s-h-a-n-e 0 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Potreban mi je klip 56 za gileru mx1 125 Svaki savet je dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 39 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan probaj u moto bike backa topola oni mogu da nabave sve zivo nadji na netu pa tamo imas broj telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan probaj u moto bike backa topola oni mogu da nabave sve zivo nadji na netu pa tamo imas broj telefona Potpis,meni se jos nije desilo da trazim nesto za yamahu a da oni nemaju,i polovne,i nove delove...i korektni su sa cenama,i do sad je uvek bilo sve po dogovoru...moja preporuka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...