Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Motor je otisao , pa da malo proredimo i opremu Sve cene su po principu najblize ponude , nisam se preterano interesovao o cenama novih , pa su sve podlozne promeni ( vise - manje ) , a vimi dajte ponudu , pa cemo da vidimo … Svi kompleti se prodaju zajedno , moze pantalone za sebe , ali ne jakna !! To jest , ako neko kupi prvo pantalone , jaknu stavljam odvojeno na prodaju ili je zadrzavam Sve se nalazi u okolini Vrsca Sve ponude i pitanja na PP , a ako ste bas u zurbi da nesto pitate , zovite 0654512998 Ako treba jos slika , javite ... --- Komplet odelo BMW Rallye Pro 3 , noseno 7 dana kroz Pireneje i jedan kraci izlet posle toga , kao novo , u BMW zastitnoj kesi , sa svim protektorima , kolena , kukovi , lakat , ramena , ledni protektor sa original BMW elesticnim drzacima pantalona ja sam visine 194 cm , oko 100 kg , pantalone ne mogu na mnogo manji struk od mog , a u plus ima jos malo ... jakna mi je u sustini ''obilata'' , ali sam uzeo taj broj zbog dugih ruku Jakna broj 58 , pantalone broj 114 , to je produzeni broj ... cena 600 Eura fabricka slika a evo i ja kao model --- Zenski komplet BMW StreetGuard GoreTex vrlo malo koristen , moja zena je 165 cm sitnije grade , ali joj je ovaj komplet oduvek bio obilat ... jakna broj 42 pantalone su StreetGuard 2 GoreTex , velicina 46C cena kompleta 250 Eura ima jos , stize ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Odelo komplet Hein Gericke Tuareg , letnje , vrlo prozracno musko , jakna XXL , pantalone XL nije vodonepropusno , da ne bude suvisnih pitanja ... vrlo malo koristeno cena 200 Eura musko , 180 Eura zensko i zensko , isto velicine jakna i pantalone S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Komplet Dainese GoreTex , nosen , ali u vrlo dobrom stanju , jakna GoreTex , velicina 46 pantalone D-Dry , velicina 44 cena kompleta 170 Eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Cizme Daytona Alkon XCR touring cizme , GoreTex XCR , velicina 47 , kao nove cena 150 Eura Cizme Hein Gericke GoreTex , duboke , muske , velicina 47 nosene , vidi slike , cena 40 Eura Cizme Hein Gericke GoreTex , duboke , zenske , broj 38 kao nove , cena 80 Eura cizme plitke Hein Gericke , Goretex XCR , velicina 38 kao nove , cena 40 Eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Kacige Nolan N103 muska nosena vise , vizir menjan pre oko 200-300 km velicina XL zenska nosena manje , original vizir velicina S obe kacige imaju ugradene slusalice i mikrofon Autocomm cena 60 Eura po kacigi OBE KACIGE PRODATE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 (promenjeno) Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice , muske , vecinom XXL , neke mi stoje vise ''knap'' , druge udobnije .. prvi set dva para Hein Gericke , jedan Maxtex , jedne nove , druge malo nosene , trece nosene dosta , posluzile bi za rezervu kad lupi kisa ... cena komplet 30 Eura PRODATO ---- drugi set jedne sa grejanjem na 9V bateriju , super za skuter zimi , nisu bas za motor , ali sluze , malo koristene , Raven koristene vise , i letnje rukavice sa lufterima AGVSPORT , takoreci nove cena komplet 40 Eura Promenio Maj 7, 2012 član Velimlje2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 (promenjeno) Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan RAM nosaci - PRODATI ostaju ovi pokloni uz kupovinu , ako nekom treba ... ostao 1 lanac za zakljucavanje , jak , plus MREZICA POKLONJENA !!! a ima i cerada za manji motor ili skuter Promenio Maj 7, 2012 član Velimlje2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Manja kaciga , dodatne slike , na zahtev ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 6, 2012 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena za RAM nosace,i kakvo je ovo kacenje? Vakum? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Da , vakum kacenje sa ''kuglom'' , plus dva nosaca , duzi i kraci cena , neznam , jel 20 Eura puno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 6, 2012 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Nije smatraj da sam ih kupio! Pusticu ti na PP adresu da ih posaljes...Ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema , prodato ! Javi se na PP , poslat cu jih kod mog druga u BG , a ti odes kod njega , preuzmes i platis , moze ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 6, 2012 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Moze jos bolje...pustam ti broj na PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga veca - PRODATA Rukavice , tamiji set - PRODATO Poklon - mreza za pakovanje ( ja odabrao ) - POKLONJENO a i zenska kaciga je prodata , samo jos ne znam kome ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Maj 7, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Znaci , kacige , jedan set rukavica - PRODATO Rallye Pro 3 ima interesenata , nemoj posle da nisam rekao i da , nemojte da ocekujete da svaka dva dana smanjujem cenu , ne pada mi na pamet vi ako vas nesto interesuje , ponudite koliko mislite da vredi cak i ako bude smesna ponuda , ja cu da vam odgovorim sa ne ili mojom ''kontraponudom'' a sto se ne proda i dalje ce da skuplja prasinu ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo , greskom ovaj oglas je linkovan , molim vas , ne trosite minute ... NISTA nije na prodaju , ne vise !! Sve najbolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6447 Napisano Februar 11, 2014 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Onda lepo zakljucas temu, a ne podizes temu staru preko godinu dana da bi napisao glupost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan neko je linkovao temu , odjednom je bilo nekoliko ''citalaca'' , a zvali su me za ove stvari jos do pre mesec dana tu zakljucavanje ne pomaze ... da mogu da obrisem temu , rado ... a gluposti cesto pisem , izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...