s a n j a 130 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne slike mog ljubimca,malo drugačija slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1704 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 998 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo vozikao, pa sam ga i uslikao usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
physioth 3 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kikinda, Beograd, Čačak Motocikl: f650gs Prijavi odgovor kao problematičan ...uskoro i ja kacim nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi rekli fabricko stanje [flash=200,200] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marijana021 0 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ATV Shineray xy250stxe Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog zuce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GLISHA_TATTOO 1 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan KOLIKO PLASTIKEEE???!!! HA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bambus 0 Napisano Octobar 3, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Svi su vam lepi!I mi konja za trku imamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-sasa 0 Napisano Octobar 3, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cuprija - Offenburg/Germany Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-sasa 0 Napisano Octobar 3, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cuprija - Offenburg/Germany Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je Aprilia, evo i jos dve moje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-sasa 0 Napisano Octobar 4, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cuprija - Offenburg/Germany Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Brate. I tvoji su ekstra :o. Da se lepo i dugo vozis. Pozdrav Sasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Joooj kakvi prelepi Italijani (a kakvi bi i mogli da budu) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan He bas su lepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dosta vremena od obecanja i objavljivanja slika mojih"velikih" motora, evo i slika mojeg vernog drugara Tomasakija APN 6, koji je samnom od 01.02.1982. godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje hondice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest blackmagic_iv Napisano Octobar 13, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja i moj Falco! ............OOOOODLICNA TI JE FOTKA......A I MOTOR IZGLEDA OPAKO.......POZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moj verni "at" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 27 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Moj verni "at" Evo jos jedan crni pored vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 13, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nigde me nisi izdao, hvala ti moj verni GS-u!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 14, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moje konjče i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...prelep primerak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja CAGIVA MITO. 1998.god, a kad poraste, bice DUCATI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 16, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan zadnja slika u ovoj boji,za desetak dana,osvjezenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan zadnja slika u ovoj boji,za desetak dana,osvjezenje Jel u zeleno ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 17, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan zadnja slika u ovoj boji,za desetak dana,osvjezenje Jel u zeleno ? ;D ni slucajno,pa logicno je da ide u neku ljepsu boju,a ne u ruzniju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...