Pedja-1 88 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo momci, Malo sam ga ocesao a sta ces desava se. Nije nista ozbiljno ali mi kvari ugodjaj pa bi hteo da mu vratim fabricki izgled... e sad ovde kod nas u Makedoniji niko ne zna kod (sifru) za ovu boju... ne mogu da je otkriju cak ni nekim laserskim citacem...kazu Kymco nije uneo kodove u kataloge pa mora da se mucka i po principu probe da se nadje najslicnija nijansa. Ma sve je to super, ali ja necu najslicniju, hocu istu, bas tu fabricku nijansu, tako da, evo pitanje za vas, je li neko imao muku sa ovim i da li moze da se otkrije taj famozni kod. Evo slika motora, (da bi znali o kojoj Kymco-voj boji je rec - tamna, plavo crna ) ... i tog malog ostecenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cuperusa 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki GSXF 600 Prijavi odgovor kao problematičan druze ja am vozio pre xcitinga a pre njega people s 125 i meni se on srusio sa copaka ni ja nisam mogao da nadjem originalnu boju jedino da ga sredis a da se nista ne vidi je da ga ofarbas celog kod nekog vrhunskog majstra moj mastor mi je rekao da su kod nas farbe sa perlama*evropske) a njihove(korejske) sa mngo sitnim perlama i to se na svetloti bas primecuje nijansa je ok ali problem prave perle pozdrav iz lazarevca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milose, i pozdrav Lazarevcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...