bracabgd 895 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 20.05 1.rohirim + snajka na probnom radu 2. AcaS(ovaj vikend vise odgovara zbog finansija) 27.05. 1.Rohirim + snajka 2.cobe + gospođa(možda) 3.markulja + lepsa polovina 4.bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 20.05 1. rohirim + snajka na probnom radu 2. AcaS(ovaj vikend vise odgovara zbog finansija) 27.05. 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano Maj 14, 2012 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 20.05 1. rohirim + snajka na probnom radu 2. AcaS(ovaj vikend vise odgovara zbog finansija) 27.05. 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 15, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan 27.05. 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7. SharkY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 15, 2012 (promenjeno) МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 27.05. 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7.Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas) I da,zanima me odakle se krece i u koliko casova!? Maxi pozdrav svima!!! Promenio Maj 15, 2012 član BigRider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imate li vi dušu, petak noć i subotu dan i noć radim a kako ovo da propustim... 27.05. 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7.Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas) 8. alexanto I da,zanima me odakle se krece i u koliko casova!? Maxi pozdrav svima!!! Naravno sa pumpe na Autokomandi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Maj 15, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Imate li vi dušu, petak noć i subotu dan i noć radim a kako ovo da propustim... 27.05. 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7.Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas) 8. alexanto I da,zanima me odakle se krece i u koliko casova!? Maxi pozdrav svima!!! Naravno sa pumpe na Autokomandi. Pa po obicaju povedes juniora da te kucka po kacigi kad zadrema. Ma sta ti je meni je svaki vikend takav .dodjem u 5-6 ujutru odspavam sat-dva i kao nov na Promenio Maj 15, 2012 član bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 27.05. 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7.Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas) 8. alexanto 9. AlexBGD + lepsa polovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 15, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li dolaziti ko u Sabac na motoskup pa da putujemo zajedno iz Sapca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da se unapred organizuje neka kafana i da se najavimo da dolazimo u vecem broju :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 16, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Od mog ubacivanja na spisak ste me preskakali u daljim spiskovima (pod brojem sam 7 bio )...počev od BigRider-a. Mora da je zato što ne vozim više maxiscooter ali čudno mi da alexanto nije primetio a nekada smo se svi zajedno vozili, jeli picu, zajedno pomagali drugaru oko kupovine motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Maj 16, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E moj Sharky, takvi su ti skuteraši... ...ma dobrodošao ti nama među motoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 16, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo dužno poštovanje čika Rajko ne ljuljajte čamac! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 16, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan 27.05 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7.Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas 8. alexanto 9. AlexBGD + lepsa polovina 10.Sharky 11.Zeka Peka i drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 16, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zeko druže mada sam bio na broju 7. ali ajd´ sad... zezam se naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel' bolje? 27.05 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7. SharkY 8. Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas 9. alexanto 10. AlexBGD + lepsa polovina 11.Zeka Peka i drugari 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 16, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan E znao sam, sad ja ispadoh zakeralo. Vrati me na 10. mesto... Šala je u pitanju! Neću da offujem dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sharky samo pravis neke pometnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 16, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se sharkyju nisam bas spretan u tim spiskovima!!! nije mi bila namera das bilo sa poremetim!!! jos jednom VELIKO IZVINI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 16, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da brigaš...brigaš...život se stara...nema nastavak jer je nastavak o parama koje nemaju veze sa ovim ovde... uglavnom nemoj da brigaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano Maj 16, 2012 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da brigaš...brigaš...život se stara...nema nastavak jer je nastavak o parama koje nemaju veze sa ovim ovde... uglavnom nemoj da brigaš! ......ko peva, zlo ne misli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko misli nije mu do pevanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4883 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd' što ja nisam normalan pa vozim ovu rutu a biću grogi skroz, ali ova moja draga je gora od mene... Kad je čula da sam se prijavio a nisam nju planirao za vožnju - o'ma digla nos... Ja mislio biće umorna od dva dana jurcanja sa aparatom međutim rekla mi je da ne brigam, tako da: 27.05 1. Rohirim + snajka 2. cobe + gospođa(možda) 3. markulja + lepsa polovina 4. bracabgd 5. Šipi + Lula 6. Satelis 7. SharkY 8. Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas 9. alexanto + Bilja 10. AlexBGD + lepsa polovina 11.Zeka Peka i drugari 12. Još je pomerila i studijsko slikanje za taj dan za ponedeljak... Luda žena - zato je i obožavam već 22 godine :ljubav: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da ce ovo biti opasna druzina i dosta lepsih polovina. nego jel zna neko gde nam se dednuo SUPER POP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 16, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pop je na privremenom radu u Brčkom....mislim da mi je to napomenuo kad smo isli u Vrsac..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...