Kole035 147 Napisano Maj 13, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Visok 194, tezak oko 97-99kg, po onome sto sam uspeo da premerim po njihovom XXL bi bila opcija za mene.. http://www.louis.de/_20eba50625f34291291bebc7786de8f687/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208782 Cena je dobra, i sada su na akciji ali bez tvrdih protektora no sa pripremom za iste koji se naknadno mogu kupiti. Ako je neko pazario doticni model, nek se pohvali ili pozali za sve vezano za ove pantalone kao i za odabir velicine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 13, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jakne od istog proizvodjaca: http://www.louis.de/_20eba50625f34291291bebc7786de8f687/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208781 Isti problem, koju velicinu uzeti a ne pogresiti? Citao utiske ljude koji su kupuli ove modele, generalno su nezadovoljni konfekc. brojevima tj. njihovom nesrazmerom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za ove konkretne modele ne znam nista, a sto se tice marke, verovatno je koliko para toliko muzike... Ja sam pre par dana uzeo od druga da probam pantalone L/XL i bile si mi taman po duzini ali siroke kako u struku,tako i oko nogu. U pitanju su Modekine pantalone, po meni veoma kvalitetne, sa protektorima na kolenima i kukovima. Na kolenima imaju i kevlarsko ojacanje. Ja se odusevio, cak ih i nosio dva dana ali dzabe kada su mi siroke. A da, ja sam 194 visok i tezak 85 kg. Mozda bi tebi one bile taman a cena okvirno 50e pa gde se nadjete. U sustini, evo ti broj od njega: 062/16-87-306 pa ako te zanimaju lako cete da se dogovorite. ps. nemoj da mislis da te navodim da uzmes ove pantalone, samo predlazem cisto da bi imao vise opcija, tj. meni ni iz dzepa ni u dzep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 13, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan ` Za ove konkretne modele ne znam nista, a sto se tice marke, verovatno je koliko para toliko muzike... Ja sam pre par dana uzeo od druga da probam pantalone L/XL i bile si mi taman po duzini ali siroke kako u struku,tako i oko nogu. U pitanju su Modekine pantalone, po meni veoma kvalitetne, sa protektorima na kolenima i kukovima. Na kolenima imaju i kevlarsko ojacanje. Ja se odusevio, cak ih i nosio dva dana ali dzabe kada su mi siroke. A da, ja sam 194 visok i tezak 85 kg. Mozda bi tebi one bile taman a cena okvirno 50e pa gde se nadjete. U sustini, evo ti broj od njega: 062/16-87-306 pa ako te zanimaju lako cete da se dogovorite. ps. nemoj da mislis da te navodim da uzmes ove pantalone, samo predlazem cisto da bi imao vise opcija, tj. meni ni iz dzepa ni u dzep Cena govori sve o modelu, ali bolje i sa njima nego sa obicnim lonama O kom se modelu radi, jel ima taj ortak neki oglas za te pantalone? Opusteno druze, otvorio sam temu da cujem misljenja i iskustva drugih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 13, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Supruga i ja kupili prošle godine ove jakne. Merili smo po njihovim uputstvima iz kataloga i nismo pogrešili. LINK u LOUIS-u Ako ti je neki orijentir bar što se jakne tiče ja sam visok 185 a kilaža oko 80 kg. Moja jakna je broj 54. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10997 Napisano Maj 13, 2012 Hronični Motociklopata, 7530 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan ako ce pomoci, i ja sam kupio isti model kao bandolero, jaknu i pantalone velicine 54 i taman su mi, visok sam 188cm, tezak 89kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam kupio devojci taj komplet koji te interesuje. Mogu reci da je za te pare odlican. Normalno ne treba ocekivati previse, ali mislim da je dobra investicija. Sto se tice velicine, uzeli smo "S", malo joj je veca, ali zato moze da obuce duks po potrebi. Probao sam jaknu, na majci, i uspeo sam da je zakopcam ali ne bih mogao nista vise da obucem ispod (170/70). P.S. Ona je toliko odusevljena pantalonama, da ih je zimus nosila kao "svakodnevnu" odecu. Cak i na planinarenju jer imaju luftere