Gliga 5190 Napisano Maj 12, 2012 (promenjeno) Advanced Member, 2135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Crash bar je pravljen po uzoru na SW-Motechov. Isproban je na par prevrtanja na travi i zemljanim putevima, dakle bez tezih padova, nije krivljen. Farba je u losem stanju (lose ofarbano a vremenom i izlizana) i to bi trebalo srediti pre ponovne montaze. Ja nemam uslova da to uradim kako treba pa ostavljam kupcu da se zanima. Da napomenem: ja sam ovaj crash bar skinuo sa motora jer je smetao kolenima. Visok sam 186cm i zbog njega nisam mogao kolena prisloniti uz rezervoar. Ogrebotine na plastikama i levoj dekli su nastale pre montaze crash bara Trenutno nemam selnu za montazu na ram (zaokruzena na slici; ovo je fotka kada je crash bar bio nov), moze da se iskoristi selna za auspuhe od 45mm ili ko ima mogucnost da napravi od brezona. Svi ostali delovi potrebni za montazu su ukljuceni (novi srafovi i matice). Cena je 60 eura, saljem BEX kurirskom sluzbom. Kontakt ovde preko privatnih poruka, na telefon 064/27-42-128 ili email: gligag@yahoo.com Edit: Dugujem slike kako crash bar tj farba trenutno izgleda izbliza, bice sutra. Promenio Maj 12, 2012 član Gliga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5190 Napisano Maj 26, 2012 Advanced Member, 2135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sa malo kasnjenja evo i svezih fotki Nova cena 50 eura, ako je i to preskupo javite se sa predlogom Zamene me NE ZANIMAJU. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...