Jump to content

Moto Zajednica

Predrasude o vozačima nemačkih limuzina i džipova

Recommended Posts

• Svrati po nekad, 360 postova
  • Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure

Pa gde su žene u F1, MotoGP?

Sad ce neke tu da navode primere sa Michele Mouton, Giovanna Amati, Jutta Kleinshmidt ili Coral Taylor i njena cerka Molly. ::)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Kao što kažeš, to su samo primeri.

Gledao sam pre par godina istraživanje u kome su merili aktivnost mozga žena i muškaraca u toku vožnje. Dok je kod muškaraca aktivnost bila svega nekoliko procenata, kod žena je bila desetak puta veća, pa vi sami donesite zaključke. Muškarci sa lakoćom voze i to je razlog da su bolji vozači, što ne znači da nema smotanih muškaraca i žena dobrih vozača.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Ne slažem se da razlika između žena i muškaraca za volanom tako lako nestane. Razlika postoji i nadam se da će postojati i dalje. Posle 30 i kusur godina u saobraćaju svaki dan, ne treba mi nikakav BBC, Discovery, CNN, NBC, Zone Reality i ostali kanali i nauka da zaključim da su žene generalno loši vozači i da volan nije za njih.

Pošto sam ja lično zakuvao ovu čorbu, sam ću i da je kusam. Bez problema. Ali činjenica ostaje i ostaće doveka. Žene su loši vozači i tačka. Sve/svi koje/koji se ne slažu sa mnom imaju sva prava da me ne vole, mrze, tuže sudu, tuže mami i tati... ali će i dalje žene biti loši vozači.

No, odosmo u off. Vratimo se nemačkim limuzinama i džipovoma ako uopšte sve ovo ima nekog smisla kao tema.

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Ne slažem se da razlika između žena i muškaraca za volanom tako lako nestane. Razlika postoji i nadam se da će postojati i dalje. Posle 30 i kusur godina u saobraćaju svaki dan, ne treba mi nikakav BBC, Discovery, CNN, NBC, Zone Reality i ostali kanali i nauka da zaključim da su žene generalno loši vozači i da volan nije za njih.

...

Tebi dobri Scubo, koliko ja vidim ponajvise fali Zone Romantica! :lol: :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja