sasa bg 0 Napisano Decembar 4, 2007 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan a tu je i moj "tristac"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Decembar 5, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par najskorijih fotki moje masine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Decembar 6, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje bivse masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Decembar 6, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan A evo i sadasnje ;D preso u endurase ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Decembar 7, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Moj je lijevi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog motora tj. skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Decembar 8, 2007 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Moj ETZ250 i EN500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prvo moj prosli,pa sadasnji(prvi sa leve strane),buduci stavljam cim stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan UUuuuuuuu, taj Monster, Moja ne uzvracena ljubav bar za sada :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neda 1 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moj fazer i ja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Moj fazer i ja... Lepo ,lepo :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam kupio svoj prvi motor ;D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan nek ti je sa srecom i da te dobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moj fazer i ja... pa...lep je i fazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moja kljusina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ew i mojih pila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Točkovi... najzli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Decembar 15, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan pa,evo i mog tocka... [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan moja masina sadasnja i bivsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog....dok ne stigne GS1200 Pre i posle stavljanja izduva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 20, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan trenutno zimsko stanje. cekaju se neki aftermarket delovi da stignu ali o tome na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
derbi-baja 0 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wlajko 0 Napisano Decembar 26, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan evo je kawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wlajko 0 Napisano Decembar 26, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan ... i opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...