Robin Hood 3967 Napisano April 30, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ukoliko je neko zainteresovan za kupovinu bilo kojeg FIAT novog vozila, može da mi se javi jer sam u mogućnosti da obezbedim dodatni popust. Lično nemam ništa od toga ali kad već mogu da pomognem da se uštedi neki euro 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 30, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ukoliko je neko zainteresovan za kupovinu bilo kojeg FIAT novog vozila, može da mi se javi jer sam u mogućnosti da obezbedim dodatni popust. Lično nemam ništa od toga ali kad već mogu da pomognem da se uštedi neki euro Posto sam clan FLCS foruma (Fiat Lancia Club Srbija), molim te javi se ako hoces NESHI, 069/111-FLCS, (069/111-3527), kazi da sam ti ja dao broj ("Bajker" na FLCS), pa neka objavi tamo. Ucinices FLCS-u, a i meni, jer su svi odreda koje znam odande super likovi, dobri zajebanti i dobri drugari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 30, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako si već član tamo slobodno ostavi poruku. Nek tebe kontaktiraju pa nas poveži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 30, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, samo jesi siguran da mozes to da odradis, da ne ispadnem nja-nja? Drugo, znas li bar OTPRILIKE za koliko mozes da smanjis cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 30, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Mogu 100% ali morate da budete brzi. U principu mogu da skinem negde oko 5% što je na auto od 10.000, 500€ uštede. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 30, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sada se Neshom, vlasnikom FLCS-a (ekvivalent nasem Pablu), i dogovorili smo se da se vidimo utroje posle praznika negde na picu (pice kao pijenje, a ne kao klopa ili ONO drugo ), pa da se vidi sta i kako dalje. Ako si raspolozen, pusti mi broj mobilca na PP ili SMS na 064 1515 997, pa cu ja da izdogovaram sastanak. Njemu i meni bi vise odgovaralo da je to popodne, ali nije presudno, moze i prepodne ako ne mozes popodne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem cemu nalazenje. Decko moze da obezbedi popust. Okacite tamo obavestenje, pa koga zanima nek se javi. Ili to Nesha hoce da se ugradi nesto, pa da se napravi dil? Nije prvi put da se desavaju cudne stvari i to bas vezano za fiat forum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 2, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gest za svaku pohvalu,svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Kanarinac: Kao i ovde, vlasnik sajta/foruma ne zeli nikakve prevare clanova, pa ne zeli da se ozbiljna stvar tretira neozbiljno. Ako si sumnjicav, slobodno mozes da dodjes na pice sa nama, dozvolicemo ti cak i da ti platis ceh! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da ja hocu nekome da obezbedim popust i da me neko zove da se vidimo da bih mu ja objasnio da o nije prevara, naduvao bih ga. Ne znam kako neko moze da prevari nekoga na ovaj nacin 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 3, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Delta Fiat Lancia Alfa se uskoro zatvara i biće popusta i do 20% na neke skuplje demo modele, pratite njihov sajt. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 4, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ukoliko je neko zainteresovan za kupovinu bilo kojeg FIAT novog vozila, može da mi se javi jer sam u mogućnosti da obezbedim dodatni popust. Lično nemam ništa od toga ali kad već mogu da pomognem da se uštedi neki euro Posto sam clan FLCS foruma (Fiat Lancia Club Srbija), molim te javi se ako hoces NESHI, 069/111-FLCS, (069/111-3527), kazi da sam ti ja dao broj ("Bajker" na FLCS), pa neka objavi tamo. Ucinices FLCS-u, a i meni, jer su svi odreda koje znam odande super likovi, dobri zajebanti i dobri drugari. Dobar forum...znamo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...