Jump to content

Moto Zajednica

SACHS motocikli i CFMOTO skuteri- HITNO potrebna saznaja o njima !!!

Recommended Posts

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Razmisljao sam da u BJBIKERS SHOP ubacim prodaju nekih motocikla ili skutera, ali ne bih ubacivao one cuvene kineske skutere sumljivog kvaliteta kakvi se mogu naci po prodavnicama zdrave hrane i poljoprivrednim apotekama, opet ne bih ni nekakav skuplji brend, nego nesto za shiroke narodne mase, sto bi pokusalo da ostvari nas veciti srpski san - mnogo DOBRO i mnogo JEFTINO, sto je stvarno utopija, ali mnogo dobro zvuci.

Bauljajuci tako po internetu i raznim casopisima, naletim na relativno novi brend - LEO PARD -

Bave se prodajom SACHS motorcikala i CFMOTO skutera, a to se meni ucinilo nekako interesantno, kao da po kvalitetu teze KYMCU, a po ceni teze gore pomenutom snu - JEFTINO.

Zato bih molio da, ako neko ima neka saznanja ili jos bolje iskustva sa njima mnogo bi mi znacilo, a ja cu i licno da odem da vidim kvalitet zavrsne obrade i da cak isprobam neke od njih.

O jednom od njih-SACHS X ROAD- sam vec sve najbolje citao u zadnjem MOTOMAGAZINU, pa sam se ponadao da je to ono sto trazim.

Mozete otici na njihov sajt WWW.LEO-PARD.EU gde ima katalog motorcikala i moto opreme koja je takodje interesantna.

Cene su im sada jos manje (10-20 %) nego sto su im na sajtu.

Ocekujem vase odgovore.

Pozdrav !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

samo mogu da dam komentar za CFMOTO v3 250 dakle kao spolja izgleda na nesto a u stvari obican skuter tj automatic ima milion dzidzmidza i nepotrebnih dodataka 1 cilindar malo treses lepo koci ima dva diska ... po meni  zaobici u sirokom luku i onaj v5 je verujem isto sr*nje. Cak mi pomalo i cudno izgledaju :

md56a_37935598bi5.jpg

By bukovski

e sad za skutere zaista nemam bilo kakav info moguce da su oni ok

• U prolazu, 73 postova

Razmisljao sam da u BJBIKERS SHOP ubacim prodaju nekih motocikla ili skutera, ali ne bih ubacivao one cuvene kineske skutere sumljivog kvaliteta kakvi se mogu naci po prodavnicama zdrave hrane i poljoprivrednim apotekama, opet ne bih ni nekakav skuplji brend, nego nesto za shiroke narodne mase, sto bi pokusalo da ostvari nas veciti srpski san - mnogo DOBRO i mnogo JEFTINO, sto je stvarno utopija, ali mnogo dobro zvuci.

Bauljajuci tako po internetu i raznim casopisima, naletim na relativno novi brend - LEO PARD -

Bave se prodajom SACHS motorcikala i CFMOTO skutera, a to se meni ucinilo nekako interesantno, kao da po kvalitetu teze KYMCU, a po ceni teze gore pomenutom snu - JEFTINO.

Zato bih molio da, ako neko ima neka saznanja ili jos bolje iskustva sa njima mnogo bi mi znacilo, a ja cu i licno da odem da vidim kvalitet zavrsne obrade i da cak isprobam neke od njih.

O jednom od njih-SACHS X ROAD- sam vec sve najbolje citao u zadnjem MOTOMAGAZINU, pa sam se ponadao da je to ono sto trazim.

Mozete otici na njihov sajt WWW.LEO-PARD.EU gde ima katalog motorcikala i moto opreme koja je takodje interesantna.

Cene su im sada jos manje (10-20 %) nego sto su im na sajtu.

Ocekujem vase odgovore.

Pozdrav !!!

ovakav V3 je kupio komsija prosle godine i odusevljen je, osim alarma zbog koga mora svakog drugog dana da pali motor da ne isprazni akumulator.

sachs X-road se takodje pokazao super.

• U prolazu, 75 postova

samo mogu da dam komentar za CFMOTO v3 250 dakle kao spolja izgleda na nesto a u stvari obican skuter tj automatic ima milion dzidzmidza i nepotrebnih dodataka 1 cilindar malo treses lepo koci ima dva diska ... po meni  zaobici u sirokom luku i onaj v5 je verujem isto sr*nje. Cak mi pomalo i cudno izgledaju :

WAol9_37935598bi5.jpg

By bukovski

Ja mogu da se opkladim da na V3 nikada u zivotu nisi seo, i verovatno ga nisi ni video uzivo. Jer da jesi, znao bi da je on po svim voznim karakteristikama avion za bilo koji KinRoad, na primer, ukljucujuci i tvog, kome je ocito jedina prednost sto nije 'automatic', nego umesto toga ima krsinu od kineskog manuelnog menjaca, do zla boga neprecizan i musicav, a ti me ispravi ako gresim, jer znam o cemu pricam (ja video i probao, i nikada ista slicno u zivotu ne bih vozio, ni da mi ga poklone). Pa sad ne vidim na koji nacin tvoj sud moze da bude merodavan, kad vozis lesa, a komentarises motor koji je po svemu za isti - klasa.

Mislim da je strasno glupo davati savete oko onoga u sta se uopste ne razumete, niti ste ikada probali, coveku koji pokusava da zapocne posao. Ja sam upoznao dva vlasnika V3, i jednog koji ima V5, i sam vozim V3 povremeno, i niko nema nikakve zamerke, to je za grad, i za dvoje, odlicna varijanta. Moj V3 je probalo jos par ljudi iz firme koji voze motore godinama, i svima je ok - dobro poteze, lako se njime upravlja, nizak nivo vibracija za ovakav tip motora, dovoljna maksimalna brzina, dobar zvuk...). Zamerke, po obicaju, imaju samo oni koji su motor videli samo na slici. I nevidjena je budalastina da te i takve zamerke uticu na neciji poslovni izbor.

A sad, za Jasminka: sem relativno losih plastika, V3 je dobra kupovina, posebno za novac za koji se nudi (mislim da je sada cena za krajnjeg kupca 2.790 EUR). V5 je isto sto i V3, samo je malo upravljiviji, bolje se sedi na njemu, ali je ruzan u svim varijantama i bojama, dok V3 u srebrnoj izgleda ok, a u crnoj odlicno (na zalost, najcesce ga izlazu u crvenoj, a u toj boji izgleda grozno). Za Sachs vec postoji tema koju je svojevremeno otvorio ovde Scarface, pa pogledaj, tamo sve pise. Ako hoces da probas V3, stojim ti na raspolaganju, mada u KMH mozes da probas sve.

• U prolazu, 73 postova

dlrtV_37935598bi5.jpg

By bukovski

Vozio sam choppere od 250 ccm i 500 ccm, sa brzinama, a vozio sam i V3, jedan komsija ga je kupio prosle godine. po meni nema neke bitne razlike, ali je mnogo ugodno voziti ga po gradu. tu nema prva druga treca itd. samo gas i kosnica i vuce veoma dobro. ja sam se odusevio. za male pare se dobije mnogo toga. jedini je problem akumulator, trebao bi malo jaci da se ne bi praznio.

x-road je veoma jak takodje za svoju klasu. univerzalan i kvalitetan motor. SACHS.

Ja mogu da se opkladim da na V3 nikada u zivotu nisi seo, i verovatno ga nisi ni video uzivo. Jer da jesi, znao bi da je on po svim voznim karakteristikama avion za bilo koji KinRoad, na primer, ukljucujuci i tvog, kome je ocito jedina prednost sto nije 'automatic', nego umesto toga ima krsinu od kineskog manuelnog menjaca, do zla boga neprecizan i musicav, a ti me ispravi ako gresim, jer znam o cemu pricam (ja video i probao, i nikada ista slicno u zivotu ne bih vozio, ni da mi ga poklone). Pa sad ne vidim na koji nacin tvoj sud moze da bude merodavan, kad vozis lesa, a komentarises motor koji je po svemu za isti - klasa.

Mislim da je strasno glupo davati savete oko onoga u sta se uopste ne razumete, niti ste ikada probali, coveku koji pokusava da zapocne posao. Ja sam upoznao dva vlasnika V3, i jednog koji ima V5, i sam vozim V3 povremeno, i niko nema nikakve zamerke, to je za grad, i za dvoje, odlicna varijanta. Moj V3 je probalo jos par ljudi iz firme koji voze motore godinama, i svima je ok - dobro poteze, lako se njime upravlja, nizak nivo vibracija za ovakav tip motora, dovoljna maksimalna brzina, dobar zvuk...). Zamerke, po obicaju, imaju samo oni koji su motor videli samo na slici. I nevidjena je budalastina da te i takve zamerke uticu na neciji poslovni izbor.

A sad, za Jasminka: sem relativno losih plastika, V3 je dobra kupovina, posebno za novac za koji se nudi (mislim da je sada cena za krajnjeg kupca 2.790 EUR). V5 je isto sto i V3, samo je malo upravljiviji, bolje se sedi na njemu, ali je ruzan u svim varijantama i bojama, dok V3 u srebrnoj izgleda ok, a u crnoj odlicno (na zalost, najcesce ga izlazu u crvenoj, a u toj boji izgleda grozno). Za Sachs vec postoji tema koju je svojevremeno otvorio ovde Scarface, pa pogledaj, tamo sve pise. Ako hoces da probas V3, stojim ti na raspolaganju, mada u KMH mozes da probas sve.

• Zainteresovan, 599 postova

Zdravo MATORI.  Citam ova tvoja razmisljanja,znam da bi zeleo da nesto ubacis u salon,i da popunis prodajnu paletu.  Evo ti jedna druga ideja. Posto volis motore i uzivas  u njima otvori komisionu prodaju motora. Ja sam svoj motor dao u Balosavu kod Todorovica u salon. A mogao sam kod tebe. Moja cena je npr.4000E, ti kazes moja provizija je 150-200 na tu cenu i to je to. Ukoliko se motor ne proda do odredjenog roka ili vlasnik hoce da ga podigne mora prvo da plati tvoju proviziju.  Znaci, kako god okrenes,dobar si,nemas odgovornost prema kupcima jer motori nisu tvoji, ti si samo posrednik. RAZMISLI, IONAKO IMAS PO 3-4 SVOJA MOTORA.

• U prolazu, 73 postova

Zdravo MATORI.  Citam ova tvoja razmisljanja,znam da bi zeleo da nesto ubacis u salon,i da popunis prodajnu paletu.  Evo ti jedna druga ideja. Posto volis motore i uzivas  u njima otvori komisionu prodaju motora. Ja sam svoj motor dao u Balosavu kod Todorovica u salon. A mogao sam kod tebe. Moja cena je npr.4000E, ti kazes moja provizija je 150-200 na tu cenu i to je to. Ukoliko se motor ne proda do odredjenog roka ili vlasnik hoce da ga podigne mora prvo da plati tvoju proviziju.  Znaci, kako god okrenes,dobar si,nemas odgovornost prema kupcima jer motori nisu tvoji, ti si samo posrednik. RAZMISLI, IONAKO IMAS PO 3-4 SVOJA MOTORA.

ja prodajem vec na komisionu prodaju motore. skuter kog covek donese i ako ga prodam plati mi 20 evra, ako ga ne prodam ili vlasnik ga hoce nazad, plati mi 5 evra. motorcikl kog donese vlasnik ako prodam plati mi 60 evra, ako ga vrati nazad plati 10 evra, na prodajnu cenu do 5.000,- evra. V3 sam prodavao i ljudi koji su kupili su jos uvek odusevljeni. za te velike motore nemam servis, ali sam obavezan (zavisi od firme cije proizvode prodajem), da nabavljam delove i posreduje, ako kupac zeli. pozdrav.

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

RQwVN_37935598bi5.jpg

By bukovski

Video uzivo i zaista mi se uopste ne dopada . Izgled je zaista ono dno dna... a veoma si subjaktivan sto se vidi u celom postu. Ja sam izneo svoje misljenje kao sto si i ti tvoje. Da se razumemo moj Kinez kakav takav bar izlgeda kao motor a ne kao neki skuter i ima sve ono sto motor i treba da bude bez nepotrebnih sitnica i dodataka... Od kada je zabranjeno imati svoje misljenje i isto napisati na forum ? Ja to nikad nebih vozio i nevidim sto bi neko zbog toga nesto prodavao ili ne ? To je samo jedno skromno misljenje kao i ostala... Nece on zbog jednog povoljnog ili loseg komentara iste prodavati ili ne...

