petar_lord 809 Napisano Jul 18, 2023 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Jul 23, 2023 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1318 Napisano Jul 23, 2023 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 210 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima gdje god bili.,i danas je toplotni udar, napravio djiric do Paskog mosta...malo u more, ali toliko je zagrijalo da se bas i nisam rashladio...poslje naravno KaffaSlag,koju obozavam... 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4460 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco u pokusaju 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4460 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan I jedna iz Hrvatske ... Istra 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 26, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 7. 2023. at 1:00, Paf je napisao: Pozdrav svima gdje god bili.,i danas je toplotni udar, napravio djiric do Paskog mosta...malo u more, ali toliko je zagrijalo da se bas i nisam rashladio...poslje naravno KaffaSlag,koju obozavam... Evalaa Pafeeee! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 210 Napisano Jul 26, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan a,Zemoo,svagdje te ima...digni mi te ako su Givi V35 kufere iz Hamburga,ima neki friend...,danas lagano do Karlobaga na kavuSlag... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2620 Napisano Jul 27, 2023 Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Malo svežih slika sa puta po Istri. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 210 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 7. 2023. at 9:18, Zog je napisao: A u pizdu materinu. Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk A,di si Splico...svagdi te ima...al ja se bar vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jul 31, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Jul 31, 2023 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan @mtcsnoopy viđen si juče u Ovčar Banji 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Jul 31, 2023 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stize mi slika skoro moje cbf honde, na skupu nekom uslikana, a ja na skupove nikada isao nisam... Kaze, cekamo te kraj motora, drustvo sa foruma. Motor sam prodao inace, ostala nalepnica na rezervoaru n.f.s. Mikca iz Jagodine zaustavljali po Bosni, takodje vozio moj bivsi motor 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 31, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi valjda ostao na skuteru? Ja sam mislio da sam lud jer hocu rasprodati motore i kupiti skuter pa mi je sada lakse kad vidim da nisam sam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Jul 31, 2023 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi fali ono kada das gas a srce zastane Ali, veruj mi da se NAVOZAH slatko za ova dva meseca! Bez zamora i zezancija, guzva/vrucina on sam kvacila i saltuje, uhvatim se otvorenog puta, prebacim na manual i picim, 130kmh ne oseca, tockovi (visina i sirina) isti kao na cbf1000, agilna (stavio sam jace opruge napred) i lepo se zaustavlja. Ako je prodam bice to samo zato sto nemam oko nje nista da radim! Ostao mi je amortizer sedista da pribavim i narucio sam iz Delte hard gume za zadnji tocak... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 31, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo radi toga mi je jos uvijek zao sto sam Burgmana prodao. Ni sa jednim motorom se nisam sladje i opustenije navozao kao sa Burgmanom 400. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Avgust 1, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Scholesy198 je napisao: @mtcsnoopy viđen si juče u Ovčar Banji Došao pa ne zna gde ću dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Avgust 1, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kakva se to magija krije u ovoj hrpi metala, plastike i gume kada je u stanju da mi, nakon kratke vožnje do posla, ceo dan drži osmeh na licu?! 20 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Avgust 1, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa aerodroma " Željava" 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BikerNoob93 32 Napisano Avgust 1, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CTmoto 450sr Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog, sveze kupljenog Suzuki gsxr 1000. Prvi ljubimac, od nadam se u buducnosti, mnogo koji ce da slede. imgur.com IMGUR.COM Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories... imgur.com IMGUR.COM Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories... 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Avgust 1, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Na putu za ROM...Golubac foto by @bajker71 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9609 Napisano Avgust 1, 2023 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8013 Napisano Avgust 1, 2023 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bajker71 je napisao: Dal nije u srodstvu sa @lencuga.Pljuga obavezno. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 1, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Avgust 1, 2023 član zoransm 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...