Zeljkamp 3248 Napisano Februar 20, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog opet, samo u novom ruhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 20, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto se zuco shljashti, kao da jos nije ni izasao iz prodavnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Jedina Yamaha koju bih kupio... ...samo promeni migavce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan GODIŠTE 89. EXTRA OČUVAN I JOŠ ME NIJE IZNEVERIO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10074 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Lepo...lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bulat 0 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ne bi bilo lose da svako postavi sliku svojih(svog) motora .Uopsteno slike motora i nas samih. Evo ja cu da krenem. Sta mislite o temi? ;D Tema je dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tema je dobra, ali procitaj pazljivo sta tamo pise: sliku SVOG motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bulat 0 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tema je dobra, ali procitaj pazljivo sta tamo pise: sliku SVOG motora! Pa da. I moj da stavim dobicete istu sliku sa istom bojom. Postavio sam ovu sliku jer je lepa sa svim natpisima iznad nje. Nadam se da nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da jeste problem! Nije ovo tema u kojoj treba da se divimo jednoj ili drugoj vrsti motora, nego da se obradujemo sto i kod nas neko ima nesto od svega onoga sto se proizvodi u svijetu. Licno meni bi bilo puno draze da si postavio sliku svog motora (ma u kakvom stanju bio) nego ovo sto si stavio sliku sa neta (to i ja mogu da nadjem i pogledam)! No hard feelings! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bulat 0 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Kriv sam. Stize slika vrlo brzo. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bulat 0 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, glavom i bradom. Pozdrav svima! Nadam se da je oprosteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Ma uopste nije ni bio problem! Samo ponavljam ono sto sam rekao, draza nam je svima slika tvog motora... BTW, bas ti je lijep ovaj moped! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzi 3 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Triumph Speed Triple 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje nove masine, nabavio sam ga prosle nedelje...odma sutradan je pao ovaj jebeni sneg, ziv se pojedoh sto ne mogu da ga provozam! I zanima me gde moze da se nadje sediste za suvozaca za njega...ako ima neko nek se javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje nove masine, nabavio sam ga prosle nedelje...odma sutradan je pao ovaj jebeni sneg, ziv se pojedoh sto ne mogu da ga provozam! Lepa masina nema sta.Strpi se jos malo,sezona tek pocinje,kazu pocetkom marta toplije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam nov, bas se i ne snalazim najbolje, inace super su vam ljubimci, ovaj moj jos ceka da ga registrujem pa da izadjem na drum... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikelevw 5 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd/Borca Prijavi odgovor kao problematičan moja honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikelevw 5 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd/Borca Prijavi odgovor kao problematičan honda dominator 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan I moje Ponuda za kupovinu sedishta josh vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Moj "Z" trotinet ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVENN86 12 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan WOW, za onu gornju sliku, 2 kawasakia...WOW :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan honda dominator 250 odlicna masina..ja trazim tako nesto..koja je cena tog dominatora od 250cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pridruzim sa mojom Suzanom!!!! :-* :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Februar 25, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Raci ovo ti je 600 a ne 750 kao sto si napisao ili je neko uvalio mashinu od 750 u ram od 600ke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Raci ovo ti je 600 a ne 750 kao sto si napisao ili je neko uvalio mashinu od 750 u ram od 600ke Da ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Februar 26, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj prije , uh bogami dest godina!(da vidis razilku) a iza je afrika od pedjesokola iz tog vremena pa e i silka skenirana nije bilo digi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...