nensy 1263 Napisano Maj 18, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Jel sad cekate fotke? Da znam da li da palim lap top ili moze i ujutru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 18, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sad, saaaad, nego kako! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 18, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dakle fotki nema mnogo, jer smo se mnogo druzili a malo fotkali, ali grupna je uspela FENOMENALNO.... ali ne na zalost grupna sa motorima (nisam podesila opciju za sumrak te) vec ona iz kafica... Drago mi je da sam upoznala Stasu i Violetu i da sam videla ostatak ekipice,,,, Jedva cekam jun 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 18, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A, dooobro, bitno da se vidi gomila - a mi znamo ko je cini! :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dame,prave ste bajkerke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Bravo zene:) Zao mi je sto nisam bila a tako sam se bila nameracila:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 19, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan a gde su mi fotke za takmičenje!? sve će ve utepam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Maj 19, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoliko pozitivnih žena na jednom mestu nisam videla. Drago mi je da sam vas upoznala i jedva čekam da počnu ženske ture. Imam utisak da će biti lude i nezaboravne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 19, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Draga to nam nije bilo ni na kraj pameti... Druge stvari su nam bile interesantne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dame, najbolje ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam vas videla sve na jednom mestu. Moramo češće da se okupljamo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 19, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam vas videla sve na jednom mestu. Moramo češće da se okupljamo! Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan za pohvalu, šta reci drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stasha 1 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Super je bilo, baš mi je drago da sam vas sve upoznala i valjda ćemo se često viđati tokom sezone. Sjajne ste! Vidim da ste sve zagrejane za neke veće ture, moj motor je isuviše kljakav za tako nešto, a ja nisam dovoljno iskusan vozač, tako da se nadam da ćemo malo i zujati po gradu i okolini. Malo se vozimo, malo pijemo kafu i uživamo u letu. Extra su slike! Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 19, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Bravo devojke!!! Nije što ste naše ali ste najlepše i najbolje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 19, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm, retko viđeni buket https://fbcdn-sphoto...757183810_n.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan mislim,,,,sta reci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 20, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta sad, čekamo putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Da vas podsetim na dogovor: 10. juna u Deliblatskoj peščari, od 12. Za one koje ne znaju kuda, organizovaćemo pratnju. Gledam da nam ugovorim neki gulaš za ručak u Devojačkom kafeu na izletištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 27, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Prisutna na casu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pridodam sada nesto...istina nisan pripadnik "neznijeg pola" ali "Stasha" napisala si da je ne moguce ici u Budimpestu sa 125ccm Hondom NSR...ajde malo da ti ulijem nadu...momci koje znam neki su i ovde na forumu..sa Skuterim od 50kubika isli su i Austrija-Bec,i Crna Gora,Makedonija...ne vidim strah za dobrom avanturom...Koiko sam ispratio...i realno Brze od 70-80-90 je sasvim okej za neku Kruz brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sa 125cc se ide i na kraj svijeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i ja kazem..125cc je motor rasterecen i voznju u umerenim granicama.msm na brzinu i obrtaje moze da te odveze bilo gde isto gde i 600-700-1000 samo sporije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Nensi, pošalji poruke za skupić u nedelju onima koji nisu često na forumu. Nećemo se ograničiti samo na žene, jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...