draza 548 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha Dt 125 1983-e god. -Motor je kod mene od pocetka 99-e godine . Tako da ga i ne racunam kao stranca nego naseg ali ne registrovanog . Nisam hteo da ga carinim niti registrujem jer ga vozim samo po sumi i offroad-u . Ima Svajcarsku saobracajnu ( naravno odjavljen ) i sve je reguralno . -Uradjena ful generalna zimus . -Vozen posle toga oko 3000 km a verovatno i manje . -Prednji branik nov inace original KTM . -Moj izum , stitnik rucica tako da nema vise lomljenja rucki na ofroadu ili usled slucajnog pada sa nozice . -Nove gume . -Nov lanac i lancanici . -Manji i veci lancanik ( za sporu i brzu voznju ) . -Ugradjen je automatski spanel lanca . -Kuler na hladnjaku ( nema sanse da se pregreje ni pod teskim offroad-om ). -Protocni zadnji lonac za 2t masine . .......... Imam stop svetlo i original drzac za tablicu . Za dodatne informacije na tel , pp , sms ...... Cena 500 evra . 062 410 258 . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...