HornY 57 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Za mene novo. ...video ovu diverziju kod Lukaca...doterana do bola ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Agbe 0 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan moj Konj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moje kljuse ( onaj žuti ) i drug mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog Fazer-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedna iz drugog ugla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 31, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje stare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan CZ99 wow koje stanje...koliko je presao bike? Strava je... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog motorina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan CZ99 wow koje stanje...koliko je presao bike? Strava je... ;D 2003god. Uzeo sam ga pre 4 meseca i presao oko 4000, sad na satu ima 27.000. U perfektom je stanju. Jedino na njemu sto nije fabricki je izduv ali cuvam i stari ako mi dosadi "buka" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog motorina... traktorče :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog motorina... he, he super stvarčica za ovakvo vreme. Koliko je to čudo para i koliko kubika ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog motorina... traktorče :-) chuj!!!traktorche?to je bwe mahina!vidim ja mladicu da se u to uopshte i ne razumesh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog motorina... he, he super stvarčica za ovakvo vreme. Koliko je to čudo para i koliko kubika ima da,da...extra.dok se vecina bajkera danas zalila da ne moze ni da upali moped,ja sam se uveliko vozala,hihihi.ima 100cc i bio je oko 1600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Polako prelazi na velike motore.Pusti te poljoprivredne masine. Svi ce da te cekaju stalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma dark,nema sta da me chekaju...ja cu doci ali malo cu kasniti,hihihi.zavisi,mozda nadjem nekog ko bi me i chekao.ja ne jurim i nemam bash afiniteta,a i sa 1.60 i 48kg teshko da mogu neshto drugo da vozim,a da mogu...znam sta bih!a ti na mesto da mi dajesh podrshku,ti me diskvalifikujesh :)eeee,zar i ti sine brute? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog motorina... he, he super stvarčica za ovakvo vreme. Koliko je to čudo para i koliko kubika ima da,da...extra.dok se vecina bajkera danas zalila da ne moze ni da upali moped,ja sam se uveliko vozala,hihihi.ima 100cc i bio je oko 1600. Veoma popularan motor u Nemackoj.Razlog je sto se ne registruje kao motor i netreba dozvola za motor.Vozis ga sa dozvolim B kategorije. Pa ga ima dosta po gradskim ulicama. Ovaj je nesto slabije verzije ali boze moj od neceg se mora krenuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 4, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Ovaj je nesto slabije verzije ali boze moj od neceg se mora krenuti. Ima i za to lijeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ja lichno ne zurim sa kupovinom jacheg.ovo je moj prvi motor odgovara mi gabaritno a probala sam ovaj raptor pa izgleda ko da sam ide,da nema vozacha,ne vidim se.mislim da jachi lichi nekom mladicu-devojci koji su vishi i tezi od mene i sa ovim letim.a i oni od 250cc i jachi ne mogu da se mere sa istim takvim dvotochkashima.ovo je ipak radna mashina i sa njim necu sigurno na trke,mozda na offroad takmichenja jednog dana ;D ja sam ga kupila iz drugih pobuda(za pecanje,shljunak,za valjanje po blatu,za mulj).bilo bi lepo kad bi svi imali mogucnosti da imaju 2 mopeda,jedan neki cruser npr. za dalji put i ovo tandrljalo za grad,okolinu,reku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo i moj Speed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan ... Ovaj je nesto slabije verzije ali boze moj od neceg se mora krenuti. Ima i za to lijeka mora da mu gume traju dugo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ma dark,nema sta da me chekaju...ja cu doci ali malo cu kasniti,hihihi.zavisi,mozda nadjem nekog ko bi me i chekao.ja ne jurim i nemam bash afiniteta,a i sa 1.60 i 48kg teshko da mogu neshto drugo da vozim,a da mogu...znam sta bih!a ti na mesto da mi dajesh podrshku,ti me diskvalifikujesh :)eeee,zar i ti sine brute? Neeeee....Ja samo navijam da predjes na nesto vece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma dark,nema sta da me chekaju...ja cu doci ali malo cu kasniti,hihihi.zavisi,mozda nadjem nekog ko bi me i chekao.ja ne jurim i nemam bash afiniteta,a i sa 1.60 i 48kg teshko da mogu neshto drugo da vozim,a da mogu...znam sta bih!a ti na mesto da mi dajesh podrshku,ti me diskvalifikujesh :)eeee,zar i ti sine brute? Neeeee....Ja samo navijam da predjes na nesto vece ma sta ne,sve je meni jasno ovako cemo...ja probam ovaj tvoj motorin,pa ako mogu da dohvatim nogama tlo,omah,ali omah prijavljujem polaganje za A.zashto da navijash kad mozesh da uchestvujesh?hihihi,ako smesh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ;)Tesko da ce dohvatiti..Ja sam 191cm....I taman mi je..A za tebe je Yamaha Virago od 250cc...Imas je za oko 1700-2000 eu u dobrom stanju.. DA PROBAS STROMA?Smem!! Zasto ne smem? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ;)Tesko da ce dohvatiti..Ja sam 191cm....I taman mi je..A za tebe je Yamaha Virago od 250cc...Imas je za oko 1700-2000 eu u dobrom stanju.. DA PROBAS STROMA?Smem!! Zasto ne smem? ;D ;D pa znash kako cemo?....ja cu da sednem na motorin,ti guraj a ja cu da viscem brmbrmbrm,anananaannnnnnna.ako dash kontakt,mislim da posle 2 metra,imash da trazish naknadu shtete ;D ali,dobro,poshto si ti hrabar, to sa sobom nosi rizike ;D eeee,a da vidish samo moju mashinu...nju svako moz da vozi,ali ne chuchi svima onako,nekako...bash mi lichi,a i kad sam na semaforu nema razloga da pruzam ove noge od chaplje.skuter sam vozila,ali na semaforu jedva sam vrhovima prstiju dodirivala tlo,i to ako se iskrenem na stranu,hihihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...