caneF4 32 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba pomoc ja mogu ima tu i cokin sator ako ga nisu oterali pa da prilegnem Splav, šator, prikolica... možeš da biraš Dolazim sutra na pasulj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Jeli istina da strane table ne plačaju ulaz? Istina je da stranci ne placaju ali samo oni koji prebace 400 km, do skupa. Sve je sredjeno i uredjeno. Bina i sankovi montirani,sator postavljen a pice se hladi. Dobrodosli ja imam 399km, jel to ok.... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 39 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan bio danas svaka cast na organizaciji i prelepo mesto za skup pozzz do sledece godine 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Majstori, super kao i uvek. Najbolja igra je bila ... pronadjite Gojka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan STA RECI.. ODLICNO KAO I UVEK.. SAMO OSTANITE TAKO MOMCI, NEMOJTE DA SE POKVARITE.. VELIKI POZDRAV... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Maj 20, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja svratio na pet minuta,odmah izasao,ljudi se zabrinuli sta nije uredu. Ljudi,divno ste sve organizovali,vrlo gospodski.Ja inace ne posecujem moto skupove ali je ovaj za svakoga i za svaku preporku.Ambijent je savrsen,ljudi se lepo potrudili i eto uspeha bez mnogo price i galame. Svaka cast.Mogu Srbi i Srbija samo kad se malo kockica uklopi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos011 2 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan izgubljena dokumenta(vozacka,lk itd)sinoc na skupu.. nalazacu nagrada 069/8023720 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlaki 3 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: indjija Motocikl: suzuki k7 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast sve ja bilo extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 20, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan bilo prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 20, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao da dođem,jer sam biio u Šidu,ali drugovi iz kluba koji su bili imaju samo reči hvale.Svaka čast komšije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Maj 20, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Bio, proveo se extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan U ime MK WARRIORS SERBIA hvala svima koji su posetili nas moto skupu.Nadam se da smo bili dobri domacini i da ste se lepo proveli i bez problema vratili kucama. Izvinjavamo se zbog propusta i sto nismo stigli da se druzimo sa svima ali videcemo se na nekom skupu ili kafani i ispraviti to. Veliki pozdrav od MK WARRIORS SERBIA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maredm1 2 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sisak, Hrvatska Motocikl: Suzuki Bandit 1250s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, skup je bio odličan, vratili se kući živi i zdravi, sa malim šumovima u glavi, ali puni pozitivnih doživljaja!Svaka čast ekipi iz Mk Warriors, pravi ste! Nadam se da se vidimo kod nas 8.9.10. juni/lipanj! Mk Siscia Sisak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 21, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nam je super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera indjija 14 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: indjija Motocikl: zzr 1100 Prijavi odgovor kao problematičan SKUP JE BIO SAVRSEN ORGANIZACIJA ODLICNA ZA PROSTOR STA RECI NEGO FENOMENALNO PASUL PRVA LIGA PUNO POZDRAVA U IME MK INDJIJA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno bilo Ko ima problema sa kamenjem u bubregu nek krene preko Kosmaja i Velike i Male Mostanice sledeci put,resava 100%,saznao na tezi nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek idem tim putem kada idem za obrenovac,nista tom putu nefali.Samo je onaj deo kroz rogacu neravan ali nema rupa a sve ostalo je odlicno.Nema kamiona nema kolone,nema radara ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran mz 0 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ 125 SM Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam bio na moto skupu i odusevljen sam! Dolazim i sledece godine! Svaka cast za organizaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na organizaciji. Nije mi žao ni jednog kilometra što sam odvozio do Obrenovca. Kao ljudi i domaćini ušli ste u mojih top 3 klubova u Srbiji. Još jednom hvala na svemu i ako Bog da vidimo se i iduće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Bilo extra ful niklovano pasulj bruka lego sa kupusom, poz svim Obrenovcanima a narocito Precedniku i Precednici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...