Jump to content

Moto Zajednica

***19-ti Moto Fest MC NS Riders 1,2,3 JUN***

Recommended Posts

• motoras, 2479 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

19 Moto Fest u organizaciji MC NS Riders ce biti odrzan od 1-3 juna.

Vise informacija u narednih dan,dva.

Proslo je narednih dan,dva...tri,cetiri... :neznam:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

19 Moto Fest u organizaciji MC NS Riders ce biti odrzan od 1-3 juna.

Vise informacija u narednih dan,dva.

Info (lokacija, koliko je upad, ko svira)...?

• U prolazu, 0 postova

izvinjavam se svima sa kasnjenjem al bolje kasno nego nikad :) pa evo informacija ....

Cetvrtak 31.06. otvaranje kampa

Petak 01.06. docek gotiju

svirka (oko 8 bi trebalo da pocne)

-Zona Katastrofe

-Santos Brothers

Subota 02.06. Rucak (oko 14h)

Defile (16.30) uz zadrzavanje kod G Pub-a (bespla pivo i tako to...)

Bajkerske igre po povratku sa defilea

Svirka -Prognanik Lu

-Protiv otrov

-Bitange

-Osmi Putnik

Nedelja 03.06 Dorucak i Kafa

Ulaz je 300din. po glavi

• U prolazu, 0 postova

vidim da na flajeru za petak nema santos braders benda a cujem da sviraju???

Doslo je do nekih promena u programu za petak a flajei su vec bili odstampani pa ih zato nema na flajeru.

• motoras, 2479 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

izvinjavam se svima sa kasnjenjem al bolje kasno nego nikad :) pa evo informacija ....

Ulaz je 300din. po glavi

Cek,cek...

Dodjem sa zenom,600 dindzi upad?

• U prolazu, 0 postova

Ulaz je 300din. po glavi

Cek,cek...

Dodjem sa zenom,600 dindzi upad?

Ispravka ... 500 dindzi je po motoru covek koji je zaduzen za ulaz mi je dao pogresne informacije pa se izvinjavam zbog zabune. 300 je za pesake dnevno

• U prolazu, 0 postova

neverovatno,,kakvo je jutro osvanulo u suboti(sivo,sivo)izgledalo je beznadezno kad gle cuda oko podne probudi se bajkerski bog :care: i onako mamuran shvati da se uspavao i za nekih minut dva popravi stvar i sta raci... :zdravo::Mina::moto3: ekipa stugla i etra ostatak skupa se provedosmo,bice i nekih slika (mozda)ako su uspele :zbunjen:

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Bili u subotu. Jeste da smo propustili defile i rucak (kasno smo stigli), ali sve ostalo je bilo extra! Ridersi, svaka cast, uvek odlicni domacini! :takoje:

• U prolazu, 75 postova
  • Motocikl: Pan european 1300

Bilo nas nekoliko na susretu i svi se slazu da je mnogo bilo lose,posebno cena ulaznice od 500 din bukvalno ni za sta.Sramota za novosadski moto skup,a motora vise bude nedeljom na miseluku.

• Podržavam 4

• U prolazu, 0 postova

Bilo nas nekoliko na susretu i svi se slazu da je mnogo bilo lose,posebno cena ulaznice od 500 din bukvalno ni za sta.Sramota za novosadski moto skup,a motora vise bude nedeljom na miseluku.

pa ova manifestacija se neorganizuje za stajace na miseluku i slicne koji se provozaju par stotina metara od svog stana pa do petlje i gore koji krug(cast izuzetcima)ovo se organizuje za ljude koji to dozivljavaju na drugi nacin,izbor uvek postoji ti ako hoces stoj na miseluku ceo zivot ako se to tebi dopada a ovo pusti nekim drugim nama dragim prijateljima i vidimo se na sledecem skupu :takoje::Mina:

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

pa ova manifestacija se neorganizuje za stajace na miseluku i slicne koji se provozaju par stotina metara od svog stana pa do petlje i gore koji krug(cast izuzetcima)ovo se organizuje za ljude koji to dozivljavaju na drugi nacin,izbor uvek postoji ti ako hoces stoj na miseluku ceo zivot ako se to tebi dopada a ovo pusti nekim drugim nama dragim prijateljima i vidimo se na sledecem skupu :takoje::Mina:

Pozdrav NS Raidersima neka taj gosp. bajker Boss organizuje skup u ovoj krizi pa onda da kaze koliko bilo motora a za 500 din da slusas jedan izvrstan band mislim na 8 putnika i prrotivotrov i da se najedes pasulja do mile volje kolko i kad hoces jbg.brate mislim da su Raidersi odradili poso maksimalno ko je kriv kad su bila jos dva skupa a i vreme zezalp jednom recju bRaidesi imate moje pozitivno misljenje (ako se ja pitam) pozdrav

• U prolazu, 75 postova
  • Motocikl: Pan european 1300

Pozdrav NS Raidersima neka taj gosp. bajker Boss organizuje skup u ovoj krizi pa onda da kaze koliko bilo motora a za 500 din da slusas jedan izvrstan band mislim na 8 putnika i prrotivotrov i da se najedes pasulja do mile volje kolko i kad hoces jbg.brate mislim da su Raidersi odradili poso maksimalno ko je kriv kad su bila jos dva skupa a i vreme zezalp jednom recju bRaidesi imate moje pozitivno misljenje (ako se ja pitam) pozdrav

Pa bio sam ja i na drugim susretima nedeljama u nazad,u mnogo manijm mestima,i tamo je kriza,ali bilo je nekako mnogo bolje.Sad ispade da je u selendrama bolji skup nego u Ns-u.Ljudi necemo da se lazemo,mi nismo sreli nikog sa nekim pozitivnim komentarima,vi to ocigledno prikrivate,bilo je lose i svi su gundjali u fazonu sta je ovo.Nas konkretno sto smo usli bilo je 10 i niko nije bio zadovoljan.Na stranu pasulj,tog ima svugde.Budimo malo realni.
  • Podržavam 4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja