Arakis 5990 Napisano Jun 5, 2018 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Joška: 063-8347-397 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Jun 5, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mediterraneo said: Da li si mozda probao Pirelli Scorpion Trail II? Meni su se pokazale sjajno. Mislim da ih i kolega @doktor koristi na ST, i da je jako zadovoljan. Koristio sam ih do pre nekoliko dana, guma je odlicna, a tako je i po svim testovima. Nisam imao bilo kakvu primedbu, neutralno ponasanje u svim segmentima. Sada sam stavio Dunlop Trailsmart Max, nova generacija starog Trailsmarta koga sam vozio pre Pirelli-ja. Stari je ostao za manje motore, a Max za velike, pa posto sam starom bio zadovoljan, uzeo sam novu da probam i do sada oko 200km, deluje odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkot 3 Napisano Jun 5, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Varadero 1000 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Mixa nadam se da vozis karburator verziju jer cijena za novije varane reglera zavrce uši. Da iskoristim priliku I sa se svom zemljaku zahvalim na extra gumama koje mi je poklonio... testirao ih u svim uslovima ... odlične. MILENKO velika hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 6, 2018 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E ta nada može da ti zgasne ovog momenta :) . Kod mene je FI varijanta. Zvaćemo Jošku, pa da vidimo kakva je dalja sudba. Do sada osim ovog redovnog, nije bilo nekog ulaganja, pa ako već mora nešto, neka bude regler . Prvo sam se plašio ovolikog motora, čak se razmišljao o prodaji, ali vremenom mi se sve više dopada. Položaj sjedanja, ručke, grijanje istih, ABS, Dual kočnice, ma gospodski motorin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Jun 6, 2018 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi ekipa iz Bg sad za vikend pa mogu da ponesu jedan Joškin regler za Trebinje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Jun 6, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan @Mediterraneo nisam vozio Pirelli još iako sam čuo da su odlične od ljudi koji ih imaju i koje poznajem. Dunlop sam vozio godinama i ranije Metzeler. @zeljkot nema na čemu druže, da te služe u zdravlju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 7, 2018 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam Jošku, juče mi se nija javljao. Još da iskombinujem prevoz, rekao je da će praviti danas ili sutra. Drugari, tenk ju Vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Jun 7, 2018 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, eto i mene u "sekti"Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jun 7, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan @3styleR Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu cudnu "situaciju" koja mi se desava sa vozilom. Zaustavim, izbacim u ler, smotam volan pun desno i krenem u nazad (tako se parkiram ispred kuce ili u garazu). Prilikom tok polaska u nazad (bukvalno kako tockovi krenu u nazad) motor hoce da mi se ugasi, a i ako se ne ugasi izrazen je pad obrtaja, gusi se. Ne desava se sa volanom u bilo kom drugom polozaju, samo kad je skroz desno i samo pri polasku u nazad sa volanom u tom polozaju. Ima neko ideju o cemu se radi...? Da li ja radim nesto pogresno ili je nesto neispravno ili je ovo (iz nekog cudnog razloga) normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 11, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Da ti se taster za paljenje motora ne aktivira udarom u tank torbu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Jun 11, 2018 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako je model sa karburatorima gde se nalazi poluga sauha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, debeljan je napisao: Da ti se taster za paljenje motora ne aktivira udarom u tank torbu ? Nemam tank torbu. Daleko su svi tasteri cak i kad se skroz okrene korman, jedino ako se neka zica ne "zategne" bas u tom polozaju pa napravi neki kontakt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bdada je napisao: Ako je model sa karburatorima gde se nalazi poluga sauha? Jeste, karburator. Poluga je kod leve rucke, ispred kvacila, onako na levom kaziprstu. Mislis da mozda iz nekog razloga dobije vise vazduha pa se zato ugasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Jun 11, 2018 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kako sajla ide verovatno se nekako zategne jer kada je motor vruc sauh mu smanjuje obrtaje i ugusi,tako se i proverava dali radi,povuce se na zagrejanom i ako se gasi ispravan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je do sajle sauga. Nije dobro provucena pa zateze i povlaci klip sauga kad okrenes volan.Skidanje rezervoara i kucista filtera i vidi gde zateze.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 12, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Jun 19, 2018 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan problem na instrument tabli na Varaderu 2000. godište: Brzinomer pokazuje duplo - ako ideš 50, pokazuje 100 km/h Obrtomer ne radi uopšte Da li je neko imao ovakav problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jun 19, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje pitaj ovde ili ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jun 27, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuh danas da zamenim lanac i lancanike. Proslo je bez problema i kada poceh da vracam tocak nazad primetih pored tocka, sa leve strane, ovo: Posto znamo da zakon o odrzanju mase kaze da se materija ne može uništiti, niti ni iz čega stvoriti zakljucujem da je dolazi odnekle. Da nije iz neke druge civilizacije? Mozda je pobegao iz autostopeskog vodica kroz galaksiju? Salu na stranu; pregledah sve tri lezaja deluju potpuno citava: Lezaj koji se vidi na zadnje dve slike se lepo okrece. Prva dva malo teze ali se necuje nikakav zvuk niti osecaju vibracije. Namece se pitanje odakle dolazi ova kuglica? Garazu koristim za parkiranje vozila. Zadnji put sam jos zimus na Varaderu menjao ulje i filtere. Nisam smeo ovo da ignorisem i nastavim sa sklapanjem tocka. Sta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Jun 27, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lager kugla od predhodnih skrcanih lezaja, ispala iz srca felne pri okretanju... (Zaostala pri ne adekvatnom izbijanju lezaja ili neka havarija) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jun 27, 2018 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan vidi da nije ispala iz kućišta polige kvačila. (Ako si demontirao dekli kod prednjeg lančanika) stoji ispod pina koga pokreće sajla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jun 27, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Demontirao sam samo najneophodnije. Jedna od stvari je zastitna polu-dekla ispod koje je prednji lancanik: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Jun 27, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Luft na rucici bi u tom slucaju bio povecan za precnik kuglice... Ima li ga? (lufta?) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jun 27, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, N.F.S. said: Luft na rucici bi u tom slucaju bio povecan za precnik kuglice... Ima li ga? (lufta?) Bogme ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...