraciji,bez saobrecajne? Moze Mile ali ako vozis zenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan woohooo, taman ako ne stignem da pokupim saobraćajnu da se ne cimama, ovaj Student me upropastio sa registracijom E ljudi, a je l' gledaju vozačku dozvolu? Hoće ortak da ide, ima motor a nema dozvolu.... Nije pametno bez vozacke da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Jun 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 70% da ne idemo a 100% idemo moja supruga i ja, da i mi budemo deo nepregledne kolone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 70% da ne idemo a 100% idemo moja supruga i ja, da i mi budemo deo nepregledne kolone Tako je,vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 21, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Maло дизања морала.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Jun 21, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod podizanja morala... P.S. Ovog puta boje nisu bitne! SRBIJA!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jun 21, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ne sme da se propusti!! idemooo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan el moze neko iz KG-a da nam objasnio gde je ta NISOVA PUMPA ''KRAGUJEVAC 3'' (NASELJE STANOVO) to je na ulasku ili izlasku iz kragujevca ... kad se ide sa auto puta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Jun 22, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan woohooo, taman ako ne stignem da pokupim saobraćajnu da se ne cimama, ovaj Student me upropastio sa registracijom E ljudi, a je l' gledaju vozačku dozvolu? Hoće ortak da ide, ima motor a nema dozvolu.... Ma da za sve sam ti ja kriv. Nego si bre lenj! Idemo od ponedeljka posle shljake po dozvolu...ili od utorka da malo odmorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 22, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan dobro gde je na kraju okupljanje i gde je prvo sipanje? zbunjen sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 22, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Zmaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam,pao je definitivno dogovor,nas trojica krece iz Raske put Beograda oko 5 ujutru da bi na vreme stigli gore,vozimo ibarskom,ako neko hoce moze da nam se prikljuci da vozimo zajedno,ako neko hoce nek javi ovde ili na pp,pozdrav i vidimo se braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No.007 7 Napisano Jun 22, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Крагујевац Motocikl: Honda cm 125 custom Prijavi odgovor kao problematičan el moze neko iz KG-a da nam objasnio gde je ta NISOVA PUMPA ''KRAGUJEVAC 3'' (NASELJE STANOVO) to je na ulasku ili izlasku iz kragujevca ... kad se ide sa auto puta ? То је на изласку из Крагујевца кад се иде са аутопута. Значи нису оне две код Метроа, односно кружног тока, него на другом крају града. Можда је најлакше да бројиш семафоре. Кад са аутопута уђеш у Крагујевац и наставиш право кроз Лепенички булевар, то је на осмом семафору, тачније стотинак метара након осмог семафора са десне стране, али вероватно ће бити гужва, па ћеш по томе знати. И да не дође до забуне међ` ове семафоре сам урачунао и два мала семафора за пешаке, које пешаци активирају притиском на дугме. Може се десити да на њима буде трепћуће жуто, али ретко се то дешава. У сваком случају ако неко буде бројао нека рачуна све могуће семафоре (и мале и велике) Срећно! П.С. И ја највероватније долазим у К.М., па се можда и видимо 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ko ide iz raške ti - šćela i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan ko ide iz raške ti - šćela i Kotur,a rekao je i Djuro ako dobije slobodan dan,i to je skoro sigurno da ide i on ali dok tacno mi ne javi da ne pisem.Hoces ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 23, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da kaze kojim se putem ide do tamo. Autoputem se ide do gde, i kuda posle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...