stasha 1 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Još krajem prošle sezone mi je palo na pamet, međutim vreme se pokvarilo i odložila sam predlog za početak sledeće, a to je da pokušamo da se mi okupimo devojke koje vozimo motore. Zar ne bi bilo interesantno da vozimo sa jednom ili više drugarica, ne samo sa drugarima?! Nadam se da ovde ima i devojaka i da vam se dopada ideja, pa da se prvo ovde okupimo, dogovorimo, a posle i upoznamo i naravno, vozimo motore... Radujem se komentarima! Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78684-zenska-voznja/.....baci oko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 11, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...oznja/.....baci oko.... Nemoj da bacis oko molim te, baci pogled samo....oka su samo dva Ae kad si vec otvorila temu neka se drage dame izjasne...koji dan ili jos bolje vikend im odgovara za voznjicu Ja na umu imam neku duzu turicu...pa cekam predloge ..... Kalinin predlog : shopping i kupanje u toplim izvorima u Budimpesti :-) Moj predlog je da se prvo skupimo u nekom kaficu i lepo dogovorimo oko voznjice..... Cetvrtak (prvi suncan dan posle kisa sto nam dolaze) kafica u bg.....a dalji pregovori o voznji u kaficu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Maj 11, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stasha 1 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledala sam predloženu temu, bez bacanja očiju. Odlična je ideja da se prvo skupimo na kafi i upoznamo! Budimpešta svakako zvuči zanimljivo, ali ne Hondom NSR 125 iz 99, tako da sam ja pre za neke vožnje po gradu i okolini, koja je kada raspoložena i ima vremena. Ako vreme bude kao što prognoziraju, što se mene tiče, vidimo se u četvrtak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu dobiti vise informacija oko tog kupanja u Budimpesti (Budimu ili Pesti)? Dajte neki link o cemu se tu radi. Ne brinite, ne bih isao u isto vreme kad i vi. Hvala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 15, 2012 (promenjeno) Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Guglaj zercovu, ima o tim termama na netu koliko ti dusa hoce. Drage dame ako nema kise kafa u PETAK kod bazena Tasmajdan, tj neki od onih finih kafica sa basticom, u ulicici ispod bazena. Vreme okupljanja 19h, ja cu za svaki slucaj u cetvrtak pustiti poruke svim devojkama (tj onim devojkama ciji broj imam)...cisto da ih podsetim Promenio Maj 15, 2012 član nensy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Maj 15, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan A kornjača tu blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 15, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan parking je problem Ruzo, zato smo odustali od kornjace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 16, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan LOLIGO , PETAK 19h Ulica i br : Ilije Garašanina 29 za detaljnije o lokaciji pogledati mapu. mapa Vidimo se drage moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem dolazim:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 16, 2012 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim, ali malo ću da kasnim jer mi je trening do sedam. Nemojte da mi zbrišete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 16, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Necemo, obecavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Svratite na picence ili klopicu u obrenoVac na moto susret, znate gde je ZABRAN.... ukoliko Vam je usput!! I prijatnu voznju Vam zelim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 17, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A kornjača tu blizu Ili ja ne znam da se kornjaca preselila ili vi ne znate da je vise nema na toj lokaciji? Koliko li vredi informacija o vasem okupljanju nekim momcima koji mastaju da oni budu na zadnjem sedistu vasih motora, hahahaha Sent from my iPhone4 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stasha 1 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan nensy, bravo za organizaciju! Brzo i efikasno! Vidimo se u petak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ne zaboravite da ponesete foto aparat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 17, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Vec je spreman, a baterija je puna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto obecah na FB, brckacu se u moru i za vas. Lepo se provedite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je vec pocela priprema za sutra,pidzama parti,palacinke se pojele i pivce se polako degustira...Pozdrav od Ruze,Nensi i mene Vrele fotke sutra uzivo:D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Maj 18, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nensi, dopuni baterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Vrele fotke sutra uzivo:D Jedva cekamo fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se žene brzo dogovore i jednostavno a dobro provedu. Čekam fotke (i na pp), pa da jednu proberem i uramim. Toliko žena na motorima na jednom mestu malo je ko video. :jee1: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 18, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo odlicno! Al` sta ima tu i da se prica - zene kad se dogovore.... p.s. Cekamo fotke zajedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...