ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Japanska egzotika - erotika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Novembar 1, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @Sachmo kupio si ovaj motor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, WoodyRider said: @Sachmo kupio si ovaj motor? Da 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Novembar 1, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Tako se ide na DGR! Sad lagano leptir mašna, tregeri, lula, brkovi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, WoodyRider said: Čestitam! Tako se ide na DGR! Sad lagano leptir mašna, tregeri, lula, brkovi.... Bice sve. I ja trazim jedan za sebe, naravno samo Japan, i samo fabrika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, ovo je jedna druga dimenzija i pogled. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Novembar 2, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja voznja pred kisu i zimski san, pa dok bude "spavao" promijenice boju i jos ponesto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao da je tako dobar za vožnju uzeo bi ga mnogo ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @drtommy Odličan je to motor, prava krstarica. Samo, po meni, pretežak za manevrisanje i vožnju po gradu. Ovo je motor da se natovari i krene na put oko sveta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ThePainkiller je napisao: @drtommy Odličan je to motor, prava krstarica. Samo, po meni, pretežak za manevrisanje i vožnju po gradu. Ovo je motor da se natovari i krene na put oko sveta... Toga sam se najviše i plašio, ja imam nekih 75 kila i nisam rambo, ali pokazalo se kao neosnovani strah. Jeste malo nezgodno gurati ga (kada sediš na njemu) u rikverc, ali čim se krene sa vožnjom, i pri najmanjoj brzini, gubi se osećaj težine. Stabilniji mi je puno od ZZRa koji je dosta lakši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drug moj ima PanEuropu i servisirao sam je više puta i mogu ti reći dobro me namuči kada moram da je ispomeram po garaži i da je dignem na centralni (imam 70 i koju kilu i takođe nisam Rambo... ). Da se izgubi osećaj težine pri kretanju, tu si potpuno u pravu. Jako lepo se vozi i leži na drumu. Kad kreneš da krivinariš sa njom, ona bukvalno sama leže u krivine... Drugar sa njom bukvalno struže auspuhe koliko je obara u krivinama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da vidiš tek Varadero kako je to teška mrcina. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo malo zagledali @DarkoČa bandita. Mami da se vozi. Lep motor u pravim rukama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 3, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marko05 je napisao: Danas smo malo zagledali @DarkoČa bandita. Mami da se vozi. Lep motor u pravim rukama. Za nas sezona još nije gotova 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Novembar 4, 2019 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gotova sezona za ove drkadžije na R motorima Za nas tek pocinje avantura 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Novembar 4, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Za Vas je svaki dan avantura Oće pukne kardan - neće pukne kardan, nikad nije dosadno ko drkadžijama sa R motorima 2 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 4, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan GOPR1241 | Files.fm. FILES.FM Visit this link to download: GOPR1241 IMG_20191029_181232_332 | Files.fm. FILES.FM Visit this link to download: IMG_20191029_181232_332 GOPR1554 | Files.fm. FILES.FM Visit this link to download: GOPR1554 par slika sa nekih poslednjih izleta , da ne kazem putovanja, sad vec kisa poce, nece ih bit brzo, mada i nesto nisam se trudio za te slike, video materijal mi preci... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 4, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ova srednja u umetničke! Pravi wallpaper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 4, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Singularitet je napisao: Ova srednja u umetničke! Pravi wallpaper nadam se da ce takav i klip bit, posto ga vec duzi period radim, ako ne budem za sprdnju sa njim, nesto drugaciji je pa zato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Staman said: nadam se da ce takav i klip bit, posto ga vec duzi period radim, ako ne budem za sprdnju sa njim, nesto drugaciji je pa zato Ajde vise, ima nas koji cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Markone88 je napisao: Ajde vise, ima nas koji cekamo evo danima radim na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...