Yankiee 104 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nezadovoljni sami sobom ili cime vec ? Mangupe u crvenom golfu 2 Su table naci cu te neces ga vise moci ni upalti jer cu ti ruke polomiti !!! Detetu od 16 god. na motoru ti izigravas silu i moc ! Vozis sredinom, guras ga s puta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 10, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe mu se obracas ovde...Cisto sumnjam da takve osobe "obilaze" ovakva mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo sad, to se hvata na licu mjesta i bije, da zna zašto je dobio batine. Sad ćeš se ohladit i ako ga nekada nađeš osvetićeš mu se na neki suptilniji način. Na primjer, poliješ ga benzinom i zapališ..........vozača, ne automobil. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja to sve , znam drugari ali takve ljude nikad necu razumeti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Daj tablice i kontakt pa ako ga ugledamo da ti javimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan e da znm tablice ne bih piskarao sad ! Klinac se zbunio uplasio iznervirao pa je taj detalj propustio i ja sam ga to prvo pitao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Maj 10, 2012 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Razumem tvoj bes prijatelju... Bolje detetu objasni da ce takvih situacija biti dosta, nauci ga da je pametnije pustiti te nervozne, skloniti im se sa puta, stati ako treba... Neka ide. Pozdrav Nenad. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, jesam vec , hvala ti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Maj 10, 2012 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan dzaba je motorista u pravu kad je auto jaci to jest veci i tezi i urnisace te, tako da ostaje jedino pokusati izvuci zivu glavu iz situacije, cak i da ga posle uhvatis i nalemas, NE VREDI, sutra ce ti neki drugi idiot ugroziti zivot, a takvih na zalost ima mnooooogo mnogo (beskonacna cifra). tu se nista nemoze uraditi na pojedinacnom slucaju, to treba na javnom nivou, da se podigne kultura voznje na vislji nivo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su sise ! Najvece kukavice ! Takvima i onima koji misle da su neki vozaci dok se drugi sklanjaju i koce oduzeo bi dozvole dozivotno ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Maj 10, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najgore sto su ti likovi uvek u zastavama,jugicima,kadetima,golfovima i ostalim krsevima iz "90. Kao da ce nadoknade sto nemaju dobar auto vozeci bahato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Odakle ti ta pouka?? Ja bas mislim da su vozaci takvih automobila posten svet, koji radi za platu i zivi normalno, ili jedva sastavlja kraj s krajem. Tako da mislim da ta prica ne pije vodu. Bahati vozaci su oni koji misle da su nedodirljivi, jedini na svetu, da svi treba da igraju kako oni pevaju itd. a takvi mislim da ne voze zastave i golfa 1.Elem, budala ima svugde.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Odakle ti ta pouka?? Ja bas mislim da su vozaci takvih automobila posten svet, koji radi za platu i zivi normalno, ili jedva sastavlja kraj s krajem. Tako da mislim da ta prica ne pije vodu. Bahati vozaci su oni koji misle da su nedodirljivi, jedini na svetu, da svi treba da igraju kako oni pevaju itd. a takvi mislim da ne voze zastave i golfa 1.Elem, budala ima svugde.. Ni takvih ne fali. Ali ima ih i dosta u krševima koji frustracije iz svog neuspješnog života lječe na gore navedeni način 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najgore sto su ti likovi uvek u zastavama,jugicima,kadetima,golfovima i ostalim krsevima iz "90. Kao da ce nadoknade sto nemaju dobar auto vozeci bahato. Zamolio bih te da ne generališeš, hvala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Vozaca ima svakakvih...i u peglici i u novom Q7...neko te nekada namerno isece ti iskuliras...neko nekada slucajno a ti bi ta ga... Glava gore, percepcija 100%, predvidjanje situacija uvek da je ukljuceno u mozgu i obavezno da bi sve to funkcionisalo skeniraj celo vidno polje... i onda se samo nadaj da da si uspeo sve da sracunas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan stoka može da vozi i dobar auto i jeftin krš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan taj je isfrustriran i kao pešak. nema veze sa onim što vozi. jerbo oklem onda razlog nekome, u kako neko pomenu, Q7 i sl., da "sklanja" slabije automobile i motoriste. a čak i u skupim automobilima ima daosta normalnih vozača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1758 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 1011 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nema provila koja su kola, vise je da li je klinac u skupom autu sto mu je tata kupio ili "mafijas u pokusaju" u golfu 1. Desavalo mi se da mi se nekada likovi u novim dzipovima sklanjaju i prave mesta (dal su bajkeri ili jednostavno paze ljudi) i da mi nekim krsevima seku put, a i obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nema provila koja su kola, vise je da li je klinac u skupom autu sto mu je tata kupio ili "mafijas u pokusaju" u golfu 1. Desavalo mi se da mi se nekada likovi u novim dzipovima sklanjaju i prave mesta (dal su bajkeri ili jednostavno paze ljudi) i da mi nekim krsevima seku put, a i obrnuto. Nema čak ni starosne granice, dešavalo mi se da me skoro pa klinac propušta da se provučem, a isto tako me neki penzos, koji se jedva drži za volan, namjerno sječe i blokira. A i obrnuto. Po nečijoj faci i reakciji možete da vidite da je to uradio namjerno ili slučajno. Slučajno se oprašta, svi grješimo, ali ove što to rade namjerno treba tući bez obzira na okolnosti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo polomis retrovizore i nastavis dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi teško je vreme. Neki za volanom su zamišljeni zbog milion svojih problema naprave grešku ali gledaju da je isprave. Nekoga je šef iznervirao pa sad bes izražava u saobraćaju,ako njemu odgovori biće sr*nja,pogrešno misli da su u saobraćaju po njega posledice manje.Takvi sa namerom idu na tebe,silni su,dok ne shvate šta su napravili. Neki žive u filmu opasnih momaka pa ne obraćaju pažnju na ostale,još hoće da se biju kada im svirneš. To nema veze sa autom već sa glavom vozača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...