Jump to content

Moto Zajednica

CYCLE SP. SUMMER

Recommended Posts

• AMATEUR, 293 postova
  • Motocikl: Ma svasta:)

Visok 194, tezak oko 97-99kg, po onome sto sam uspeo da premerim po njihovom XXL bi bila opcija za mene..

http://www.louis.de/_20eba50625f34291291bebc7786de8f687/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208782

post-17717-0-26579600-1336928985_thumb.jpg

Cena je dobra, i sada su na akciji ali bez tvrdih protektora no sa pripremom za iste koji se naknadno mogu kupiti.

Ako je neko pazario doticni model, nek se pohvali ili pozali za sve vezano za ove pantalone kao i za odabir velicine.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• AMATEUR, 293 postova

Evo i jakne od istog proizvodjaca: http://www.louis.de/_20eba50625f34291291bebc7786de8f687/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208781

post-17717-0-17140300-1336929557_thumb.jpg

Isti problem, koju velicinu uzeti a ne pogresiti?

Citao utiske ljude koji su kupuli ove modele, generalno su nezadovoljni konfekc. brojevima tj. njihovom nesrazmerom..

• Svrati ponekad, 268 postova
  • Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro

Za ove konkretne modele ne znam nista, a sto se tice marke, verovatno je koliko para toliko muzike...

Ja sam pre par dana uzeo od druga da probam pantalone L/XL i bile si mi taman po duzini ali siroke kako u struku,tako i oko nogu. U pitanju su Modekine pantalone, po meni veoma kvalitetne, sa protektorima na kolenima i kukovima. Na kolenima imaju i kevlarsko ojacanje. Ja se odusevio, cak ih i nosio dva dana ali dzabe kada su mi siroke.

A da, ja sam 194 visok i tezak 85 kg. Mozda bi tebi one bile taman a cena okvirno 50e pa gde se nadjete. U sustini, evo ti broj od njega: 062/16-87-306 pa ako te zanimaju lako cete da se dogovorite.

ps. nemoj da mislis da te navodim da uzmes ove pantalone, samo predlazem cisto da bi imao vise opcija, tj. meni ni iz dzepa ni u dzep :zdravo:

• AMATEUR, 293 postova

`

Za ove konkretne modele ne znam nista, a sto se tice marke, verovatno je koliko para toliko muzike...

Ja sam pre par dana uzeo od druga da probam pantalone L/XL i bile si mi taman po duzini ali siroke kako u struku,tako i oko nogu. U pitanju su Modekine pantalone, po meni veoma kvalitetne, sa protektorima na kolenima i kukovima. Na kolenima imaju i kevlarsko ojacanje. Ja se odusevio, cak ih i nosio dva dana ali dzabe kada su mi siroke.

A da, ja sam 194 visok i tezak 85 kg. Mozda bi tebi one bile taman a cena okvirno 50e pa gde se nadjete. U sustini, evo ti broj od njega: 062/16-87-306 pa ako te zanimaju lako cete da se dogovorite.

ps. nemoj da mislis da te navodim da uzmes ove pantalone, samo predlazem cisto da bi imao vise opcija, tj. meni ni iz dzepa ni u dzep :zdravo:

Cena govori sve o modelu, ali bolje i sa njima nego sa obicnim lonama1neznam.gif

O kom se modelu radi, jel ima taj ortak neki oglas za te pantalone?

Opusteno druze, otvorio sam temu da cujem misljenja i iskustva drugih..

• Bandolerosi, 635 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100

Supruga i ja kupili prošle godine ove jakne. Merili smo po njihovim uputstvima iz kataloga i nismo pogrešili.

LINK u LOUIS-u

208605_210_FR_MOD_09.JPG

Ako ti je neki orijentir bar što se jakne tiče ja sam visok 185 a kilaža oko 80 kg. Moja jakna je broj 54.

• Hronični Motociklopata, 7530 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom

ako ce pomoci, i ja sam kupio isti model kao bandolero, jaknu i pantalone velicine 54 i taman su mi, visok sam 188cm, tezak 89kg

• Svrati ponekad, 263 postova
  • Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam.

Prosle godine sam kupio devojci taj komplet koji te interesuje. Mogu reci da je za te pare odlican. Normalno ne treba ocekivati previse, ali mislim da je dobra investicija. Sto se tice velicine, uzeli smo "S", malo joj je veca, ali zato moze da obuce duks po potrebi. Probao sam jaknu, na majci, i uspeo sam da je zakopcam ali ne bih mogao nista vise da obucem ispod (170/70).

