Nucleus 101 Napisano Decembar 26, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nekada 2 sada 4 t, ali i dalje v2 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Decembar 30, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan moja mala prdavica ;D http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/VF/XZGO6_dsc02359or7.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog malog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Havarisan bas ti je havarisan moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo msu slike moji motora prvi motor mi je bi MZ 251 kupio sam ga kada sam imao 16 godina,drugi motor mi je bio kinez ZXMCO 150cm njega sam kupio u dvadestoj i vozio ga tri leta zatim sam ga prodao u oktobru 2007 a ovaj treci kawasaki z750 je stigao 27.12.2007 to mi je treci za sada e sada treba saceketi prolece da ga vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ovo msu slike moji motora prvi motor mi je bi MZ 251 kupio sam ga kada sam imao 16 godina,drugi motor mi je bio kinez ZXMCO 150cm njega sam kupio u dvadestoj i vozio ga tri leta zatim sam ga prodao u oktobru 2007 a ovaj treci kawasaki z750 je stigao 27.12.2007 to mi je treci za sada e sada treba saceketi prolece da ga vozim Brate,lep je ko tri lutke zajedno!!! Sretno ti bilo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Havarisan bas ti je havarisan moped Nije to nista imam ja i gorih. Postavicu slike sutra, ako budem stigao da ih uslikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znate kako se kaze R1 ili......neki drugi motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ja i "baba" negde preko Debelog brda... Odmor na Kremni... Uspomena iz Mecavnika( slika za uspomenu i dugo secanje)... Sabac '07( krupan kadar)... Dosta od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga ljubimac,j.ga teo da se slika samnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog Nice ! Ko ti je slikao bike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mene sa kawom najlepsom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Januar 7, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje crne ljepotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Januar 7, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5954 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Moje lepo gvozdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Januar 8, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha fazer s2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiki84 0 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj Cz iz 1977 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paprika 1 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Indjiji 2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paprika 1 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Indjiji 2006 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 9, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj Cz iz 1977 Do džadža! Baš lepo izgleda, svaka čast! Vidi se da se trudiš da ga održavaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja 0 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike moje 12-ice, poslednja slika pre nego sto ode na farbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Januar 13, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prve slike oporavka moje nove masine! Pa ne izgleda tako lose :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 13, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne lepe Jawe. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delija84 0 Napisano Januar 13, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je slikano letos u sutomoru.Ako neko ima isti motor,nek se javi. pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Januar 20, 2008 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan dozvolite da vam pogazem mog ljubimca,kawasaki en 500-96.god,bez mene preko 40 ks, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...