LegallyBlonde 0 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Centovalli Motocikl: Aprilia rs125 [2009] Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, tek sam se pridruzila moto familiji nadam se da cemo se druziti, vozim Apriliu rs125,imam 24 godine zivim i radim u Bugarskoj (Sofija).Primetila sam da se organizuju vikend voznje i putovanja pa nadam se da cemo se druziti! o da zaboravila sam i zovem se Mia ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla u moto familiju i na ovaj forum! uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna moto cica.... Dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mia.....lepo da si se pridružila na forum.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LegallyBlonde 0 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Centovalli Motocikl: Aprilia rs125 [2009] Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Maj 11, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Maj 12, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Cao Mia,dobrodosla u veliku familiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Maj 12, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao. Dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...