Jump to content

Moto Zajednica

stasha

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu stasha

  • Rođendan 06.07.1984.

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda NSR 125

stasha's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Super je bilo, baš mi je drago da sam vas sve upoznala i valjda ćemo se često viđati tokom sezone. Sjajne ste! Vidim da ste sve zagrejane za neke veće ture, moj motor je isuviše kljakav za tako nešto, a ja nisam dovoljno iskusan vozač, tako da se nadam da ćemo malo i zujati po gradu i okolini. Malo se vozimo, malo pijemo kafu i uživamo u letu. Extra su slike! Vidimo se
  2. nensy, bravo za organizaciju! Brzo i efikasno! Vidimo se u petak!
  3. Pogledala sam predloženu temu, bez bacanja očiju. Odlična je ideja da se prvo skupimo na kafi i upoznamo! Budimpešta svakako zvuči zanimljivo, ali ne Hondom NSR 125 iz 99, tako da sam ja pre za neke vožnje po gradu i okolini, koja je kada raspoložena i ima vremena. Ako vreme bude kao što prognoziraju, što se mene tiče, vidimo se u četvrtak!
  4. Još krajem prošle sezone mi je palo na pamet, međutim vreme se pokvarilo i odložila sam predlog za početak sledeće, a to je da pokušamo da se mi okupimo devojke koje vozimo motore. Zar ne bi bilo interesantno da vozimo sa jednom ili više drugarica, ne samo sa drugarima?! Nadam se da ovde ima i devojaka i da vam se dopada ideja, pa da se prvo ovde okupimo, dogovorimo, a posle i upoznamo i naravno, vozimo motore... Radujem se komentarima! Pozdrav!
  5. Postavila sam sliku... Poruka je: I ja cu jednog dana voziti R6!!! A u medjuvremenu, pomagajte da prodam Aprili-u, da za pocetak predjem na NSR 125 ili nesto slicno!
  6. Hvala narode na toliko toplih pozdrava i dobrodošlica. Smer na FON-u: kvalitet! Pozdrav svima!
  7. E pa bolje vas nashla, vrlo ste ljubazni!!!
  8. Ej narode, vecinom momci, moram priznati da ovo predstavljanje nisam ozbiljno shvatila, ali izgleda da ste vi neka ureðena ekipa! Zato, primite moje izvinjenje! Ime sam rekla, imam 22 godine, živim u Beogradu, vozim Apriliu Classic, studiram FON, radim, i što je najvažnije, uživam u letu na motoru... Jeste li mi oprostili?!
  9. ..........................Aprilia Classic.......................
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja