Zipomanijan 13 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio zip Prijavi odgovor kao problematičan Imam nedoumicu i ne znam sta da uznem motor mi prvenstveno treba za grad i mozda za neku dalju voznjo do 100 km vise manje a imam mogucnost da uznem suzuki gsx 600f 93-94 ili sprint pulsar 200cc novog. Cene su iste E sad ne znam sta da uznem, ako je u pitanju odrzavanje, potrosnja, servisiranje i ostali X faktori onda bih pre pulsera da kupim. Ali me brine zato sto je kinez i nisam neki ljubitelj kineske imperije. A suzuki bih uzeo zato sto je kvalitetna masina uljara a i ne verujem da bi me ostavila na put ali opet godine su je zgazile i nedao bog nesto daj joj se pokvari ima da me oderu po dzep, dovoljno da da ga servisiram, zamenim potrosne delove i nesto nastelujem i ne daj boze da mu se otvara masina kostace vise nego sto bih ga kupio. Napomenuo bih da 5 godina vozim skuter, i u prolazu neki 125 motor, znaci pocetnik sam kada su u pitanju motocikli ali mi to nije problem umem ja sve da savladam i ukrotim. Molio bih vas za pomoc da cujem vase misljenje. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 26, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako je dobar,,suzuki je moj favorit,e sad,,kinez je jeftin za odrzavanje, ali,,,zadovoljstvo gasiranja je na strani suzukija,isto tako i kocnice i td itd..probaj ti i jedno i drugo,pa sta ti vise srcu legne to kupuj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 26, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zašto si vezan za ta dva motora? Prelistaj oglase, ima mnogo povoljnih ponuda... Gledaj nešto do dva cilindra i 500-600ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zipomanijan 13 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio zip Prijavi odgovor kao problematičan Pa vezan sam zbog toga sto mi komsija ima suzuki i ispricao mi je celu istoruju ko ga je sve vozio pod koji uslovi kako ga on vozi na princip mazen pazen a i stvarno nikad ga nisam video da je ganja, vozi ga jedanput mesecno ... Kada su u pitanju motori ja vise volim da kupim od coveka koga znam msm sigurnije mi je nema kolko tolko glava da me boli a za pulsera sam onako reko posto su cene iste a ipak je nov. A ako imate neki predolog za neki drugi motor do te granice vi slobodno preporucite .... @bokilic kada je u pitanju srce onda je suzuki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 26, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan S U Z U K I Po meni je veoma bitno znati istoriju motora.Kupi bre motor,lako ćeš za skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 26, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je težak za grad, Sprint je slab i neudoban za neke dalje relacije. Suzuki iako je stariji biće pouzdaniji, ali će ti SVE vezano za održavanje biti višestruko skuplje. Suzuki troši skoro duplo više, ali i ide više nego duplo bolje. Znači ako možeš da priuštiš i imaš snage da se izboriš sa njegovom težinom u gradu, uzimaj Suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam kupio veci motor od 600cc hteo sam da prodam Pulsera, ali nakon par dana sam se predomislio i nisam imao srca da ga prodam, jer ne postoji bolji motor za grad i krace puteve (do sat, sat i po voznje, posle toga trne dupe jer je sediste usko). Posto motor cesto koristim u gradu, bitno mi je da imam okretan i lagan motor koji mogu da isparkiram i "na ruke" i da ga gurnem u rikverc i slicno. Potrosnja i odrzavanje nisu skupi. Ako ne izlazim van grada, ne pada mi na pamet da sedam na Yamahu 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan uzmi suzukija i ne razmisljaj mnogo, sto se vise dvoumis manje su sanse da ces da se vozis ovog leta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 1, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan uzmi suzukija i ne razmisljaj mnogo, sto se vise dvoumis manje su sanse da ces da se vozis ovog leta To je pravi savet.Kupi motor ako ti ne odgovara uvek ćeš ga lakše promeniti nego skuter.Pa šta iako izgubiš malo novca,svaka škola se plaća.Bićeš bogatiji za iskustvo više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Maj 1, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan SUZANU naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...