P.S. Ona je toliko odusevljena pantalonama, da ih je zimus nosila kao "svakodnevnu" odecu. Cak i na planinarenju jer imaju luftere pa joj je prijatnije dok hoda.

• AMATEUR, 293 postova

Supruga i ja kupili prošle godine ove jakne. Merili smo po njihovim uputstvima iz kataloga i nismo pogrešili.

LINK u LOUIS-u

208605_210_FR_MOD_09.JPG

Ako ti je neki orijentir bar što se jakne tiče ja sam visok 185 a kilaža oko 80 kg. Moja jakna je broj 54.

ako ce pomoci, i ja sam kupio isti model kao bandolero, jaknu i pantalone velicine 54 i taman su mi, visok sam 188cm, tezak 89kg

Hvala momci!

I ja sam u dilemi 56-58.. Prosli put narucio 58 ali je bilo mesta za jos pola mene.. Onda cu sad 56 pa dok ne ubodem1zvizduk.gif

• Svrati ponekad, 442 postova
  • Motocikl: Aprilia Scarabeo

Kupio ti ja jos proletos iste takve, gledao mere i dodjoh do zakljucka da za mojih 190 visine i 120 kg treba da narucim 3xl,(nema vece) tako i bi . Stigle pantalone ja hapy ko titova pionirka kad predaje stafetu medjutim kad ono prc. Nemož' da ih zakopcam, kuku sta cu turih ih u oglas kad posle par dana akcija <_< sa šeset na tri'est jevropskih. :grr: Povukoh oglas ko popisan i eto pantalone mi stoje skupljaju prasinu i cekaju da smrsam :jok: Razmisljam i o snajderu.

Što ti ja sve ovo pisem, pa one tabele sa sajta i nisu bas merodavne, bilo bi ti najbolje ako mozes da probas od nekog (ako prolazis kroz glavni grad svrati dacu ti ja da probas 3xl) tako da ne napravis slicnu gresku kao ja.

Jbmti djetu skinuo sam 3 kile a trebace jos 3 puta toliko pa mozda ih provozam dogodine :neznam:

:BJB-Transalp: Ajd sa srecom i pamet u glavu, da sam na tvom mestu uzeo bih br. vece uvek mozes da ih skupis u pojasu jer imaju cicak traku. :zdravo:

• Podržavam 1

• AMATEUR, 293 postova

Kupio ti ja jos proletos iste takve, gledao mere i dodjoh do zakljucka da za mojih 190 visine i 120 kg treba da narucim 3xl,(nema vece) tako i bi . Stigle pantalone ja hapy ko titova pionirka kad predaje stafetu medjutim kad ono prc. Nemož' da ih zakopcam, kuku sta cu turih ih u oglas kad posle par dana akcija <_< sa šeset na tri'est jevropskih. :grr: Povukoh oglas ko popisan i eto pantalone mi stoje skupljaju prasinu i cekaju da smrsam :jok: Razmisljam i o snajderu.

Što ti ja sve ovo pisem, pa one tabele sa sajta i nisu bas merodavne, bilo bi ti najbolje ako mozes da probas od nekog (ako prolazis kroz glavni grad svrati dacu ti ja da probas 3xl) tako da ne napravis slicnu gresku kao ja.

Jbmti djetu skinuo sam 3 kile a trebace jos 3 puta toliko pa mozda ih provozam dogodine :neznam:

:BJB-Transalp: Ajd sa srecom i pamet u glavu...

Upravo to sam i procitao u ocenama kupaca, da se uglavnom zale na nesrazmerne konf.brojeve, a cena je dobra, kod nas nista ispod 70E nisam naisao..

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: BMW GSA 1250

Ja kupio ove pantalone prosle godine. Kupio sam i stitnike za kolena i kukove uz njih. Meni su za te pare super. Nisu za zimsku voznju, koristim ih iskljucivo ljeti.

• AMATEUR, 293 postova

Ja kupio ove pantalone prosle godine. Kupio sam i stitnike za kolena i kukove uz njih. Meni su za te pare super. Nisu za zimsku voznju, koristim ih iskljucivo ljeti.

Kako si prosao sa velicinom, jel si potrefio meru?

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: NC750X

Ja sam 179 cm 83kg za mene je L velicina odgovarajuca. Prema tabeli sam isao.

Ček kupio si baš ovake ljetne hlače i ok ti je 'L' na tvoju visinu/težinu?

http://www.louis.de/_209539f4a4051e83aaeae8c6c15f64394d/index.php?topic=search&searchterm=20878202&cmd.x=4&cmd.y=8

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja