Stankovic88 89 Napisano Maj 31, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme su u toku..ocekujemo vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pekson 4 Napisano Maj 31, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hajde organizatori javljaj te se, ekipica iz Kovina se sprema. Jeste li kupili raketle da rasterate oblake? Spremajte neki smestaj za nas koji planiramo da spavamo u satorima ,za rezervu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sve je spremno,danas stigla bina,sankovi,postavljeni satori i mreza za hladovinu!Za rakete ne brinite,obecao je Putin da ce nam pozajmiti par komada,tako da nema nista od kise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Maj 31, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika dok su tekli radovi: Naravno ništa bez "srpskog" alata Još samo malo i gotovo: A i trocevna haubica je spremna! ZA SULJPAAAAA! Pa eto. Na Vama je samo da (što bi napisao moj drug SHVABA) DODITE. :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoZivanov 3 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vojvodina, Orlovat Motocikl: Yamaha WR125R Prijavi odgovor kao problematičan Super je bilo, čestitam vam za organizaciju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pekson 4 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacinima!!! Cak ste i kisu resili i premestili. Dobro smo se proveli i napunili baterije. Sve je bilo tako savrseno da smo imali osecaj da nismo u Srbiji. Sve pohvale i pozdrav iz Kovina za sve vredne organizatore! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Mi se zahvaljujemo vama na vašoj poseti i druženju sa nama. Gledaćemo da bude sve bolje i bolje. Važna je volja i drugarstvo. Tačno je da nam je subota krenula smrknuto kao i vreme, ali eto izgleda je i Bog bajker . A možda je i Putin malo posolio odozgo hehehe. Slike ću okačiti do kraja nedelje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan skup je bio odlican od mene samo pohvale 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se vidimo i dogodine.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Jedno obaveštenje: U Nedelju kada smo raspremali kamp našli smo svežanj ključeva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Za veće slike i downloadovanje kliknite na nju. Satstanak u prostorijama kluba par nedelja pre: Borisa već boli glava, a mi mu uspešno pomažemo u tome Četvrtak: Petak: 360 barenih kokošijih jaja, 25kg kobasica na roštilju, 30kg domaćeg kravljeg sira, luka, leba i LADNA PIVA! Subota: Majstor Sale počinje da sprema SULJPA, a kiša pada. Koliko da ga skuvamo 50, 100 ili 150L? Ljudi u kampu još uvek spavaju, usput im spremamo doručak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Suljpa se krčka, ipak 150L. Švaba obilazi svoj resor, da li nešto ne dostaje, jeli sve u redu?! Usput malo VIČE na osoblje, ovi šiške firnajz kad ga vide. Voditeljka nam je malo ogladnela (jela je svakih 20min. Došlo mi da je vodim na pregled???), a usput je promukla (valjda od ladnog piva...) pa smo vodjenje programa prepustili "Svraki" iz MC BOBATOVO i nismo se pokajali. Svaka čast za opuštenciju i zajebanciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja: Trocevna haubica podmazana i konzervirana. SPREMNA ZA SEZONU. Nadam se da majstor Sale nije podmazao bagrače sa silikonskim sprejem za lance. Ima da nam popucu O ringovi :lol: . Toliko od mene sa slikama. Ako Bog da zdravlja i malo para vidimo se i dogodine, a Bog je dobar pa će dati! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan ajde sad ,malo smo raspravljali i da li ste za pasulj ili neki gulas(srneci),mislim za dogodine,meni je barem pasulj dosadio,da cujemo misljenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Paaa.... može srneći pasulj. Mislim ta srnetina, jedino ako je neko od nas ubombarduje s makinom kad izleti na put. To mi je više za neka lovačka dešavanja. SULJPA je SULJPA kao i ROCK što ide uz motore. Ali... ako većina kaže nešto drugo, molim lepo ima da kuvamo i masne opirače ako treba , samo da nebude posle ili . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Jun 24, 2012 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra dobri domaćini.Road Runnersi su se dokazali organizacijom ovog skupa.Prvi put sam bio kod njih, ali garantovano ne zadnji.Inače volim Novi Bečej najžešće i kad god ima neka manifestacija tu smo sa familijom i društvom.U zadnjih par godina ovo mesto izrasta u pravi turistički centar što je za Banat nezamislivo.Toplo preporučujem svima da navrate u raj na Tisi.Ekstra ljudi i ekstra mesto.Za mene je ovaj susret No1 dosad u 2012. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...