Disko Nindža 10536 Napisano Septembar 16, 2013 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo moje nove masinke: Honda CB 500 - 1994 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaRS 12 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 5 postova Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan pocetkom ljeta sam uzeo hondu dominator 96godiste i za sada sa prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8079 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca: Motor je 2006. godiste, presao je 31k km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki tdm 8 Napisano Octobar 4, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moj TDM 850 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 4, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo moje nove masinke: Honda CB 500 - 1994 shto ti lep motor dechkonja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 4, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slikao za oglas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Octobar 11, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX 1402 ccm 2002/2003 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Octobar 11, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Prelepo "motorce " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan978 0 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima ja sam Srdjan,sto bi rekli taze motoras...davno sam prestao s voznjom...znate ono kuca posao zena deca,ali eto iskrsnula prilika da povoljno uzmem Horneta 600 i eto mene....inace je 2002.godiste. mogu vam reci da sam prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, da vam predstavim svoj BMW R 1100 R, pronasao sam ga upravo ovde, na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Octobar 13, 2013 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Velika Magna-vf750c I mala "magna" - kymco venox250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Octobar 13, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, da vam predstavim svoj BMW R 1100 R, pronasao sam ga upravo ovde, na forumu. Oj ha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 14, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, da vam predstavim svoj BMW R 1100 R, pronasao sam ga upravo ovde, na forumu. Oj ha! Jel te uhvatila seta Zdravo svima ja sam Srdjan,sto bi rekli taze motoras...davno sam prestao s voznjom...znate ono kuca posao zena deca,ali eto iskrsnula prilika da povoljno uzmem Horneta 600 i eto mene....inace je 2002.godiste. mogu vam reci da sam prezadovoljan. Mozes isto ovo i u predstavljanje clanova, imas veliko drustvo Hornetista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Octobar 17, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika mene i mog ljubimca na dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 26, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copija 0 Napisano Octobar 31, 2013 U prolazu, 31 postova Motocikl: x9 250 evolution Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene,pozdrav svima!!! posle par godina intezivnog skupljanja evrica ,napokon sam uzeo ono sto mi je bila velika zelja u nazad nekoliko godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.Rossi46 1 Napisano Decembar 1, 2013 U prolazu, 8 postova Motocikl: Derbi SM DRD V. Xtreme 125 Prijavi odgovor kao problematičan Derbi sm DRD Xtreme , dugacko ime ali pravilno sam napisao posto je ovo ipak ozbiljan bajkerski forum ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maša 19 Napisano Decembar 9, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Prince Futong Prijavi odgovor kao problematičan Prince Futong Prince Futong Prince Futong 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Decembar 10, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moja ljepotica. imag 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog novog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Decembar 10, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Evo jednog od mojih ljubimaca Triton 650 1961 godište na klasik trkama,aerodrom batajnica. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog mezimca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...