pa joj je prijatnije dok hoda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 13, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Supruga i ja kupili prošle godine ove jakne. Merili smo po njihovim uputstvima iz kataloga i nismo pogrešili. LINK u LOUIS-u Ako ti je neki orijentir bar što se jakne tiče ja sam visok 185 a kilaža oko 80 kg. Moja jakna je broj 54. ako ce pomoci, i ja sam kupio isti model kao bandolero, jaknu i pantalone velicine 54 i taman su mi, visok sam 188cm, tezak 89kg Hvala momci! I ja sam u dilemi 56-58.. Prosli put narucio 58 ali je bilo mesta za jos pola mene.. Onda cu sad 56 pa dok ne ubodem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 99% sam siguran da je ovaj model: http://www.modeka.de/trace_final_detail.php?site=085920 . Nema oglas nigde, trebao sam ja da mu postavim posto nema profil,ali se nismo culi desetak dana pa nemam ni slike a ni cenu pa da postavim oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ti ja jos proletos iste takve, gledao mere i dodjoh do zakljucka da za mojih 190 visine i 120 kg treba da narucim 3xl,(nema vece) tako i bi . Stigle pantalone ja hapy ko titova pionirka kad predaje stafetu medjutim kad ono prc. Nemož' da ih zakopcam, kuku sta cu turih ih u oglas kad posle par dana akcija sa šeset na tri'est jevropskih. Povukoh oglas ko popisan i eto pantalone mi stoje skupljaju prasinu i cekaju da smrsam Razmisljam i o snajderu. Što ti ja sve ovo pisem, pa one tabele sa sajta i nisu bas merodavne, bilo bi ti najbolje ako mozes da probas od nekog (ako prolazis kroz glavni grad svrati dacu ti ja da probas 3xl) tako da ne napravis slicnu gresku kao ja. Jbmti djetu skinuo sam 3 kile a trebace jos 3 puta toliko pa mozda ih provozam dogodine Ajd sa srecom i pamet u glavu, da sam na tvom mestu uzeo bih br. vece uvek mozes da ih skupis u pojasu jer imaju cicak traku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 13, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ti ja jos proletos iste takve, gledao mere i dodjoh do zakljucka da za mojih 190 visine i 120 kg treba da narucim 3xl,(nema vece) tako i bi . Stigle pantalone ja hapy ko titova pionirka kad predaje stafetu medjutim kad ono prc. Nemož' da ih zakopcam, kuku sta cu turih ih u oglas kad posle par dana akcija sa šeset na tri'est jevropskih. Povukoh oglas ko popisan i eto pantalone mi stoje skupljaju prasinu i cekaju da smrsam Razmisljam i o snajderu. Što ti ja sve ovo pisem, pa one tabele sa sajta i nisu bas merodavne, bilo bi ti najbolje ako mozes da probas od nekog (ako prolazis kroz glavni grad svrati dacu ti ja da probas 3xl) tako da ne napravis slicnu gresku kao ja. Jbmti djetu skinuo sam 3 kile a trebace jos 3 puta toliko pa mozda ih provozam dogodine Ajd sa srecom i pamet u glavu... Upravo to sam i procitao u ocenama kupaca, da se uglavnom zale na nesrazmerne konf.brojeve, a cena je dobra, kod nas nista ispod 70E nisam naisao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1344 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio ove pantalone prosle godine. Kupio sam i stitnike za kolena i kukove uz njih. Meni su za te pare super. Nisu za zimsku voznju, koristim ih iskljucivo ljeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 14, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio ove pantalone prosle godine. Kupio sam i stitnike za kolena i kukove uz njih. Meni su za te pare super. Nisu za zimsku voznju, koristim ih iskljucivo ljeti. Kako si prosao sa velicinom, jel si potrefio meru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1344 Napisano Maj 15, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 179 cm 83kg za mene je L velicina odgovarajuca. Prema tabeli sam isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 179 cm 83kg za mene je L velicina odgovarajuca. Prema tabeli sam isao. Ček kupio si baš ovake ljetne hlače i ok ti je 'L' na tvoju visinu/težinu? http://www.louis.de/_209539f4a4051e83aaeae8c6c15f64394d/index.php?topic=search&searchterm=20878202&cmd.x=4&cmd.y=8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...