Bojan Budjevac 432 Napisano Decembar 26, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sadasnji BMW1150GS i bivsi SUZUKI BANDIT 600. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Decembar 27, 2019 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnahonda 57 Napisano Decembar 27, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: BL Motocikl: Honda CBR 1000RR SC59 Prijavi odgovor kao problematičan Nema zime za dRkadzije 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2620 Napisano Decembar 28, 2019 Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Fazer 1000 i Honda Cbr 600rr. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 28, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Hondica Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Decembar 29, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auu brt kakva fotka u ovom sneznom zimskom danu SVAKA CAST predobra Jeste da sam R ali sve pohvale Slusaj ... samo bih naslov i nalog promenio u GOLD WING umesto Honda Ipak je to prica za sebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Decembar 29, 2019 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan 21.12.1019 Jutarnja, dok nema guzve u gradu.. Poslednje pripreme za voznju do Sremcice. On odmara spreman za kicenje, a ja jutarnju kaficu #DriveCafe ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 29, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Auu brt kakva fotka u ovom sneznom zimskom danu SVAKA CAST predobra Jeste da sam R ali sve pohvale Slusaj ... samo bih naslov i nalog promenio u GOLD WING umesto Honda Ipak je to prica za sebeTu sliku držim na displeju telefona i kad god mi je muka od lošeg vremena bacim oko na nju Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Decembar 29, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislis kao ja tu sliku drzim na displeju telefona i kad god mi je muka od loseg vremena bacim oko na nju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan mislis kao ja tu sliku drzim na displeju telefona i kad god mi je muka od loseg vremena bacim oko na nju Ista priča ,pomaže zar ne !Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Januar 5, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj crveni đavo sa prve vožnje u 2020. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Januar 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 30.12.2019. at 17:39, peratrap je napisao: Ista priča ,pomaže zar ne ! Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока eh... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Imam je i ja... uvek tu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Isto slika sa Tare, Zaovinsko jezero 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8413 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1863 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bob staza TrebevicSent from my LYA-L29 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tobastal 89 Napisano Januar 8, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Hrvatska Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Holstein kravica 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Januar 14, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se priključim zajednici i da se pohvalim prinovom. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
C.h.a.r.u.g.a 64 Napisano Januar 15, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZ-1 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno uzeh FZ1 2013 g, pa da se pohvalim ...malo...uspeo da ga odvezem na tehnicki pregled i registrujem po ovoj hladnoci....e sad treba docekati lepse vreme da ga malo bolje upoznamo....sto mi se svidelo odmah...posle GTR-a ovo mi po gradu izgleda kao bicikla.....neki su hteli cak i da mi ga zaplene odmah....ali....nece moci 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Januar 15, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna reč - Prelep je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar-Shark 29 Napisano Januar 15, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM LC4 640 Pegaz Prijavi odgovor kao problematičan On 11/29/2019 at 8:52 PM, dejan-bandit1200 said: deo od ovog deo od onog...(.IZ MAD MAXA...) weber 36-36,na 5-toj specijali...diskovi alfa 155 zadbji unu turbo,ramena specijalna,bregasta -spic bregovi...itd ...prijatelj muski nabudzio....poljenje na dugme sem skoljke nijedan jedini deo nije YUGO. IZVINJAVAM SE NA OFF-u!!! Morao sam, toliko mi je upalo u oči da je to užas. Pa zar na takav auto plin majku mu?! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 15.1.2020. at 15:01, C.h.a.r.u.g.a je napisao: Slucajno uzeh FZ1 2013 g, pa da se pohvalim ...malo...uspeo da ga odvezem na tehnicki pregled i registrujem po ovoj hladnoci....e sad treba docekati lepse vreme da ga malo bolje upoznamo....sto mi se svidelo odmah...posle GTR-a ovo mi po gradu izgleda kao bicikla.....neki su hteli cak i da mi ga zaplene odmah....ali....nece moci I ja sam ga spazio i bio zagrejan da pregovaramo ali preduhitrio si me. Puo sigurnih km, bomba je, TOP Motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno uzeh FZ1 2013 g, pa da se pohvalim ...malo...uspeo da ga odvezem na tehnicki pregled i registrujem po ovoj hladnoci....e sad treba docekati lepse vreme da ga malo bolje upoznamo....sto mi se svidelo odmah...posle GTR-a ovo mi po gradu izgleda kao bicikla.....neki su hteli cak i da mi ga zaplene odmah....ali....nece moci Iz niša?Prelep je!Nek je sa srecom i da uzivate!;-) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1223 Napisano Januar 18, 2020 prisutan, 1124 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se igrao telefonom!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Januar 18, 2020 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je što ja imam 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6034 Napisano Januar 18, 2020 Ne silazi, 1809 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Punih 5 godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...