bagzi_obr 184 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imam je stitnike za kolena i laktove. Mislim da su pre za bicikliste mada mislim da bi mogli da posluze i za kros. Nekorisceni. Videcu danas da ih uslikam pa ako je neko zainteresovan ja bi ih poklonio prvom ko odogovori u ovoj temi kad postavim slike (nadam se da cu stici veceras da okacim slike). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan ako:) neko ce da se obraduje,mozda i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam stitnike prvom forumasu koji odgovori u ovoj temi posle mog posta. Stitnici su novi i nekorisceni. Ostaje samo da platite dostavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Maj 7, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan "Nagradna igra" zavrsena. Cestitam srecnom dobitniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan ja jurio ove al nema veze,svaka cast druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno,ako neko ima da se menjamo za 20 ili vise evra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 9, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti ovi moji ne trebaju mi uopšte, mislim da nije skupo 15e http://forum.bjbiker..._1#entry1217182 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Borisa kolega,bicikla stop:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan hoce li ti protektori polako da dodju na moja kolene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje potrebni..kaci te slike da trgujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem protektore za kolena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kupujem protektore za kolena Oprema je za bicikle ali je to sve skoro ista roba, imaju Scott, Sixsixone, Protec itd http://www.freestylepancevo.co.rs/zastitna%20oprema.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan kupujem protektore za kolena Nije da insistiram, ali probaj ove hokejaske. Po meni je jedina mana sto su prejaki i tesko bi stali u kros cizme (ja ih nosim sa obicnim cizmama-spolja). Nikakvi motoristicki se ne mogu meriti s njima, a cena sigurno ne bi bila preko 2000 dinara/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da zakljucam temu uzeo od kolege sa foruma..moze katanac..hvala drustvo i dragi ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...