sashafil 0 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Moj malisa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Jun 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Bendzamin r 1100 gs 96god. Odlično izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bendzamin r 1100 gs 96god. Odlično izgleda! Ako mi ti pklonis tvoj metalni rezervoar , izgledace jos bolje. Ovaj plasticni je alergican na farbu, i stalno se ospe posle farbanja. Vodio sam ga kod tri doktora i niko ne moze da ga izleci. Morao sam da mu narucim djempercic, sramota ga da se seta onako alergican. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]Evo moje Suzane[/glow] By maxigoran By maxigoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 107 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 17 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje Yamahe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Kinez 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qm 24 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam jos motor,moram jos malo da zaradim za "pravi", pa reko' da savim sliku najdrazeg motora koji sam ikada vozio. Mnogi ce ga prepoznati, jer ipak je jedna od ikona... Honda 50 CUB, "Duck" ili na grckom "Papii", stara 24 godine, kompletno restaurirana, prosle godine sa njom presao preko 2.000km po jednom grckom ostrvu bez ijednog problema... Kad sam rekao prijatelju da sam mu zamenip ulje on me pita - STO TO?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario_MBN 0 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: gsxr 1000 k9 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje vjestice i mog pomocnog vozaca-moj sestric od 2 god i koji mjesec a vec je opterecen motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje vjestice i mog pomocnog vozaca-moj sestric od 2 god i koji mjesec a vec je opterecen motorima imas najlepsi motor joj glava me zaboli kada ga vidim,kazimi da li si ti bio u novom sadu na susretu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario_MBN 0 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: gsxr 1000 k9 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje vjestice i mog pomocnog vozaca-moj sestric od 2 god i koji mjesec a vec je opterecen motorima imas najlepsi motor joj glava me zaboli kada ga vidim,kazimi da li si ti bio u novom sadu na susretu hvala za kompliment ad bio sam u novom sadu,ja nisam ni jedan vise vidio u ovoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan zapamtio sam te po tablici kod nas sam video jos tri komada sa ns registracijom bg i pozarevac,a ja sam bio sa z750 narandzastim onaj sto je bio parkiran blizu ulaza sto ste ga bili gledali,a posle smo se bili sreli u gradu na bulevaru kod mosta duge bio si iza mene i pored mene da li se secas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog kineza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1020 Napisano Jun 14, 2008 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT 600 E 2001 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i mog ljubimca...,da ne kazem ljubimice... ( mozda mi zena vidi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ovaj sa pivetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Jun 18, 2008 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malice 3 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan evo moje bebice,jos daleko od gotove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bendzamin r 1100 gs 96god. nazvao si motor po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bendzamin r 1100 gs 96god. nazvao si motor po meni ;D ;D pa nije ti lose ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Negde u Sremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VisionMman 0 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Markone, dan danas se proizvode MOTOR-BICIKLI tipa Satch. Ne znam da li si primetio da ima dva lanca, jedan pogonski za motor i drugi za pedaliranje. Znam prilično detalja o toj spravici.?! Na odgovarajuću količinu jedno 100-120$ po komadu.! Plus dodatak za fco Bgd. Zanimljiva zezalica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan kawarakasaki.....zxr 750.....h1.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moje cudoviste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...