ProMaster 9602 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 1959 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kuka za navlačenje na šlep ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3099 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 1834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: 80-90 max... A u ostalim brzinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17664 Napisano Februar 29, 2024 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, RankoBg87 said: A u ostalim brzinama? Nema...samo jednu ima...pa maxi skuter... Promenio Februar 29, 2024 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2162 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 803 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ProMaster je napisao: Kuka za navlačenje na šlep ? Ццццц, до сада смо лепо живели, немој да се замерамо… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5373 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 1588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Немања said: Спремни за данашње далеко путовање, идемо чак у Београд Ne zameri mu ... On je majstor... A majstori su sta sta sta ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7505 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 3114 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, BokyBoy said: Al sam ga izšljiskao po nekom barama, ovi debili peru ulice cetvrtkom, sad moram opet da ga ribam... ..nije bolest sve što boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17664 Napisano Februar 29, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: ..nije bolest sve što boli. znas me...znam te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano Februar 29, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan On 2/21/2024 at 5:42 PM, Nole Bg said: Evo sveza jedna Kolike je zapremine taj kofer centralni LS2 i kako si zadovljan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17664 Napisano Mart 1, 2024 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Al' su se navrzle snajke odmah na njega, ne mogu da ga odbranim... Promenio Mart 2, 2024 član BokyBoy 12 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 661 Napisano Mart 1, 2024 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Je l' dolazis s njim u nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17664 Napisano Mart 1, 2024 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, estel said: @BokyBoy Je l' dolazis s njim u nedelju? Verovatno da...ako uspem ovu da odlepim sa sedista...sto, oces da kupis? Promenio Mart 1, 2024 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 661 Napisano Mart 1, 2024 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Verovatno da...ako uspem ovu da odlepim sa sedista...sto, oces da kupis? Samo da ga (motor) vidim izbliza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17664 Napisano Mart 2, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, estel said: Samo da ga (motor) vidim izbliza Moze al samo ako i ja vidim tvoj (motor) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5681 Napisano Mart 2, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1750 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan On 29.2.2024. at 22:01, rajmax63 je napisao: Kolike je zapremine taj kofer centralni LS2 i kako si zadovljan . 55l zapremina ali zbog oblika nije bas funkcionalan. Stane kaciga i još malo nesto, rukavice, pojas itd. U 45l samo kaciga i ni šibica pored. Fabrički vario top kejs sam skinuo jer nisam mogao da stavim kacigu i zatvorim kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano Mart 2, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Nole Bg said: 55l zapremina ali zbog oblika nije bas funkcionalan. Stane kaciga i još malo nesto, rukavice, pojas itd. U 45l samo kaciga i ni šibica pored. Fabrički vario top kejs sam skinuo jer nisam mogao da stavim kacigu i zatvorim kofer Uf, baš si me iznanadio . Ja imam isto vario top ,ali može da stane kaciga i to je to . Razmišljma da kupim LS2 ,ali od 65l. Ićiću u prodavnici i tražiti trgovca da ubaci dve ful face kacige unutra. Samo pod tim uslovom kupujem . Tebi hvala na info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5373 Napisano Mart 2, 2024 Drug član, 1588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sta radite s tim koferima aloooo ? U givi 47 staju dve kacige , ovaj sto imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Mart 2, 2024 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 2. 2024. at 15:57, BokyBoy je napisao: Evo, i zvanicno da predstavim novog ljubimca... ZZR1400, aka Black Widow, 2009-to, kupljen od prvog vlasnika, 60k km pravih, kupljen i odrzavan iskljucivo kod Marinkovica u Cacku. Dva Akrapa, plus DB kileri, plus fabricki topovi, KN, Puig vizir, fabricki alat, brosura, user manual... ABS, 4 led projektora, na motoru sve u top stanju, svi servisi odradjeni, nove plocice, nove gume Pireli Angel GT, reg. do Novembra. Boja safir plava metalik, kada nema sunca onda je crn, a kada ga ima , onda ima plavu perlu, fantasticna boja... Motor u svakoj brzini cupa ruke iz ramena, boles'... Ja zadovoljan, presao sam igricu... Moze neka voznja za vikend? Прави лепотан и звер, браво Боки са срећом се са њим навозао !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Mart 2, 2024 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Пре пар дана, вожња послом, набавка за радњу ... ал први пут са кoферима и још се тако провлачих кроз новобеоградски и земунски саобраћајни кркљанац ... добро је, преживех ... фотка у повратку на паркингу ОМВ пумпе испред бешчанског моста преко Дунава 22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Mart 3, 2024 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Spremna za na kraj sveta! Prelep motor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7790 Napisano Mart 3, 2024 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bio je u Zemunu Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1886 Napisano Mart 3, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8457 Napisano Mart 3, 2024 Drug član, 873 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/2/2024 at 11:25 AM, rajmax63 said: Uf, baš si me iznanadio . Ja imam isto vario top ,ali može da stane kaciga i to je to . Razmišljma da kupim LS2 ,ali od 65l. Ićiću u prodavnici i tražiti trgovca da ubaci dve ful face kacige unutra. Samo pod tim uslovom kupujem . Tebi hvala na info. Kupuj dok još ima, ako ih ima.... Dve fullface kacige unutra lagano ulaze. Naravno, i zatvori se. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1082 Napisano Mart 3, 2024 Drug član, 563 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima još samo u Nišu, ovih od 65l srebrnih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 100 Napisano Mart 3, 2024 U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Poyy za sve koji su mi mahnuli danas u prolazu, a ja sam samo klimnuo kacigom jer sam glupi pocetnik. 9 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Mart 3, 2024 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ti si mladi pocetnik, ima vremena svasta ces nauciti, nikako glupi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...