Wesley 503 Napisano Januar 1, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog "Kineza" u zimskoj idili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 1, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Kiwi nije kinezEvo mene i mog kineza na Srebrnom jezeru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3584 Napisano Januar 1, 2013 Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, smanjujte slike na 800X600 ili manje, ovako nit' je pregledno, niti efikasno. Citiram acima koji je dao odlične i jednostavne programe. "Ukoliko ne znate da smanjite slike ili nemate odgovarajući program, evo nekoliko alatki koje se koriste desnim klikom miša na željenu sliku/slike:" Windows XP http://download.micr...wertoySetup.exe Windows 7 32-bit http://imageresizer....ownloadId=96487 Windows 7 64-bit http://imageresizer....ownloadId=96488 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan evo je i moja Jaworka. Dve godine sredjivanja s isplatilo. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Respekt brate....Jaworka je devojka za udaju...prelepa je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje dame Невероватно како овај CB и данас прелепо изгледа, е то је прави мотор . А теби свака част како га чуваш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan EL250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ Milan 4 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: MZ 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Narode, da li mene vidi neko? Ne znam kako da koristim ovaj forum, a potrebna mi je jedna informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 4, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bio nedavno a ovo je sad Lepi psi, a i motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan hvala Kypck. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Februar 13, 2013 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda CM 125 Custom, 85. godiste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Februar 17, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Moj BMW R 1100 R 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda NSR 125R 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance5 2 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: G>Milanovac Motocikl: Suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa mojom masinom stara ali je volim Suzuki gsx600f katana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko_zzrko 2 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Direktno sa putovanja, moj ljubimac Zverko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FireFighter911 12 Napisano Mart 5, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: I.Sarajevo Motocikl: Honda VT500 Prijavi odgovor kao problematičan Moja masinka i junior! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Moj novi ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine. HONDA CB 750 boul d"or, rucna prerada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen Transalp , sad se samo čeka polaganje za A pa da se istera na drum 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 9, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan oci u oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano April 9, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Made in China <br style="font-size: 9pt;"> 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...