Alekre 14787 Napisano Maj 2, 2012 Integrisan, 7941 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko dijagnostiku za Triumph Daytonu 675, da ga prikacimo i ponistimo neke greskice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11140 Napisano Maj 2, 2012 Hronični Motociklopata, 7604 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan kako ja penim na taj motor pa to je strasno sorry, morao sam malo da offujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6835 Napisano Maj 2, 2012 Ne silazi, 6595 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja malo da offujem. Triumph ce da bude...taman bila samo kora 'leba za jelo .Kad...to cemo da vidimo. Ja se nisam bas tako cesto susretao sa ovim cudima, ali imam info. da su prvi modeli Triumph motocikala imali Sagem elektroniku. U moto svetu to je onako...prilicna egzotika. Na stranu ovi japanski sistemi, najrasprostranjeniji je Marelli i za njega ima najvise programa i spravica. Ne znam sad jesu li od skoro i oni presli u mainstream. Jedan moj drugar je jedno vreme vozio Tigra 1050. Bilo nam je jako zanimljivo to sto je nakon gasenja motor "razmisljao" po nekoliko minuta. Tek smo kasnije malo saznali sta u stvari radi. @Alekre, predlazem ti da malo pretrcis strane forume (mada ne sumnjam da vec jesi), neke stvari mogu da se rese i bez dijagnostike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...