wulfy 196 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovdje moze svako da pita kome nije sta jasno. Sto se opreme tice sve opet zavisi koliko novac hoces da das i koliko zeliz da budes zasticen. Evo ti mog primjera za osnovnu opremu: Kaciga - 150 eura Jakna - 270 eura Pantalone - 110 eura Rukavice - 45 eura Pojas - 25 eura Potkapa - 45 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 22, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasna podkapa od 45e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Octobar 22, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan a čizme?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Inace marka iz Spanije. Marka i model podkape su Comfortinaction Balalcava Sve je to pokriveno sa kompanijom JIP MOTOR SA iz Barslone, osim pomenute marke Comfortinaction spada i marka bks ciju sam kacigu imaobks jumbo (160 eura) Inace, osim ovih izvorno Spnskih marki tamo se proizvode (imaju saradnju) sa sledecim markama: - agv - Arai - bks - Comfortinaction - Lvior - MDS - SIDI Napredak iz Kotora ima saradnju sa Jip Motor Sa i tamo sam kupio dosta opreme. Takodje ima opreme proizvodjaca sa spiska gore. Osim pomenute potkpe (45 eura) i kacige (160 eura) tamo sam jos kupio i letnje rukavice (22 eura) i pojas za bubrege (25 eura). Valjda je dilema otklonjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Octobar 22, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pa ovo i nije obichna potkapa zato i koshta toliko... windstoper i potkapa odjednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 22, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je dilema otklonjena Svaka cast na odgovoru. I slike i objasnjenje. Samo mi jos nije jasno zasto tebe nisu uredili ovde? ;D (mislim postavili za uednika) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo onda fotki i ostataka opreme koje sam pomenuo: Jakna je A-Pro Startech izrađena od cordure, dvije podstave skidajuće, vodonepropusna, CE protektori ramena, laktova, pojačanje na leđima, otvori za prozračivanje Pantalone (skoro svima poznate na forumu) Dainese podstava skidajuća, bez protektora kaciga Soumy Trak Black (ne preporucujem, bucna kaciga, predhodna (bks) je bila flip-open, a opet mnogo tisa od ove) oko ledja je Soumy (onaj bks je za suvozaca) Ernesto, kada bi ja bio urednik mnogo bi smarao pa bi svi pobjegli sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 22, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Istanbulu u HeinGerick-ovoj prodavnici kupio podkapu Windstoper naravno kao ovu tvoju za 35 €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 22, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy kakva su tvoja iskustva sa A-PRO jaknom ? Video sam na njihovom sajtu neke modele koji mi se dopadaju , ali ne znam kakav je kvalitet , kod nas ih slabo ima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy kakva su tvoja iskustva sa A-PRO jaknom ? Video sam na njihovom sajtu neke modele koji mi se dopadaju , ali ne znam kakav je kvalitet , kod nas ih slabo ima . srednja niza klasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 23, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dje si uzeo pantalone? ja sam u potrazi za nekima... mislim da sam ti vidio motor na sajmu u bd! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Octobar 23, 2007 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me sta mislite o macna opremi. Skoro sam uzeo jaknu, base model, ali posto mi je prva ne mogu da je uporedjujem. Ima li neko nekakva iskustava sa ovim proizvodjacem? http://www.macna.dk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy kakva su tvoja iskustva sa A-PRO jaknom ? Video sam na njihovom sajtu neke modele koji mi se dopadaju , ali ne znam kakav je kvalitet , kod nas ih slabo ima . Ok je, uvjek vazi ono koliko para toliko muzike. Ova moja jakna je inace najskuplja jakna A-Pro. Da sada ne poredimo koliko bi kostale najskuplje