• Zainteresovan, 599 postova

ja prodajem vec na komisionu prodaju motore. skuter kog covek donese i ako ga prodam plati mi 20 evra, ako ga ne prodam ili vlasnik ga hoce nazad, plati mi 5 evra. motorcikl kog donese vlasnik ako prodam plati mi 60 evra, ako ga vrati nazad plati 10 evra, na prodajnu cenu do 5.000,- evra. V3 sam prodavao i ljudi koji su kupili su jos uvek odusevljeni. za te velike motore nemam servis, ali sam obavezan (zavisi od firme cije proizvode prodajem), da nabavljam delove i posreduje, ako kupac zeli. pozdrav.

To je mnogo jeftino. Ti nadjes kupca,pozoves prodavca,oni se skontaju i prodavac ti posle nekoliko dana uzme motor nazad kao satro da se provoza ili nesto trece i izvrse transakciju bez tvog ucesca. Kako se osiguravas protiv ovakvih slucajeva?  Tako sto povecas svoju proviziju ! Kako drugacije?  Pomisli samo kakve bi komplikacije imao da nekom motoru nesto zafali ( padne sa copave),sta bi taj vlasnik radio? Pa radi i ti !!

• Zainteresovan, 564 postova

Evo da se i ja javim. Bavio sam se markom Sachs neko vreme, pogotovo modelom X-Road.

Mogu reci da je motor ODLICAN za pare koje kosta sto je 2500evra.

Motor je veliki, lep, odlicno se cuje, precizan menjac, OGROMNE supermoto gume napred i pozadi, auspuh ispod sedista,crveni ram...

Za ostale detalje pogledajte temu. ;D

• U prolazu, 73 postova

To je mnogo jeftino. Ti nadjes kupca,pozoves prodavca,oni se skontaju i prodavac ti posle nekoliko dana uzme motor nazad kao satro da se provoza ili nesto trece i izvrse transakciju bez tvog ucesca. Kako se osiguravas protiv ovakvih slucajeva?   Tako sto povecas svoju proviziju ! Kako drugacije?   Pomisli samo kakve bi komplikacije imao da nekom motoru nesto zafali ( padne sa copave),sta bi taj vlasnik radio? Pa radi i ti !!

Ako ga vlasnik vrati nazad, i ustedi sebi navedeni iznos, nemam nista protiv, to je njegova odluka. ja ostajem bez provizije i ti je to, ali se do sada sa takvom niskom provizijom to nije desilo, za ovih 6-7 prodatih motora. Mi imamo veoma niske cene i trudimo se da ih odrzimo. posao ide dobro, ja ne mogu za godinu dana da budem milioner, ali da mogu skromno da zivim. zadovoljan sam.

• U prolazu, 73 postova

BfTuc_37935598bi5.jpg

By bukovski

jel to neka fora. ja sam prodavao i prodajem i imam u svojoj radnji cf-moto motore. king road od 250 kubika nisam vozio, vozio sam prince od 125 kubika, posto sam ga prodavao iz svoje radnje, a posedujem yamahu virago 535, vise od dve godine. vozio sam V3 i  prodavao sam ga takodje iz svoje radnje. nisam samo posredovao, na osnovu toga pricam. kome se svidja super, kome ne jos bolje. hvala. pozdrav.

Video uzivo i zaista mi se uopste ne dopada . Izgled je zaista ono dno dna... a veoma si subjaktivan sto se vidi u celom postu. Ja sam izneo svoje misljenje kao sto si i ti tvoje. Da se razumemo moj Kinez kakav takav bar izlgeda kao motor a ne kao neki skuter i ima sve ono sto motor i treba da bude bez nepotrebnih sitnica i dodataka... Od kada je zabranjeno imati svoje misljenje i isto napisati na forum ? Ja to nikad nebih vozio i nevidim sto bi neko zbog toga nesto prodavao ili ne ? To je samo jedno skromno misljenje kao i ostala... Nece on zbog jednog povoljnog ili loseg komentara iste prodavati ili ne...

