zemunac72 1453 Napisano Decembar 25, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam bele prednje zmigavce,ali zadnje ne mogu da nadjem. Da li je neko kupovao i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 27, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen vizir kod Ivana, i zamenjen. Kopija Givija,cena prihvatljiva. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 29, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slusao sam dosta prica o svajcarcima i odrzavanju automobila. Meni su bili neprevazidjeni, bar sam tako hteo da verujem. Ali danas shvatim da su stoka. Radim servis na varaderu koji je uvoz iz ch, presao 37000km. Ulja manje od 2 litre u motoru, crno kao katran. Skinem filter vazduha... Nije menjan nikada, potpisujem. Kao da ga je vozio divlji beogradski taksista koji dosipa preradjeno ulje u z128 i lepi kocione plocice. Slika govori vise od 1000 reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 29, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi tesko i da je presao samo 40.000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 29, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta znam, po svemu ostalom lici da je ta kilometraza. Gume su iz 2014 kao nove, mislim da nije puno vozen. Kako god, ja sam ga kupio i bice sredjeno sve do perfekcije, kao i svaki moj motor. Ja ulje menjam na 5-6000km, ulje u kocnicama i antifriz svake godine itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 31, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna po kom principu se pali rezerva za gorivo? Ispraznio sam rezervar,nema kapi goriva,lamoica ne sija. Spojim zice sa davaca na rezervaru direktno,upali se. Sklonim zicu i lampica sija sve dok ne iskljucim kontakt. Skidao sam taj davac,plovak...kako god da se zove...neko cudo koje ja nisam video... Ima li neko iskustva sa ovim problemom? Em nema pokazivac,em ne sija lampica... uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Januar 3, 2019 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem. Lampica se upali kad nestane goriva ili se uopste ne upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 4, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stigli beli zmigavci sa Alija. 25.12. Kupljeni,danas doneo postar. Ekspresno brzo Kupljene i hrom sijalice za njih,vec kad su beli,nek su i sijalice takve. Naravno sijaju zuto. Idemo dalje... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 6, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sam dopisujem u ovoj temi...lako je vama kad su vam Vare tip top. Neka neka,bicete ljubomorni na prolece kad sve zavrsim. ))))))))))) Zastite rucica su bile malo izguljene. Sredio sam to,spricgitovao i ofarbao. Baza pa klavir lak . Ispalo je ovako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Januar 6, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sam dopisujem u ovoj temi...lako je vama kad su vam Vare tip top. Neka neka,bicete ljubomorni na prolece kad sve zavrsim. ))))))))))) Zastite rucica su bile malo izguljene. Sredio sam to,spricgitovao i ofarbao. Baza pa klavir lak . Ispalo je ovako... Leleeee al sjaje ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 6, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sija nego sta,mazano slaninom hahahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ta prica o odrzavanju na zapadu pije vode dok je u garanciji.... Poslije toga kako ko.... Bice ovaj Varadero super... Ja rijetko sminkam motor, ali zato mehanika mora da bude perfektna... Vec kupljeni sve za sezonu 2019. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 8, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, milje80 je napisao: . Vec kupljeni sve za sezonu 2019. Cek malo, pa ja sam citao da se Varadero ne kvari,a ti spremio punu kutiju delova)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 9, 2019 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Redovan servis, nema kvara, samo je kilometraža dovela do toga da se mora i preventivno raditi. Fazni lanac (lanci), španeri, ležajevi, sajla kvačila, filteri, promjena ulja prednje viljuške..... sledeće godine ide za Portugal vjerovatno tako da se mora srediti…. Ostali su još diskovi i disk pločice i nema šta još 50 hiljada..... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 9, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan gotovo je i sediste. ostaje jos Seba i crash bar. Uradjen servis,ulja,filteri,svecice,antifriz,akumulator,ulje i semerinzi prednje viljuske... i bice dosta za ovu zimu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 9, 2019 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Fino sjedište... ja sam imao na TDM problem sa zadnjim šavom....žuljao suvozača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 9, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ovde nece biti taj problem,a ako bude,uradice ga opet. Mislim da TDM ima manje sediste...mada i od guzice zavisi ,neku zulja,neka voli da je bijes hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 10, 2019 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma do dupeta je sigurno ne može biti do Honde 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Januar 12, 2019 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna fotka sa ne bude da samo pricamo o servisima Kasna jesen na Lago di Garda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 12, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan I mi konja za trku imamo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 836 Napisano Januar 13, 2019 MK Obrenovac, 565 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu bas lep Varadero 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Januar 13, 2019 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72 Kupi roll bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 14, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mediterraneo je napisao: @zemunac72 Kupi roll bar Roll bar imam u takmicarskom jeepu,ne treba mi ovde ))))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 16, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupljene i maglenke... Sutra ide kod Sebe za crash bar Idemo dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 19, 2019 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uslikaj, bas me interesuje kako je sjelo.... Narocito maglenke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...