nensy 1263 Napisano Jun 7, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan dakle devojke i zene i svi oni koji se tako osecaju heheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 7, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jun 8, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislila sam da ovo još uvek nije vožnja, pa nije ni samo žensko okupljanje. Žalos' da ona Peščara ne vidi više motorista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 9, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislila sam da ovo još uvek nije vožnja, pa nije ni samo žensko okupljanje. Žalos' da ona Peščara ne vidi više motorista. mene nece vidjeti. ja sam svaki dan na nekom pjesku s lopatom i mješalicom tako da ni pjesak u moru ne volim (pa kad još uđe tamo di uđe ...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 9, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovo je poziv za sve dame, njihovo prisustvo je i vise nego pozeljno, ali ovaj put ne pravimo totalnu diskriminaciju pa nam se mogu pridruziti i pripadnici muskog pola a opet bi mogli I da dodju sa suvozacicama. A ako mogu zainteresovani da mi puste pp ili sms na 066209258 da bi mogli da se organizujemo za klopu (ucip za klopu na licetu mesta) . Okupljanje u LOLIGU, kafic u ulici ispod bazena tas, oko 10h, polazak ka banatskom novom selu oko 11h a odande pravac pescara, gde kujemo planove za duzu voznju uz klopicu i druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 9, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Na casu prisutne 1. Silvana 2. Violeta 3. Sandra 4. Nella 5. Ruza bandit 6. Nensy jos neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jun 9, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan drage moje dame gleda li ko od vas mog brata Minu ? ako gleda reci te joj da je ja mnogo volim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 10, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan devojački bunar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovo je poziv za sve dame, njihovo prisustvo je i vise nego pozeljno, ali ovaj put ne pravimo totalnu diskriminaciju pa nam se mogu pridruziti i pripadnici muskog pola a opet bi mogli I da dodju sa suvozacicama. Tako mi i treba kad ne pratim ove "zenske" teme. Bas sam danas razmisljao gde su za lepsom polovinom da se vozim, i da smo znali za ovaj plan za Pescaru, nacrtali bi se pod obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jun 10, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Olja! Odlične fotografije Hvala drugari za ovako divan dan! Izvinjavam se što nisam bila u svom najboljem izdanju. Razlog znate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 10, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Uauuu kakve su fotke! Olja svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 10, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno bilo je baš inspirativno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=ic_rLZtkeNY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Božanstvene fotke, hvala, Olja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Druzenje je bilo super, Fotke su zaista fantasticne! Bravo Olja i hvala jos jednom Elem.... otvorena je i nova tema za voznju do Bosne. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/82239-zene-idu-u-bosnu-sarajevo-za-dame/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...