Komsa 1831 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da pomerim datum...sory! Ko zna (Branko), neka promeni, HVALA. Iskljuci na fotoaparatu opciju "vrijeme i datum" i rjesen problem. Ma znam to za aparat,datume namerno ostavljam zbog lične arhive i usput zaboravim da će poneka ići na forum a nisam siguran koja. Problem je da posle sklonim ako je podloga raznovrsna, lako je kada je jednobojna, a nemam fotoshop-ipak hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krtzko 1 Napisano Decembar 18, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gilera runner 200 vxr Prijavi odgovor kao problematičan sa ovim planiram za dalmaciju sledece godine )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedim_79 0 Napisano Decembar 23, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Gornji Vakuf Uskoplje Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki RM-Z450 ('07) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ljubimac Comshe juniora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Namerno ih nisam stavio u temu 'umetničke fotke' jer su moji kriterijumi malo oštriji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ti Afrika al ti malo koferče... moj ti je savet da kupiš http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46046.40 samo moraš da zoveš u planetbike... ja uzeo dva za sa strane.... tebi bi posavetovao 3 da uzmes... za 4000 dinči imaš komplet kofera... a ogromni su ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Decembar 27, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima KLE nešto u sebi, mada više volim Afriku ali da je bio veći i jači, zadržao bih ga! A ovaj mali kofer na Africi je isto Planetov ali za skuter!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan samo za Nindzu66 Hvala, hvala. Stvarno je nabrijan. Jos da je slikao svaju na njemu! Da je slikao svaju na motoru niko motor ne bi ni pogledao, nije Doda naivan. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomoCRO 0 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan moje a moze i biti vase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GaleV 0 Napisano Decembar 31, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vinkovci Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje koze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan lepo mu stoji vizir! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog ljubimca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan KOMSO, jel ova 600f od dekija iz Zemuna, bila? U stvari sigurno jeste, ovakve dve iste ne postoje sigurno, jer ne postoje dva Dekija... To je osoba koja je PRETERANO predantna! pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cr250....tek sledi malo sredjivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan KOMSO, jel ova 600f od dekija iz Zemuna, bila? To je ona, ali nije vise njegova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motofreak 0 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan CBR 954 RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavan, preteran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh ovo...uzivao sam do ove stranice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog motora. Guto....vidjas li matorog "GUTU"....u SD......??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 7, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan @ Charuga jel to stigla 10-tka? Odlicna je,neka je sa srecom da te lepo sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Januar 10, 2010 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Vodostaj Save u Sremskoj Mitrovici 10.1.2010. kod 'Ribolovca' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova ljubimica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan evo mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan moja "nova" HONDICA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...