Jump to content

Moto Zajednica

Frustrirani automobilisti

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Nezadovoljni sami sobom ili cime vec ? Mangupe u crvenom golfu 2 Su table naci cu te neces ga vise moci ni upalti jer cu ti ruke polomiti !!! Detetu od 16 god. na motoru ti izigravas silu i moc ! Vozis sredinom, guras ga s puta 0ljut2.gif0ljut2.gif

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Gotovo sad, to se hvata na licu mjesta i bije, da zna zašto je dobio batine.

Sad ćeš se ohladit i ako ga nekada nađeš osvetićeš mu se na neki suptilniji način.

Na primjer, poliješ ga benzinom i zapališ..........vozača, ne automobil.

• Podržavam 3

e da znm tablice ne bih piskarao sad ! Klinac se zbunio uplasio iznervirao pa je taj detalj propustio i ja sam ga to prvo pitao !

• Integrisan, 9606 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Razumem tvoj bes prijatelju... Bolje detetu objasni da ce takvih situacija biti dosta, nauci ga da je pametnije pustiti te nervozne, skloniti im se sa puta, stati ako treba... Neka ide.

Pozdrav Nenad.

• Podržavam 4

• Hronični Motociklopata, 7364 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

dzaba je motorista u pravu kad je auto jaci to jest veci i tezi i urnisace te, tako da ostaje jedino pokusati izvuci zivu glavu iz situacije, cak i da ga posle uhvatis i nalemas, NE VREDI, sutra ce ti neki drugi idiot ugroziti zivot, a takvih na zalost ima mnooooogo mnogo (beskonacna cifra).

tu se nista nemoze uraditi na pojedinacnom slucaju, to treba na javnom nivou, da se podigne kultura voznje na vislji nivo.

• Podržavam 3

Ma to su sise ! Najvece kukavice ! Takvima i onima koji misle da su neki vozaci dok se drugi sklanjaju i koce oduzeo bi dozvole dozivotno !

• Podržavam 3

• Svrati po nekad, 360 postova
  • Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure

Najgore sto su ti likovi uvek u zastavama,jugicima,kadetima,golfovima i ostalim krsevima iz "90. Kao da ce nadoknade sto nemaju dobar auto vozeci bahato. :lud:

• Svrati ponekad, 363 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09

^^^ Odakle ti ta pouka?? Ja bas mislim da su vozaci takvih automobila posten svet, koji radi za platu i zivi normalno, ili jedva sastavlja kraj s krajem. Tako da mislim da ta prica ne pije vodu. Bahati vozaci su oni koji misle da su nedodirljivi, jedini na svetu, da svi treba da igraju kako oni pevaju itd. a takvi mislim da ne voze zastave i golfa 1.Elem, budala ima svugde..  1hmm.gif

• Podržavam 4

^^^ Odakle ti ta pouka?? Ja bas mislim da su vozaci takvih automobila posten svet, koji radi za platu i zivi normalno, ili jedva sastavlja kraj s krajem. Tako da mislim da ta prica ne pije vodu. Bahati vozaci su oni koji misle da su nedodirljivi, jedini na svetu, da svi treba da igraju kako oni pevaju itd. a takvi mislim da ne voze zastave i golfa 1.Elem, budala ima svugde..  1hmm.gif

Ni takvih ne fali. Ali ima ih i dosta u krševima koji frustracije iz svog neuspješnog života lječe na gore navedeni način

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 210 postova

Najgore sto su ti likovi uvek u zastavama,jugicima,kadetima,golfovima i ostalim krsevima iz "90. Kao da ce nadoknade sto nemaju dobar auto vozeci bahato. :lud:

Zamolio bih te da ne generališeš, hvala.

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE - 2004

Vozaca ima svakakvih...i u peglici i u novom Q7...neko te nekada namerno isece ti iskuliras...neko nekada slucajno a ti bi ta ga...

Glava gore, percepcija 100%, predvidjanje situacija uvek da je ukljuceno u mozgu i obavezno da bi sve to funkcionisalo skeniraj celo vidno polje... i onda se samo nadaj da da si uspeo sve da sracunas... :)

• Podržavam 1

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

taj je isfrustriran i kao pešak. nema veze sa onim što vozi. jerbo oklem onda razlog nekome, u kako neko pomenu, Q7 i sl., da "sklanja" slabije automobile i motoriste. a čak i u skupim automobilima ima daosta normalnih vozača.

• Drug član, 1011 postova
  • Motocikl: Lep

Nema provila koja su kola, vise je da li je klinac u skupom autu sto mu je tata kupio ili "mafijas u pokusaju" u golfu 1.

Desavalo mi se da mi se nekada likovi u novim dzipovima sklanjaju i prave mesta (dal su bajkeri ili jednostavno paze ljudi) i da mi nekim krsevima seku put, a i obrnuto.

Nema provila koja su kola, vise je da li je klinac u skupom autu sto mu je tata kupio ili "mafijas u pokusaju" u golfu 1.

Desavalo mi se da mi se nekada likovi u novim dzipovima sklanjaju i prave mesta (dal su bajkeri ili jednostavno paze ljudi) i da mi nekim krsevima seku put, a i obrnuto.

Nema čak ni starosne granice, dešavalo mi se da me skoro pa klinac propušta da se provučem, a isto tako me neki penzos, koji se jedva drži za volan, namjerno sječe i blokira. A i obrnuto. Po nečijoj faci i reakciji možete da vidite da je to uradio namjerno ili slučajno. Slučajno se oprašta, svi grješimo, ali ove što to rade namjerno treba tući bez obzira na okolnosti

• Podržavam 2

• Bayerische Motoren Werke, 624 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT

Ljudi teško je vreme.

Neki za volanom su zamišljeni zbog milion svojih problema naprave grešku ali gledaju da je isprave.

Nekoga je šef iznervirao pa sad bes izražava u saobraćaju,ako njemu odgovori biće sr*nja,pogrešno misli da su u saobraćaju po njega posledice manje.Takvi sa namerom idu na tebe,silni su,dok ne shvate šta su napravili.

Neki žive u filmu opasnih momaka pa ne obraćaju pažnju na ostale,još hoće da se biju kada im svirneš.

To nema veze sa autom već sa glavom vozača.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja