Jump to content

Moto Zajednica

Puklo mu u glavi .....

Recommended Posts

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

Tim više.... valjda bi u Beči trebao biti netko tko to zna riješiti ....

kao što rekoh, ja osobno imam načina kako to riješiti, ali mi je nezgodno savjetovati nekoga putem interneta..... pogotovo u drugoj državi ... :(

Zar bih trebao reći da ode kod Francuza iz Vidovaca ili kod Francovog brata sa Marindvora da to zavare i da onda odu kod starog od malog Švede da mu to strojno obradi i da onda dođe kod Strašila iz Požege (tj. kod mene) da to finiširam... (imena i lokacije su stvarni, a ne izmišljeni :takoje: )

Zaista nebih želio da me netko shvati pogrešno i da pomisli kako sam uobraženi kreten, ali neke stvari se jednostavno ne mogu riješiti putem foruma i interneta koliko god da sam voljan pomoći svakome tko me ikad pitao za pomoć.... :takoje:

ali ponuda i dalje stoji ... neka mi srećko na neki način dobavi tu glavu i ja ću dati sve od sebe da mu to riješim što je ,oguče bolje, brže i jeftinije ... :takoje:

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motordzija opste prakse, 700 postova
  • Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850

Zna li neko koji je naziv tog "alata" moze i nemacki

Alat se zove trn za vadjenje zalomljenih srafova, a kupuje se na buvljim pijacama od prodavaca sa istoka ili u gvozdjarskim radnjama za malo vise novca. Osim trnom, zalomljeni sraf moze se izviti uz kuckanje kirnetom po obodu u smeru odvijanja, ili cak busilicom. Prvo tanjom burgilom u sredinu patrljka ubusiti rupicu, pa okrenuti smer busenja na levi (ne naglo). Cesto patrljak izadje kao odvrnut, ako nije bas jako zadrt. :Mina:

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ti jeftini pijacni alati, narocito ovo cudo, izuzetno su loseg kvaliteta.

Pri pokusaju da se ovaj manevar izvede, ako je sraf malo "tvrdoglaviji", postoji velika mogucnost da se ovaj alat polomi. E onda postaje zanimljivo. Nit da zavrnes, nit da odvrnes, nit da busis...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja