mrgud 156 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast juniore i svaka čast ćaletu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve stvari se pamte celog zivota, i kad neke stvari prodju, uspomene na lepe trenutke ostaju zauvek. Promenices motora, devojaka, puteva, ovo neces sigurno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi govori da mama i tata (i sa puta) čitaju sve i gledaju kada nisi spavao... Hahahhaahahahahah To je mozda Vama vremenska zona drugacija Nisam isao danas u skolu (znaju oni zasto) pa sam se malo zezao na kompu Veliki pozdrav i lepu voznju zelim Bojim se da necu imati vremena da napravim onaj video sto sam obecao, ali nisam siguran .. Jos 2 nedelje da preguram u skoli, i posle zezanje ceo raspust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momče!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...