Alexa90 11549 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o tome da organizujemo neku voznju za Prvi Maj? Da se skupimo i odemo negde (po dogovoru) da napravimo rostilj..ili odemo u neki restoran..kako god. Ima li zainteresovanih za tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 29, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rado.. ali sam vec dogovorio 1 maj sa staticnim likovima koji voze 4 tocka, JBG-a...... cim pre bude neka voznja u okolini BG-a, tu sam!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 29, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam nesto u planu, ali 2 maja, neki kraci izlet za maxi scooter club, u Vrsac.........idemo da gledamo neku AA500. pa ako ste zainteresovani.... idemo Alexanto i ja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vodićemo i Alexa i Djuxy-ja. Kad onaj vidi tri Atlantica misliće da ga za..bavamo ili da je skrivena kamera u pitanju. Ako ima raspoloženih za ovu ruticu, stvarno bi bilo lepo da je odvozamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha! Cuo se sa Zekom sad, idem sa vama! Djuxyyyyyyyyy.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima kako će prodavac da hvali Atlantica kad vidi naša dva. Ima da ga da za kol'ko budemo hteli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jel smem i ja da krenem sa svojim, pa da ga da za dzabe.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 29, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Pazite vi na Zeku, ako ima neku snajku u VŠ, džaba atlantici, dobra volja i drugari ... Ode taj ko da ga nikad nije ni bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 29, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pope, ti si moja prva bajkerska ljubav! naravno da su svi dobrodosli. idemo da se vozimo, i da bacimo pogled na tu AA500.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan POPe tebe vodimo da vodiš računa da se Zekan skoncetriše na Atlantica ako bude spoljnih uticaja u vidu minića i dekoltea. Ako vidiš da zvernja igde osim u variomat - raspali mu ćušku a ja ću ga banovati na 10-tak dana zbog nediscipline... Ako pazari nek' blene di god 'oće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 29, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e, nisam ja kriv sto ste vi ozenjeni i ustrojeni..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima kako će prodavac da hvali Atlantica kad vidi naša dva. Ima da ga da za kol'ko budemo hteli. Roknuce se kad vidi nase autobuse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Preimenovao sam temu pošto smo pomerili datum. Možda bude još zainteresovanih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano April 30, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ево и ја да се пријавим, мада би вам ја са мојим Атлантиком "кварио просек", па можда није добро да вам се придружим. Него какав би био "оквирни план", кад и одакле се креће, до кад смо "на задатку".....? Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 30, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan rumba, ne zezaj, idemo svi, malo se provozamo, smeknemo svi zajedno to sokocalo za mene, i onda opet se vozamo i sednemo negde na klopu..... dakle, autokomanda , Jugopetrolova pumpa......9h izjutra,2.aprila-sreda! 1.Zeka Peka i drugari 2.Alex bgd 3.Rumba 4. sef nam se pridruzuje u Pancevu....mada ce najverovatnije da dojuri i do komande.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zeka Peka i drugari 2.Alex bgd 3.Rumba 4. dadinho Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pazite vi na Zeku, ako ima neku snajku u VŠ, džaba atlantici, dobra volja i drugari ... Ode taj ko da ga nikad nije ni bilo u pravu je Pop zec je to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan pratim pomno pa cemo videti kakav je raspored za sredu na poslu ....ako ne budem uspeo da dodjem lep provod pa se gledamo neki drugi put ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se i ja turim na spisak... vidim da ništa od mog priključivanja kod Pančeva tako da se vidimo na Autokomandi u 9h. Nemo' da vas čekam dugo. 1. Zeka Peka i drugari 2. Alex bgd 3. Rumba 4. dadinho 5. alexanto 6. Jel' ovaj Djuxy gluv pa ne čuje da ga vičemo... I da, POP-e ovaj stres za Zekana ne može bez tebe da prođe pa ti gledaj šta ćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 30, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zeka Peka i drugari 2. Alex bgd 3. Rumba 4. dadinho 5. alexanto 6. SharkY Imam već nešto dogovoreno za 2. maj, ali sad ste me bacili u razmišljanje... ...nekoliko AA500 kao podrška drugaru i potencijalnom pobratimu Zeki za pazar ... pa onaj koji ga prodaje će da se ŠLOGIRA kad vas/nas vidi :lol: javljam do večeras, ne mogu da obećam, videću kako se kockice slože. POTVRĐUJEM ODLAZAK U VRŠAC! Kockice su se složile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sve Atlantici... Jedva cekam da vidim facu prodavcu kada vidi 5 Atlantica na jednom mestu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe cemo da kamufliramo da ne vidi razbijen far..mislice da tako treba Nego kad se krece otprilike? Da znam da planiram, da se ne uspavam kojim slucajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 30, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan U 9 se nalazimo na AK kod Jugopetrola. Al´ će da bidne zanimljivo kada stignemo u Vršac... prodavac a mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano April 30, 2012 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zeka Peka i drugari 2. Alex bgd 3. Rumba 4. dadinho 5. alexanto 6. SharkY 7. Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...