Darko Mihajlovic 5813 Napisano Petak u 09:43 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim da @Djomla_ nema kanticu za ulje , i onu za 5 litara benzina ! Veliki minus !! Gore rostilj prazan ! A cak do kafica isao !! Ne znam oce li uspeti Mogu samo da kazem : IZDRZI DRUZE !!! ( Ajde , da te ne prozivam za to sto nemas jos 3 para maglenki, a i oprosticu ti sto te torbe nisu wunderqracpalac ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 143 Napisano Petak u 09:48 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Za 3 para maglenki te pozdravljam a ostalo pusti kraju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2411 Napisano Petak u 09:49 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nista lepse od jutarnjeg seksa na forumu! Svi smo nasi samo jasi! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5813 Napisano Petak u 10:01 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da nema zle krvi !! Svi smo nasi.. Samo menjamo ko je u buretu za jebanje... Nema ljutis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 143 Napisano Petak u 10:12 (promenjeno) Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja vidim isti je u buretu i ne menja se,nego ga samo jos vise. Promenio Petak u 10:29 član Djomla_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5813 Napisano Petak u 10:16 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Djomla_ je napisao: Kako ja vidim isti je u buretu i ne menja se,nego ga samo jos vise jebemo! Pa dobro , Nola znam licno , to mi je drugar...imam slobodu da mu ga zavucem cesce i znam da nece da se naljuti Ponekad ubacim u bure i zlog malog pedera , koji ima akcije u PUG-u... Mene jebu za trulez na mazdi... Okrece se , okrece ..nije da nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10203 Napisano Petak u 10:19 Drug član, 1995 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovi što prozivaju momke na GS-ovima stvarno smaraju, tačno osećam dozu ljubomore.. Realno bi ja tu podelio banove, bar 30-60 dana.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5813 Napisano Petak u 10:21 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga... Kud ga prizvasmo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 111 Napisano Petak u 10:38 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ja od ljubomore se i ne javljam GS vozačima koji idu u susret. Mada i kako bi mi obe ruke bile na kormanu u slučaju da moram izbegavati glavu motora i kofer. Zato što su dosta van motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10203 Napisano Petak u 10:49 Drug član, 1995 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumeš ti to, Bajo moiiii Polako, kad kupiš shvatićeš. Možda i nećeš, jer nije se svako za GS-a rodio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 111 Napisano Petak u 10:52 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ne shvatate moje šale ozbiljno. Nemam ništa protiv GS-a i njegovih kofera pa makar stavljeni za do prodavnice. Nemam ništa protiv ni za GS vozače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 226 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 75 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan I mi kofere za motor imamo 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2206 Napisano pre 17 sati Drug član, 822 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Vujka je napisao: I mi kofere za motor imamo Не ваља, нису коцкасти 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18424 Napisano pre 16 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Atorn na mome (ljubimcu) Al mu čuči, izraz na licu sve govori...pečen je 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 2579 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Al mu čuči, izraz na licu sve govori...pečen je On još ima da menja motore, ali šta ćeš ti ? Šta je sledeće, u najavi ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18424 Napisano pre 14 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Blaza je napisao: Šta je sledeće, u najavi ? Izbor se svodi samo na dva primerka... H2SXSE ili ZX14 2015+, iskljucivo Sport Performance... Videcu jos u glavi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5813 Napisano pre 12 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2741 Napisano pre 10 sati Drug član, 1022 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to slika sa PrajdaPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18398 Napisano pre 9 sati Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5813 Napisano pre 9 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krmco je napisao: Jel ti to slika sa Prajda Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Samo si ljubomoran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5813 Napisano pre 8 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pronadji razliku [/url ] 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8570 Napisano pre 8 sati Solo Rider, 3237 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ја и јуниор 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 192 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Današnja fotka, na povratku iz NS-a u BGD 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2765 Napisano pre 12 minuta ODUSTO OD DIJETE, 2715 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Krug po Fruškoj gori i pauza u Inđiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...