losmi 231 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ja nekontam sta ti oces da postignes ti svojim komentarima pise da moze da razvije brzinu od 280km/h nezanima mene oce li ko da ide toliko ili nece,ja nisam kupio motor da idem sa njim 280 ja sam ga kupio da se mogu da druzim sa ljudima i da je meni zabavno, da se sastajemo na skupovima itd. ne zameri mu,malko je ljubomoran,tj svi smo mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan sutra su rekli da je suncano na planini cu ja njega da sprzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja nekontam sta ti oces da postignes ti svojim komentarima pise da moze da razvije brzinu od 280km/h nezanima mene oce li ko da ide toliko ili nece,ja nisam kupio motor da idem sa njim 280 ja sam ga kupio da se mogu da druzim sa ljudima i da je meni zabavno, da se sastajemo na skupovima itd. šta hoću da postignem ?!? ... apsolutno ništa... otvorio si temu da ljudi izraze svoje mišljenje o kanti koju si kupio ... i ja kao i svi ostali izražavam svoje mišljenje ... a to što ja ne dijelim tvoje oduševljenje je drugi par opanaka... a evo da i ja izrazim svoj stav prema dRRcatiju ..... :lol: :lol: :lol: ne zameri mu,malko je ljubomoran,tj svi smo mi ako na nešto nisam ljubomoran, to je onda dRRcati ... dovoljan broj mi ih je prošao u radioni kroz ruke da bih ga uopće poželio imati .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Meni streetfighter ima mnogo više smisla od običnog 1198 zbog položaja koji je verujem znatno lagodniji a kome treba vožnja preko 200. Svakako bih voleo da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan ja licno uzivam pri velikoj brzini da se vozim na njemu jeste da vjetar sjece ali je prelijepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do 120 km/h, vise od toga je vec napor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad30 41 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze motor ti je kao bombona,i uzivaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, da te dugo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, totalno ga gotivim kolko para ovo cudo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan sa Evo-Tech Performance 16,500 eura "streetfighter S" verzija , obicna je 13,500 eura "streetfighter" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan da te služi i sluša! izgleda mnogo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan bruka motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan Italijan je to, tata sistema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan uh al to ide brale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan imate na mom youtube channel-u video snimke voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pored MV aguste brutale meni najlepsi naked Svaka cast na izboru kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja nekontam sta ti oces da postignes ti svojim komentarima pise da moze da razvije brzinu od 280km/h nezanima mene oce li ko da ide toliko ili nece,ja nisam kupio motor da idem sa njim 280 ja sam ga kupio da se mogu da druzim sa ljudima i da je meni zabavno, da se sastajemo na skupovima itd. šta hoću da postignem ?!? ... apsolutno ništa... otvorio si temu da ljudi izraze svoje mišljenje o kanti koju si kupio ... i ja kao i svi ostali izražavam svoje mišljenje ... a to što ja ne dijelim tvoje oduševljenje je drugi par opanaka... a evo da i ja izrazim svoj stav prema dRRcatiju ..... :lol: :lol: :lol: ne zameri mu,malko je ljubomoran,tj svi smo mi ako na nešto nisam ljubomoran, to je onda dRRcati ... dovoljan broj mi ih je prošao u radioni kroz ruke da bih ga uopće poželio imati .. Nisi valjda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan joj ekstra snimak hoću jedan krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Odličan snimak,svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan imam novi snimak sto sam se danas vozikao al smor mi cekat da se upload strasno xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi valjda? :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a što volim taj dRRcati ... :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan a što volim taj dRRcati ... :lol: druze smorio si,ako ti se ne svidja,zaobidji,majke ti... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...