Jump to content

Moto Zajednica

Vozac iz Srbije na Pariz-Dakaru!

Recommended Posts

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

E ovakve stvari volim da cujem!

Samo naprijed,sve najbolje,da odveze rally bez problema to je veliki uspjeh,a jos ako se dobro plasira premija.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Kad pobedi na reliju, a ono: "ma kakva Srbija, kakvi bakrači....."

Nek mu je sa srećom, sigurno neću da navijam za Komu (ako se oporavio od prošlogodišnje amnezije) i ostale zvrndove :)

• U prolazu, 46 postova

Pozdrav svima

Paiz - Dakar trka nije sala - to je 3 sedmice pakla pustinje i surove Afrike na kotacima i svako ko se upusta u nesto takvo zasluzuje sve najbolje. No toj trci nema popravnog ispita.. ili vozis ili si out... prema Dakaru je moj Desert Challenge dobar trening i nista vise...

Gabore i ekipa - sretno...

lp DaNe

• U prolazu, 46 postova

I da ne zaboravimo - pored svih nadhumanihg muka na samoj trci .... do same trke doci je i vrlo skup put...

Samo statnina za moto i vozaca 13.500 Evrica + sve ostalo... support jos jednom toliko i tako dalje... znaci 40 - 50 soma Eura...

Vise info na www.dakar.com

lp Dane

• In memoriam, 170 postova

Samo statnina za moto i vozaca 13.500 Evrica + sve ostalo... support jos jednom toliko i tako dalje... znaci 40 - 50 soma Eura...

To je nekakav minimum!

Treba ti i lova ako zaglaviš da podmitiš lokalce, pa za benzin ako zakasniš na ono mjesto gdje toče gorivo!

Želim mu puno sreće, a najveći uspjeh će mu biti ako se nakon svega dokopa pješčane plaže u dakru!

• Zainteresovan, 541 postova

U Parizu je predstavljeno slijedeće izdanje relija Dakar.

Utrka će krenuti 05. 01. 2008. iz Lisabona a petnaest dana kasnije završiti će u Dakaru.

Ukupno će nastupiti 570 ekipa, a rutu možete vidjeti ovdje

Ne znam da li će biti naših predstavnika, od Slovenaca nastupiti će Miran Stanovnik i Tomaž Merhar!

Sretno Gaboru!

• Svrati ponekad, 189 postova
  • Motocikl: Tracer9 GT '23

Na Discovery kanalu ovih dana ide emisija  " Race to Dakar "  i tek sada kad vidim sve njihove muke, shvatam koliko je to u stvari tesko.

Iz licnog iskustva znam da posle predjenih 600 do 700 km na dan i to po idealnom putu, sutradan se neosecam bas voljno za nastavak.

A zamisli tek onaj pesak, kamenje, kamile i jos svako jutro ustajanje oko 4 ili 5 h a ti moras da vozis i jos placas za to.

Verujte mi, da mi plate nebih vozio tako nesto !

I zato moram da se divim Gaboru a i svim ljudima koji ce tamo voziti, pa cak i tehnickom osoblju jer i njima nije lako !

SRECNO !!!

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Fala Bogu da smo doziveli da imamo nekog naseg na reliju do Dakara... Mada... sve vise mi se nesto cini da cemo sledece gledati mozda vise nasih ljudi tamo (Dane, Koma recimo :D )

• Zainteresovan, 554 postova

Fala Bogu da smo doziveli da imamo nekog naseg na reliju do Dakara... Mada... sve vise mi se nesto cini da cemo sledece gledati mozda vise nasih ljudi tamo (Dane, Koma recimo :D )

Vazno je da neko probije led a ostalima ce valjda biti lakse. Prica se da Dane i Koma imaju  komadic Sahare u teglicama i da svako vece razgovaraju sa njim!!!  ;D

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Ljudi jedna molba:

Svi koji imaju fotke i  nesto zanimljivo o Gaboru neka mi poslju na e-mail: vladimir.piacun@blic.co.yu, picao sam malo sa urednikom pa smo se dogovorili da se objavi prica u "Blicu" o PRVOM nasem vozacu u "Dakaru"

Unapred hvala svima

• Zainteresovan, 554 postova

Ljudi jedna molba:

Svi koji imaju fotke i  nesto zanimljivo o Gaboru neka mi poslju na e-mail: vladimir.piacun@blic.co.yu, picao sam malo sa urednikom pa smo se dogovorili da se objavi prica u "Blicu" o PRVOM nasem vozacu u "Dakaru"

Unapred hvala svima

Malopre sam se cuo sa Gaborom, u Nemackoj je do srede a kad se vrati zvacu ga pa cemo videti za slike i sta vas jos zanima.

Guest diRRty

Ljudi jedna molba:

Unapred hvala svima

Pisace novine o njemu nesekiraj se.Gabi je pun kao brod, tako da verujem da ce se pobrinuti o svom publicitetu  ;).

Ljudi jedna molba:

Unapred hvala svima

Pisace novine o njemu nesekiraj se.Gabi je pun kao brod, tako da verujem da ce se pobrinuti o svom publicitetu  ;).

Ma nebitno da li je pun ili ne, svaka mu cast, jer Dakar je Dakar, postuje se to :)

Guest diRRty

Ljudi jedna molba:

Unapred hvala svima

Ma nebitno da li je pun ili ne, svaka mu cast, jer Dakar je Dakar, postuje se to :)

Svakako si u pravu.Al dobra volja i kinta su ti ulaznica za Dakar

Ljudi jedna molba:

Unapred hvala svima

Malopre sam se cuo sa Gaborom, u Nemackoj je do srede a kad se vrati zvacu ga pa cemo videti za slike i sta vas jos zanima.

Hvala :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja