Laki-zr 52 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zekadt125r 3 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zlot Motocikl: Yamaha DT125R Prijavi odgovor kao problematičan Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Maj 16, 2017 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubimci 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VBcrew 2 Napisano Maj 29, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac Pozdrav od VBcrew! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Maj 29, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Maj 29, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu i evo jednog refresovanog KLEa u nesvakidasnjem izdanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Jun 7, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...mama i cera... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 8, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja od pre neki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Jun 14, 2017 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nov na forumu a nov i bajker Moja mala Miljenica 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archduke 67 Napisano Jun 14, 2017 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Kumodraž Motocikl: Mrka kapa, za sada... Prijavi odgovor kao problematičan Hajd' i ja da s'obesim ovde, mada motor već neki od vas znaju A ako sve prođe kako treba, za neko vreme nadam se i slikama sa lepših pejzaža od Zvezdare 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano Jun 14, 2017 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam procitao pocetak recenice,reko odrala ga mama ... Bice,bice samo polako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Jun 14, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Moja 2 motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Jun 14, 2017 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moj vozni parkVozim motor a nisam bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jun 14, 2017 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan On 29.4.2017. at 22:01, AdrenalinSpeed je napisao: Nije lose ? Jako lepa slika,prosto nisam mogao da odolim da je ne provucem kroz ps. Nadam se da ti ne smeta. Cime je slikano? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 14, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Uživanje Lepi svi motori. Ova poslednja slika baš lepo slikano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Jun 14, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A mene zanima GDE je to slikano? extra je, i motor i okolina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Jun 14, 2017 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Biker-Boy je napisao: A mene zanima GDE je to slikano? extra je, i motor i okolina Da ne dodje do zabune. Prvu sliku je uslikao AdrenalinSpeed. Ja sam samo tu sliku skinuo sredio malo preko foto sopa i uradio citat njegovog posta. Posto mi se jako svidela slika a ovako sredjena je ispala kao razglednica. Stara + Sredjena slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 14, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker-Boy je napisao: A mene zanima GDE je to slikano? extra je, i motor i okolina Hm... Meni se čini da je ono Lovćen. One dizalice mi liče na one u Porto Novi, znači Kumbor.. E sad, slikano je neđe u HN, a može se desit da je i na poluostrvo Luštica. A možda sam se i sjebo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 14, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ne! Ipak su one dizaalice u brodogradilište Bijela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 15, 2017 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Iza Bijele nema takvih planina. Te dizalice su po mom mišljenju u Tivtu jer mi ta planina iza dizalica liči na Lovćen. Levo od slike bi trebalo da budu Lepetani, desno je Luštica a motor i lokacija fotografa je tu negde u blizini Kumbora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, SRBSOFER said: Jako lepa slika,prosto nisam mogao da odolim da je ne provucem kroz ps. Nadam se da ti ne smeta. Cime je slikano? Fotografija sada izgleda jos bolje i brutalno si je odradio. Moja mala masinica se zove Samsung S6 Imam jos dobrih fotografija pa cu mozda veceras da ubacim. Inace fotografisano je na suprotnoj strani od Tivta i Kumbora,sa desne strane bi dosao Porto Montenegro,pravo se vidi malo Brodogradiliste Bijela i lijevo su Djenovici i Kumbor - To je kao sto rece Bane poluostrvo Lustica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1114 Napisano Jun 15, 2017 Zlaja, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ljubimica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 15, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Biker-Boy je napisao: A mene zanima GDE je to slikano? extra je, i motor i okolina Pokazao bratu sliku.. On 100 % siguran, brodogradilište u Bijelu, planina nije Lovćen, već brdo iznad Risna. A motor je slikan na Lušticu, vjerovatno Krašići. Valjda se i autor slike javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Jun 15, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je zaliv iz ovog ugla, bio sam tamo u HN letos, ali izgleda jos dosta toga nisam video, sad cu morat opet da idem, nikad dosta Crne Gore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moja ljubimica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...