jakne pojedinih proizvodjaca. Ovdje se najcesce kupuje neka A-pro jakna koja kosta oko 110 eura. Ja ovu moju imam dvije godine, par puta sam uletao i kisu sa njom, jedanput grad. Izdrzala je sve, cak i jedno kotrljanje po cesti. Za ovaj moj model nemam zamjerke. Ovdje je dosta zastupljena (svi modeli), prednos sto je ta marka medju prvima usla na CG trziste. Na kraju, ono banalno, ali ipak ko zna koji put potvrdjeno, cjena najbolje govori o kvalitetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan dje si uzeo pantalone? ja sam u potrazi za nekima... mislim da sam ti vidio motor na sajmu u bd! pantalone vode porjeklo sa ovog mjesta http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=4428.0 ali preko posrednika Mislim da ima nekih pantalona u PG u bloku 6 (upravo kod ovih sto prodaju A-Pro opremu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 26, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan mislis vg moto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto su te potkape toliko bolje od onih obicnih za 5 era? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam Modeka enduro jaknu. Malo je reci da sam odusevljen sa njom. Do dana danasnjeg ispod nje imam samo letnju majicu sa kratkim rukavima. Vozio sam po temeraturama oko nule i ne da mi nije bilo hladno, bilo mi je toplo u njoj. Tek danas sam vratio zimsku postavu, videcu kako ce biti dalje. Inace, dosta je dugacka, pokriva mi ledja do samog sedista. Ima nekoliko cicak traka za podesavanje sirine. Sad pitanje. Vise puta su mi ljudi nudili da kupim pojas, ja sam zbog ove jakne odbijao, ne osecam potrebu za tim. Da li sam pogresio? Treba li mi pojas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sad pitanje. Vise puta su mi ljudi nudili da kupim pojas, ja sam zbog ove jakne odbijao, ne osecam potrebu za tim. Da li sam pogresio? Treba li mi pojas? Ja bih ga nosim bez obzira na duzinu jakne. Osetljiv taj donji deo ledja, a ako nista uzmi neki sa protektorom pozada za ne-daj-boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad pitanje. Vise puta su mi ljudi nudili da kupim pojas, ja sam zbog ove jakne odbijao, ne osecam potrebu za tim. Da li sam pogresio? Treba li mi pojas? Ja bih ga nosim bez obzira na duzinu jakne. Osetljiv taj donji deo ledja, a ako nista uzmi neki sa protektorom pozada za ne-daj-boze. Zaboravih gore da napisem, jakna ima jak protektor celom duzinom ledja, duz kicme. (Laktovi i ramena se podrazumevaju). I da dodam, nikad nije prokisla (Resava, recimo)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imam Modeka enduro jaknu. Malo je reci da sam odusevljen sa njom. Do dana danasnjeg ispod nje imam samo letnju majicu sa kratkim rukavima. Vozio sam po temeraturama oko nule i ne da mi nije bilo hladno, bilo mi je toplo u njoj. Tek danas sam vratio zimsku postavu, videcu kako ce biti dalje. Inace, dosta je dugacka, pokriva mi ledja do samog sedista. Ima nekoliko cicak traka za podesavanje sirine. Sad pitanje. Vise puta su mi ljudi nudili da kupim pojas, ja sam zbog ove jakne odbijao, ne osecam potrebu za tim. Da li sam pogresio? Treba li mi pojas? Jel Modeka iz Mladenovca? MADE IN RAJA?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali to nema veze sa pitanjem A ono glasi: treba li za ovakve jakne pojas ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali to nema veze sa pitanjem A ono glasi: treba li za ovakve jakne pojas ili ne? Nemam pojma.Jakna ima protektor, + stiti te od hladnoce= pojas visak VALJDA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 29, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ja dobro ukopcao pojas ima dvije funkcije: prva: upravo ona o kojoj ste pisali druga: sprecava povecano vibriranje bubrega u toku voznje, sto mu je zapravo i prva funkcija. Naime, jakna koliko god da je skupljena u struku ne moze da stegne to podrucije kao pojas. dakle, da, pojas i ispod jakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...