• Svrati ponekad, 165 postova

Mnogo bre odoste u off.... ali evo ja se vracam temi.Bio sam jedno vreme ozbiljno zainteresovan za CFmoto V3 ali mi ga lancia88 i bukovski ogadise na ES forumu tako da ga sada ne bih kupio nikad.Provozao sam ga i stvarno nije lose motorce ali imam i par ozbiljnih zamerki.Prva je cena,po meni ipak previsoka za takav motor cak i posle ovog snizenja.Druga zamerka je vise nego cudan dizajn,tj. kao da je spojena trkalica (prednju kraj) i cruiser (zadnji kraj).Shvatam da to ima logike jer pretpostavljam da sa takvim nosom fino sece vazduh ali ipak cudno izgleda morate priznati.Trece je to sto je prepun elektronike,prilicno nepotrebne (mp3 player,kasetofon!!?,zvucnici...) koja mu dize cenu.A poslednja zamerka se odnosi na taj automatski menjac.To mi nekako ne ide za takav motor.Eto to je moje misljenje o ovom modelu.Pozdrav svima.

• U prolazu, 73 postova

Mnogo bre odoste u off.... ali evo ja se vracam temi.Bio sam jedno vreme ozbiljno zainteresovan za CFmoto V3 ali mi ga lancia88 i bukovski ogadise na ES forumu tako da ga sada ne bih kupio nikad.Provozao sam ga i stvarno nije lose motorce ali imam i par ozbiljnih zamerki.Prva je cena,po meni ipak previsoka za takav motor cak i posle ovog snizenja.Druga zamerka je vise nego cudan dizajn,tj. kao da je spojena trkalica (prednju kraj) i cruiser (zadnji kraj).Shvatam da to ima logike jer pretpostavljam da sa takvim nosom fino sece vazduh ali ipak cudno izgleda morate priznati.Trece je to sto je prepun elektronike,prilicno nepotrebne (mp3 player,kasetofon!!?,zvucnici...) koja mu dize cenu.A poslednja zamerka se odnosi na taj automatski menjac.To mi nekako ne ide za takav motor.Eto to je moje misljenje o ovom modelu.Pozdrav svima.

lepo si obrazlozio. svaka cast. slazem se. nekome se svidja, nekome ne. sasvim u redu. pozdrav.

• U prolazu, 75 postova

Vidi, cak bih i mogao mozda da prihvatim ovo sto si napisao, da nisi ubacio i kljucnu recenicu, a to je da tvoj KinRoad lici na motor. Kada sam kupovao V3, uopste mi nije bilo stalo da lici na bilo sta, bilo mi je vazno da zadovolji moje kriterijume gradskog prevoznog sredstva. Kada mi je do motora, ja sednem na motor, a imam ih jos par pored CF-a, pa se vozim.

No, da se vratim na temu: Jasminko bi odluku o svom poslovnom potezu trebalo da zasnuje na tvrdnji nekoga ko:

a) nije probao motor, i nema pojma ni kako se ponasa u voznji, ni kakve su mu performanse, ni kako koci, ni kako se njime upravlja, ni pouzdanost, ni udobnost, nista, zero, pojma nema. Video ga je, i to je sve sto ima da ponudi, pricu o subjektivnom vizuelnom dozivljaju. Ali najbolje tek sledi...

b) rukovodi se estetskim kriterijumima po kojima nesrecno sklepano parce gvozdjurije zvano KinRoad lici na motor.

Meni, iskreno, KinRoad ne lici ni na sta. Izgleda kao jevtina kineska igracka za kratkotrajnu upotrebu, upravo je takvog kvaliteta, toliko i kosta, a vredi i manje. Sa menjacem ili bez njega, KinRoad je cisto sranje.

[jos ispade haiku, jebote...]

PS I ovo je naravno, samo jos jedan dokaz da nije zabranjeno izneti svoje misljenje, te ga slobodno iznosim, bar oko toga necemo imati nikakve sporove.

• U prolazu, 73 postova

Vidi, cak bih i mogao mozda da prihvatim ovo sto si napisao, da nisi ubacio i kljucnu recenicu, a to je da tvoj KinRoad lici na motor. Kada sam kupovao V3, uopste mi nije bilo stalo da lici na bilo sta, bilo mi je vazno da zadovolji moje kriterijume gradskog prevoznog sredstva. Kada mi je do motora, ja sednem na motor, a imam ih jos par pored CF-a, pa se vozim.

No, da se vratim na temu: Jasminko bi odluku o svom poslovnom potezu trebalo da zasnuje na tvrdnji nekoga ko:

a) nije probao motor, i nema pojma ni kako se ponasa u voznji, ni kakve su mu performanse, ni kako koci, ni kako se njime upravlja, ni pouzdanost, ni udobnost, nista, zero, pojma nema. Video ga je, i to je sve sto ima da ponudi, pricu o subjektivnom vizuelnom dozivljaju. Ali najbolje tek sledi...

b) rukovodi se estetskim kriterijumima po kojima nesrecno sklepano parce gvozdjurije zvano KinRoad lici na motor.

Meni, iskreno, KinRoad ne lici ni na sta. Izgleda kao jevtina kineska igracka za kratkotrajnu upotrebu, upravo je takvog kvaliteta, toliko i kosta, a vredi i manje. Sa menjacem ili bez njega, KinRoad je cisto sranje.

[jos ispade haiku, jebote...]

PS I ovo je naravno, samo jos jedan dokaz da nije zabranjeno izneti svoje misljenje, te ga slobodno iznosim, bar oko toga necemo imati nikakve sporove.

PA JA I NEMAM NITI SAM IMAO KING ROAD. imam yamahu virago 535. ako je to king/road, onda je u redu. za ostalo se slazem.

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Doda Hvala puno na idejama, jedino sto ja imam problem sto trenutno nemam salon vec radnjicu 3x3

i imam nesto natkrivenog prostora ispred nje, doduse dobio sam od zgrade u kojoj mi je radnja neka garazna mesta pa treba tek da ih ozidam i to moze da mi sluzi kao magacin ili eventualno servis ili ako bih prodavao skutere ili motorcikle mogao bi tu da ih drzim van radnog vremena.

U svakom slucaju mnogo mi znaci IDEJA, pa stoga ako bilo ko ima nekakvu ideju, slobodno neka predlozi, pa ako imam uslove za to- bicu mu vrlo zahvalan!

Ja sam mislio i sa delovima i moto opremom nesto slicno. Ko ima nekih novih ili polovnih delova ili opreme, moze da to donese kod mene ili da napravi spisak delova ili opreme i da ga donese kod mene ili posalje na meil pa da ako neko to trazi mogu da ga uputim na onog ko to ima, prodaje,poklanja ili sta vec.... pa se vi dogovarajte...

Sto se tice ovoga sa SACH-motorima i CFMOTO-skuterima, vama stvarno malo treba pa da dodje do varnica....

prosto mi bude zao sto zapoceh temu.

Ajmo polako,Svi znamo da o ukusima ne treba raspravljati. Nemojte da ovi sto voze RR potcenjuju one sto voze enduro i obratno, ili svi sto voze motorcikle pricaju protiv skuterasa itd. itd... stotine podela mi mozemo da napravimo. Ma ne treba deliti nas ni na bajkere i one sto voze automobile.... nikakve podele ili omalovazavanja po bilo kom osnovu.

Svako vozi ono u cemu je nasao nekakav uzitak ili na cemu se u datom momentu nasao, koliko mu je novcanik u tom momentu dozvoljavao.....

Pa svako od nas ma koji motor, skuter i auto vozi, dok ga vozi masta o nekom jos boljem, lepsem, brzem itd...

Meni je drago da vidim ovde razna misljenja, a ja cu vec  znati da izvucem zakljucak iz svega. Znam ja da ako kupujem RR da cu najvise uvaziti to sto mi kaze Stronser, ako je supermoto, onda cu najvise pokloniti paznje misljenju Rbobana itd.

Zato neka svako slobodno iznese svoje misljenje, doduse mene interesuje vise neka saznanja o tome da li je to pouzdano,tj.da li se cesto kvari, da li ima rezervnih delova itd. a to kako izgleda, to je stvar ukusa i sa koliko ko novca raspolaze jer i ja bih mozda rado vozio novu 1000, ali za ovo para sto imam dobro ce posluziti i neki drugi polovnjak ili neki meni dostupan nov motor.

Jos jednom hvala i bez mnogo srasti !!! POZDRAV svima i jos jednom molim za ideje, mogu i na PM.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja